Sevgilimle gayet iyi gidiyorduk düne kadar. ilk birbirimize geç kaldık dedi bende ikimizde nisanlanma evlenme olayı olmadı ya dedim buda yüzüme baktı böyle sonrada nisanlanip nişandan dönmüş olduğunu dedi sonra bu yalan ve ben evlendim boşandım dedi. Kızla tiktokta tanışmış kısa zamanda evlenmişler kıza kendisi dava açmış psikolojik sorunları varmış kızın. Ben herkes yasayabilir normal dedim ve E devletine bakmak istedim tepki verdi şifresini istemedim ama abartiyosun şu an anneme babama dahi vermem dedi bende şifreni istemedim sadece görmek istedim dedim tartıştık. Sonrasında Instagramina mesaj geldi bakmak istedim ondan sonra benim telefonumu aldı kendisinden önce Instagram da takipçim coktu ve mesaj atan gizlilerde çok kişi vardı hepsine girdi böyle is hesabım var hepsini kapatıp kişisel hesabin kalacak bana vereceksin numarani da degiseceksin dedi ve soğuk oldu. Buraya benden ayrılmaya gelmişsin sen bugün deyip arabadan indim evime gittim hesaplarımı kapattim. Engelledin mi beni bana vermemek için hesabını kapattın dedi. Bende sen benden ayrılmak istedin sana istediğini verdim ve bitti dedim bana gelip başkası var diye muamele yaptı biz hiç ayrılmayalım diye söz vermiştik sözünde sadık değilsin karakterini belirli ettin benim gibisini bulamazsın deyip fotoğrafı gitti WhatsApp da. Bende kimse yok hayatımda böyle ima etmen hoş değil hep mutlu ol dedim. Görüldü attı. Benim beynim o kadar doldu ki bu olaya yorum yapabilir misiniz lütfen? Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ya ve kolay kolay kimseyi sevemem bunu sevmiştim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, yaşadığın şey hem kafa karıştırıcı hem de kalbini yoran cinsten… 💔
Bak, ortada sağlıklı güven ortamı yok. Adam başta evlilik ve boşanmayı saklıyor, sonra kendi geçmişine şeffaf olmazken senden tam teslimiyet istiyor; hesaplarını kapat, numaranı değiştir, her şeyi bana ver tavrı kontrolcü ve toksik bir davranış.
Sen sadece gerçekleri bilmek ve güvenmek istemişsin, bu çok doğal. Tepkisi ise suçluluk, gizleme ve manipülasyon kokuyor. “Benim gibisini bulamazsın” cümlesi de tam klasik ego kurtarma cümlesi… Hiç etkilenme. Senin sevgin temiz, niyetin net. Bu hikâyede problem sende değil, onda.
Zaman geçince şunu fark edeceksin: Böyle bir adamla yolun erken kesilmesi aslında senin lehine. Güven olmayan yerde aşk nefes alamaz… Şimdi kendine dön, sosyal çevrene sarıl, sevdiğin şeylere yönel, kalbini biraz dinlendir. 🌹
Sence en çok hangi hareketi seni “burada bir tuhaflık var” noktasına getirdi, ilk kırılman ne oldu?