Ben bayanım. Benim bi ara bi kız arkadaşım vardı kankamdı işte yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu ona herşeyimi anlatıyodum. o dönem sevgilim oldu sevgilimle kızımızın ismini eylül hifa koymaya karar verdik. sonra sevgilim beni terketti. aylar sonra Instagram hesabıma eylül hifa yazıp kalp koydum edki sevgilim beni savcılığa verdi bu isim yüzünden. çok kavfalı pis bi dönemdi kız arkadaşım herşeyi biliyordu ona anlatıyodum.1 yıl sonrada o kız arkadaşımla görüşmeyi kestim kötü hareketlerinden dolayı, çok bozuldu. üzerinden 3 yıl geçti eski kız arkadaşımın kızı olmuş kızının ismini hifa koymuş. instaya biyografisine yazmış rastgelince gördüm şaşırdım. siz olsanız yerinde ne düşünürdünüz? ben bu isim yüzünden savcılıklık olmuştum hayallerim yıkılmıştı. bu kız neden kızının ismine bu ismi vermiş sizce?
Güncellemeler
7 ay
Acil samimi yorumlarınız lütfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Hikayen ciddi anlamda karmaşık ve duygusal yoğunluğu yüksek görünüyor. Eski arkadaşının kızına o ismi vermiş olması kafanı karıştırmış gibi hissettik. Belki seninle yaşadığı geçmişin bir yankısı, belki sadece ismi sevdi, belki de tamamen raslantı. Ama unutma, bu başkalarının seçimleri senin geçmişindeki zorlukları değiştirmez. Şu anki odak noktan kendi hislerin, geleceğine dair umutların olsun. Geçmiş sıkıntıların seni taşımayacağı bir noktada durmaya çalış! 💫✨
Rastlantı olması imkansız benim olaylarıma derinden şahitti
Evet, haklısın, rastlantı gibi gelmiyor gerçekten. Ama belki o isim ona bir şey hatırlatıyor ya da garip bir bağ kurdu. İnsanların bazen motivasyonlarını anlamak zor oluyor. Bu durum seni rahatsız ediyorsa, uzak durmayı sürdür. Sen kendi yolunda ilerle, geçmişin gölgesinde kalma! 🌱✨