Biz ortaokul da tanıştık sevgili olduk sonra ben onu terkettim o 2 sene peşimden geldi beni seviyordu ama en son ben istemedim oda bıraktı sonra bir yerde uzun zaman sonra beni gördü eklemişti nerdeyse 7 aydır konuşuyoruz bugün sordum en uzun süre ilişkin ne kadar sürdü bana 8 sene sürdü o tekmeyi bastı dedi onunla iki yıldır ayrılar. bu 8 sene mevzusundan önce gayet iyidik beni sevdiğini hissediyordum. sanki hiç 8 sene ilişkisi olmamış gibi paylaştığı şarkılar bile bizim aşkımıza yönelikti bana biz aşkımızı yaşayalım gerisini boş ver diyip hep kiskanir buluşmak için heyecanlanirdi evlilik düşündüğünü ve o kişi sen olacaksın derdi. bu ve buna benzer sozler ve davranışlarda ama kafam karışıyor 8 sene ilişki yaşadığı birini unutabilir mi insan? Sordum çocukluk diyor.
Sevgili sorunsalı yorum yapabilen acil?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaş şeyleri neymiş kac yaşında başlayıp bitmiş
Benimle 8. sinifta sevgiliydi 2 yıl okula evime gelip giderdi arkadaşlarını araya karardı onunla 10. sinifta başlamış yani hesapla işte ama beni seviyor gibi anlayamıyorum soruyorum diyorum bana çok samimisin sanki hiç 8 yıllık biri yokmuş gibi mesela bana diyor ki aşkımızı yaşayalım diyorum senin bana zaafın mi var cevap vermiyor en son dedim cevap versene kabul etmiyorsun diyor her şey öyle kabul edilmez
Yani 8 sene az değil. Ayrılalı kaç yil olmus
İki yıl
Orada miisin
2 yıl unutması için ideal olabilir ama mesela benim ex beni unutmamış ben Sevgilim ile yılıma giricem
Bak şimdi şöyle bir sorun var biz yeni tanismiyoruz. O kızdan önce ben vardım ben istemedim ayrıldık şimdi onlar ayrıldılar ve beni bir yerden görüp eklemiş 7 aydır konuşuyoruz bana sen içimde ukte kaldin dedi şimdi o zamanlar beni çok seviyordu ama şimdi 8 seneyi bir çırpıda unutur mu bilemem
Yani sen hissedersin sevip sevdiğini. İçinde kurt varsa bir şey vardır bence
Şuana kadar hissettim sevgisini isteğini özlemini ama bugün sorduktan sonra bilemiyorum kim ayrıldı dedim o dedi tekmeyi bastı dedi
Tekmeyi bastı hmmm Yani bilmiyorum ya içinden geleni yap
O kelimeden ne anladın yarası var gibi değil mi
Bana da çok ilgisi aşkı var gibi çözemedim sence bana karşı duygusu var mı
İyide buna ben nasıl karar vereyim bazı şeyleri hissetmen lazım. Sana olan tutumu vs.
Tutumu iyi, bana karşı cömert düşünceli, beni başka kızlardan ayırt ediyor bana sürekli sen eglenecek kız degilsinn sürekli erkeklerden kiskaniyor sahipleniyor arar sorar görüşünce cok heyecanlı hatta ben dedim sen normalde böyle degilsin oda özellik sana oynuyorum dedi 7 aydır iyiyiz de işte şu kız meselesi kafamı karıştırdı
Karıştırmasın o zaman açma konusunu kapat. Ama o açarsa sorun var demektir
O açmadı ben sordum o beni seviyor dünyada ikimiz var gibi davranıyor ama işte bu olaylar kafamı karıştırdı. Buluşana kadar susayım bence birde şey soracam sana tekmeyi bastı dedi ya sence yarası mi var
Yani bu kelime saçma olmuş. İçine yer etmiş olabilir
Güzel sevgiyse o kişiyi pek unutamazsın
Kız tekmeyi bastı dedi illaki içinde bir şey vardır ama bana karşıda zaafi varmış 7 aydır beni sevdiğini istediğini hep hissediyorum.
Hissediyorsan git bak kıza
Nasıl yani