Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zorunda mı kaldın? konunun detayını yazmayıp sürekli böyle hep erkekler SUÇLU
gibi yazanlara anlamveremiyorum ben cidden!Kendin söylüyorsun "BEN AYRILDIM" diye.. sonra çöktüm öldüm bittim vs vs yazıyorsun
Kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanmamayı , erkeklere böyle KÖTÜ restler çekmemeyi ne zaman öğreneceksiniz? Seni seven bir erkeğe bu ayrılma taktiğini yaptığında onda ÇOK BÜYÜK BİR GÜVEN KIRILMASI oluşturuyorsun !!! sana güveni bir anda = 0 sıfır oluyor.. ama çoğu beyyinsiz ilişki uzmanı bu ŞOKLAMAYI yapmayı herkese tavsiye ediyor !!! aferin devam edin bu kafayla.. karşındaki erkeği kırıp bozup parçalayıp sonrada hiçbir şey olmamış gibi OYUN OYNADIM ŞAKA yaptım diyip GERİDÖNEMEZSİN!Ben de olsam bana REST çekip senden ayrılıyorum diyen bir kadına bir daha ASLAAAA güvenmem ! Aşk sevgi oyuncak değildir insanların duygularıyla oyuncak gibi oynayıp psikolojip taktikler uygularsanız bu sonunda genelde geri teper ve bumerang gibi geri dönüp kafanızda patlar.
ACI YOK.. sen istedin ve oldu.. artık kendi yolun bakmanı ve onu unutup
bir dahada birlikte olduğun sevdiğin hiçnbir erkeğe böyle REST çekme ,
ayrıldım vs diye FAKE atma.. ona psikoloji yapMADERSLER dersler dersler..
03 Yorumla
Soran+1 yılÖncellikle şunu diyim ben taktik amaçlı ayrılmadım benim canımı yaktı ondan dolayi severek ayrıldım ama bi hafta içinde onu zaten sevdiğim için son kez iliskimize sans vermek istedim Ki olayin detayina inersem olay soyle oldu sevgilimin arkqdasi ile olan konusmasini duydum ve arkadasi bana denmemesi gereken birsey dedim ve sevgilim o an beni savunmadi sonra gonlumu almak icinde çok bisey yapmadi bundan dolayi kirgindim istedigim sevgi ve ilgiliyi goremedigim icin onun beni yeterince onemsemeyip değer vermedigini düşündüğüm icin ve o an çok kızgın ve kirginlik icinde oldugum icin ayrildim Ki yemin ederim taktiksel veya baska turlu amaç icinde bunu yapmadim.
- +1 yıl
Ozaman bu anlattıklarına göre zaten seni tam olarak sevmiyor ve çokta istemiyormuş..
yine sonuç olarak böyle olması iyi olmuş.. sende kendi yoluna gidersin
Ahh ahh vahh vahh demek yok.. biten bitmiş artık.
Şimdi ne anladık bu işten? = Bir ilişkinin bitmesi için iki tarafta çabalarsa o ilişki biter !
Önce sen çabalamışsın sonra o da geri kalmamış o da bitirmek için çabalamış ve bitrmişsiniz
ama sonra sen U dönüşü yapmışsın fakat? bu biraz geç olmuş..
Dersler dersler dersler.. Erkeklere şöyle yapacaksın böyle yapacaksın , kötü davranacaksın , REST çekip psikolojik oyunlar oynayacaksın kaçacaksın ve sonra seni sevecek sana bağlanacak diye akıl öğreten ama kendisi akıl hastası akılsız Psikolohjik sorunlu "ilişki uzmanı yaratıkları" dinleyenlerde işte aynen bu duruma düşüyorlar.. Bunlar hep DERS..
Soran+1 yılNe dersi ya ne anlatiyosun sen ben ders vermek icin yapmadim o seyi saçma sapan konuşma uzman falanda dinlemedim taktin uzmana
En İyi Cevaplar
Bak seni seviyor olsa zaten geri dönerdi ki senin pişman olmanı sağlamaya çalışıyor ise bu daha kötü bir şey bir sorunu var demektir. Ayrıca insan sevdiği insan ile ne olursa olsun konuşmaya çalışır. Bir başkasına gidiyor ise sorun var demektir. Bak bana güven ve asla onun dediğine gelme ve peşinden koşma. Sana kötülük yaptı ise bunu affetme. Ama basit şeylerden dolayı da hiçbir zaman ayrılık yoluna gitme. Aklında karar ver kaldıramayacağın bir şey ise sabret. Ayrıca tekrar diyorum. Seven insan hemen bir kişi ile çıkmaya başlamaz. Eğer seni bilerek sıkıştırıyor ve kışkırtıyor ise bu daha kötü bir şey istersen özelden yaz ayrıntılı şekilde sana nereye varacağını anlatayım.
09 Yorumla
Soran+1 yılO eklediği kişi kiz arkadasi normal ben sevmezdim kendini pek ama onunla arada birsey yok sadece ona bile seninle olan durumumu anlatiyorum kafam karisik o bu dedi ben oncedende bi Kaç kez ayrildim yine onun hatalari yuzunden ama barismistik oda bu durumdan sıkildigini ve beni sevsede artik bizden olmayacagini dusundugunu soyledi o kizdan başka hiçbir kizi sosyal medyada takip etmedi hala gizliydi hatta hesabini herkese açık yapmis önceki ayriligimizdada aynini yapmisti neden yaptigini sordugumda senin gormen icin demisti vede paylasmis bir foto resmen çökmus çocuk ama cidden onu çok seviyorum ne onu baskasiyla dusunuyprum ne kendimi kac gün oldu hala bunca şeye ragmen onu istiyorum zor durumdayim cidden😔
- +1 yıl
Öncelikle kimse vazgeçilmez değildir. Bunu hayat tecrübesinden dolayı söylüyorum. vazgeçilmez olduğumuz insan bunun için çabalayan insandır. Vazgeçilmez olan insan senin hassasiyetlerini ciddiye alır. Bir çözüm bulmaya çalışır. Ayrıca neden o kız gittiği yer. Ne olursa olsun senin hassasiyetine saygı duymalı. Ha bu konuda senin de hatan olabilir. Zira olayı sen anlatıyorsun. Öncelikle kendin ile onu bir karşılaştır ve vicdanen bak benimde hatam var mı diye. Yok ise yukarıda bahsettiğin konular iyi noktalara gitmiyor gibi. İlişkiler güven üzerine kurulmalıdır. Kuşku şüphe vs varsa çok dikkat et derim
Soran+1 yılBenim hatam hemen ayrilmasaydim iyi yapardim ama bu demek degilki 3. Gunu o sevmediğim arkqdasiyla barisma yapmasi demek bunun sebebini sorunca ona benim erkek arkadasim vardi önceki ayriligimdada o erkek arkadasima derdimi anlatmistim oda bana diyoki sendede o zaman o cocukla konusmustun Yani ben onun bana inat yaptigini duusnuyorum birazda ama tam olarakta Bilemiyorum beni bu kadar seven birinin boyle olmasi aliskin degilim Yani
- +1 yıl
Sanki biraz ben merkezci düşünüyorsun gibi. Yanlış anlama, kötü manada demedim. Sadece erkek bunu sürekli hissederse biraz uzaklaşır. Birazda birbirinizi sanki bu konuda zorluyorsunuz. Yani bir hamleye başka bir hamle ile karşılık verme gibi. Ayrılık kararı ciddi bir karardır. Bence biraz zaman verin ikinizde birbirinize. Zaten seven dayanamaz gelir. Zorlarsan bu sefer canını sıkacak bir noktaya gelebilir. Yani bir taraf çok üsteleyince de olmaz. Ayrıca bu diğer kız veya eski erkek arkadaş konuları sakıncalı konular bu konuda ikinizde eskiye perde çekmelisiniz.
Soran+1 yılGünler gelip gidiyor bugunden sonra daha olur mu bilmiyorum
Soran+1 yılYani bilmiyorum bakalim neler olucak hala seviyorum onu ama ne diyebilirimki kelimeler kifayetsiz kismindayim
Soran+1 yılTeşekkürlerrr☺️
+1 yılYani severek yaptıklarından ötürü ayrılmak evet çok kötü ve acı bir durum çaresizliğin en net örneğidir bu aslında. Bu durumda yapılması gereken şey olayların farkına varabilmek ve böyle olması gerektiğini kendine kabullendirmen lazım sen elinden geleni yaptın ilişkin için ama onun davranışları bu ilişiyi bitirdi ve böyle devam edersen daha çok üzülen sen olacağın için bitirme durumunda kaldın. Önüne bakacaksın ve bu dönemde yalnız kalmamaya çalış arkadaşların ile takıl varsa ortamın veya ailen ile vakit geçir geriye sadece zaman bırakmak kalıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaman her şeyi gitmesi gereken yola götürüyor merak etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılSu Akar yolunu bulur demi😔
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere unutmak gibi bir olay mümkün değil bunu netleştirelim.. İnsan kendisini unutmaya şartladıkça daha da sık hatırlar.. Olanları olduğu gibi sindirmeniz gerekiyor.. Bazı şeyler acıtsa da bazen en hayırlısı budur.. Kendiniz diyosunuz o yoluna aynen devam etti diye. Böyle davranan biri zaten hak etmemiş demektir sizi.. Zamana bırakacaksınız, kendinize vakit ayıracaksınız hayatınıza devam edeceksiniz.. Ölüme bile alışıyoruz.. Keyifli günler..
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurlerrr
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılUnutmaya çalışmak en büyük hatadır. Bu onu hiç unutmamanı sağlamaktan başka bir işe yaramaz. Durumu kabullenip sindirdikten sonra zamanla onun yokluğuna alışacak ve ondan önce nasıl yaşıyorsan o yaşantına döneceksin.
Akışına bırakmak gerekiyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKendini işine ver.
Spor yap, müzik dinle, kitap oku...
Onun olduğu yerlerden uzak dur.
Onu hatırlatan herşeyi ortadan kaldır.
Ve hayatına yeni insanlar al yeni ortamlara gir.
Herşeyi yap ama sakın üzülme!
Sonuçta en yakınlarımızın ölümlerine bile alışıp onlarsız yaşayabiliyoruz.
Bu acı ölüm acısından daha hafif inan bana.
Kimse senden önemli değil, yapabilirsin...10 Yorumla 1 Dik Dur 2 asla Acı cektiğini bilmesin bilmesinler 3 O yokmuş gibi davran yanından gectiğinde yüzün gülsün daha çok kendine bak yeni bir sitil saç imaj yeni elbiseler giyin hayatını sür aynı ortamda bulunduğunuzda asla ona bir kere bile bakma hiç tanımıyorsun gibi yap it olur demedi deme
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle yapicam
+1 yılKangren gibi bir ilişki yaşamışsın hastalıklı kısmı kesmeseydin bütün sağlıklı ruhunu buna yem edecektin canın acımaya devam edecek tek yolu kafanı başka şeyler ğzerine yoğunlaştırman sevdiğin şeylere yönelmen sevdiğin kişilerle zaman geçirmen bir süre sonra acın azalmaya başlayacak azimle devam edersen hatırlamayacaksın bile mantığının konuşmasına izin ver canım
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi yapicam insallah olucak zamanlaa
- +1 yıl
Olucak canım özelden yazabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılığın üçüncü günü sevmediğini bildiği bir kızla arkadaşlığa devam ettiyse sen bununla evlensen coguklariniz olsa nasıl güveneceksin buna? Çocuklarla ulu orta bırakır gider seni 👍 öyle aç açıkta biçare uluorta kalmaktansa böyle acı çekmek çok daha iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun bana inadina yapti sevmiyorum diye sırf zaten.
+1 yılZamanla geçmeyen acı yok ki. İnsan ölüme bile alışıyor ayrılık da geçici bir süreç. Bastırma, duygularını yaşamaktan çekinme. Gerekirse ağla üzül eve kapan ama ona kendini şartlama. Geri dönmeye, kıskandırmaya, sosyal medyadan göndermeler yapmaya çalışma. Bittiğini kabullenmek ilk önemli adım. Sonrası iyileşme süreci bence. Halledebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah dediğin gibi olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşını bilmiyorum ama ergence tavırlar evet zor ama güçlü dur ve yoluna devam et unutursun bu ara yanlız kalma bol bol arkalarınla vakit geçir ve durum paylaş her şey yolunda gibisinde ve kesinlikle birini bulma bnce bu ondan önce kendine hakarettir biraz duygusal olarak yanlız kal ve ailene çevrene vakit ayir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hemen kendimi başka birinin koluna aticak biri degilim o kadar yazan eden var ne kendimi baskaisyla dusunebiliyorum ne baska bksey benim iliskiyede kendimede saygim var ayriliktan sonra hemen başkasına gidicek biri degilim zaten tesekkurler tavsiyen icin
- +1 yıl
Tanımıyorum seni doğrudur fikrimi düşüncemi söyledim dediğim gibiysede ne mutlu sana 😄 dediğim gibi sana iyi gelen insanlarla vakit geçir bu ara evde kalma heleki yanlız kalma iyi gelir emin ol
Soran+1 yılTeşekkür ederim tasviyelerin icin
- +1 yıl
Herzamn 👍
+1 yılbak mesela ayrıldığımız barıştığımız zamanları saymıyorum eğer öyle olsa 5 senedir hayatımdaydı neyse bunları çıkarırsak 4 senelik ilişkimi bir sn içinde bitirdim ben , unutulmuyor deme zaten hafızanı kaybetmediğin sürece unutmazsın ama duygun bitecek emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah biter insallah dediğin gibi olur.
- +1 yıl
zaten bitecek
Soran+1 yılUmarim canim
+1 yılseni o kadar iyi anladımki yazını okurken çünkü benimde 2 yıllık ilişkim bittiğinde bende böyle olmuştum üstünden baya geçti benim ilişkim biteli bu ay tam 1 yıl geçmiş oldu ama 6 ay bıyunca gel git oldu ve her gidişinde ağzına alınmayacak laflar ettti. İçinde nasıl duygular varsa bunları tamanlamıyla yaşamanı öneriyorum çünkü içinde tuttukça bu durum seni daha çok rahatsız edecek merak ediyorsan profiline gir bak eline bi şry geçmeyecek ama sadece bi avuntu olacak 4-5 ay kendiindeki değişiklikleri fark edeceksin aşk gerçekten bitince insanı çok değiştiriyor umarım daha iyi olsun sen çok değerlisin ve kendine dikkat öpüldün
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz icin insallah dediginiz gibi olur.
+1 yılSelamm. Benimde 4 yıllık ilişkim bitmişti bir süre önce ve narsist biriyle sevgiliydm şimdi aşko ağlayabildiğin kadar ağlıyorsn içini döküyorsn böyle artık ağlamaktan sıkılana kadar. Ondan sonra diyorsun ben niye ağlıyorum daha gencim citirm. Açıyorsun ınstagramı ekliyorsn önüne geleni arkadaş oluyorsun muhabbet ediyorsun, reels izliyorsun, fotoğraf çekiniyorsn, sürekli kendine bakıyorsun ve bir süre sonra fark edeceksin ki aklının ucundan bile geçmeyecek bu kadarrr çok takma yani ben bir günde atlattim çünkü çok fazla terk edildim ama sen bir ayda toplanırsnnn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDetaylıca ele alınıp ince düşünerek 2 tarafıda dinleyerek fikir sunulacak bir yaşanmışlığın var. Genelemesiz unutmak ve çabucak geçmişi atlatmak kolay değil. Ancak bahsettiğin vb. konular üzeri tecrübesi olup, örneğin yaşı 40'a yaklaşmış olup eskiye nazaran biten ilişkisini kolayca atlatan ve ilişkisinde şahsi hatalarının olup olmadığına bakıp yeni ilişkisinde olumlu gidişat için hazırlanan insanda var. Hakkında hayırlısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten seni çok sevse sensiz duramazdı.
Emin ol eski sevgilin şu an senin gibi düşünmüyordur, ve bu ilişkide sen daha çok sevmşsindir eminim.
Nedense ilişkilerde hep kızların canı daha çok yanıyor erkekler duygusuz
Kendine gel ve toparlan hayat devam ediyor onsuz hayatında yaşayamıyor muydun? Tabii ki hayır. Sen ondan öncede aynısın ondan sonra da aynı. Tek yapman gereken kendinden ödün vermemen bak Allah onun doğru kişi olmadığını sana göstermiş daha ne istiyorsun?01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin öyle yapicam.
+1 yılUnutmak en zor olan kısmı. Bende bir kızı seviyordum ayrılmak zorunda kaldım 4 sene oldu hala unutamadım ara ara aklıma gelir. Bazen ne kadar unutmak istesen de olmuyor ama kendini bir şeylerle meşgul et en azından belirli bir süre aklına gelmez. Gerçi ilk zamanlar ne kadar da bir şeylerle uğraşsan istemsizce aklına geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşuna üzülüyorsun, düşünsebe onun da iki yıllık bir ilişkisi bitmiş hiç üzülüyor mu yok, sen senin için üzülmeyen birisi için niye ğzülesin. Bunu bu şekilde düşün ve önüne bak bence.
10 Yorumla
+1 yılUnutma fikrini unut önce. Unutmaya çalıştıkça daha çok unutamazsın😄 hayatta herşeyin bir sonu olduğunu bil ve kabul et. İnsan en acı duruma bile alışıyor.. Hayatına bak yeni şeylerle ilgilen kafanı sürekli meşgul et zamanla alışırsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor
- +1 yıl
Sen zor dedikçe zihnin daha da zorlaştırıyor bu durumu. Ne var bunda insanlar eşlerinden ayrılıyorlar. Kabul etmezsen bununla yaşayamazsın zorlanırsın.
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Hiçbir şey senden daha kıymetli değil. Kendine odaklan 🌼
Soran+1 yılTesekkurlerrr💖💖
+1 yılKendine değer vermelisin diğer herkese hakettiği kadar değer vermelisin bu yüzden kendi yaşantına hayatına bakabilirsin kafanı çok yoğun bi şekilde meşgul edecek şeyler yapabilirsin ne istiyorsan emin ol bi kaç ay içinde geçicek
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gecer dediğin gibi
- +1 yıl
Geçecek bende uzun süre platonik birini sevdim ergenken onun etkisi benden 8 senede zor çıktı aslında hiçbişey yapmadımı farkettim sonra ilgimi çeken gündem konuları o bu şu derken bi baktım geçmiş
Soran+1 yılBilmiyorum hicbisey bilmiyorum insanin bu saatden sonra kime inanci kalirki kime guvenirki
- +1 yıl
Belli bir süre güvenmeyeceksin ama insanız hep aynı modda kalamayız bi süre sonra yemek yiyoruz su içiyoruz vs vs yani hep aynı olmuyor
+1 yılİnsanlar neleri kimleri unutuyor bil bilsen, zaman her şeyi siliyor ama kimine 1 hafta kimin 1 yıl kimine 1 ömür.
10 Yorumla
+1 yılBenim tanıdığım 10 senelik ilişkisini bitirdi birkaç sene önce şimdi 3 senelik yeni ilişkisi var evlencek onla unutturcak kişi başka kişidir
10 Yorumla
+1 yılaynı durumdayız acısı hiç geçmeyecek gibi geliyor neredeyse 5 gündür habersizdik Bugün kesin bitti. çözüm bulan söylesin. benimde canım çok yanıyor bir telefon kadar yakınken bu kadar uzaklaşmayı nasıl becerdik bence asıl soru bu olmalı. umaım acını kısa zamanda atlatırsın ama unutmayacağını bil
05 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamki zaten 😔
- +1 yıl
AH AH
Soran+1 yılÇok zor geliyor😔😔
- +1 yıl
hiç sorma hala onları düşünüyoruz
+1 yılSeni üzmek istemem ama dürüst olacağım ben de 21 aylık ilişkimi bundan 4 buçuk sene önce kendi isteğimle bitirdim ama onu seviyordum da. Ama dört buçuk senedir üç ay iyi, üç ay kötü geçiyor haberin olsun. Aralıksız dört beş ay ağladığım da oldu daha geçen sene oldu bu. Yeni ilişkisi olduğunu öğrendiğim için... Zor ya gerçekten zor. Bir tarafım onda kaldı resmen. Karşılaştığım her insanı onunla kıyaslayıp onu üstün tutmam da psikolojik bir oyun bence de hayırlısı.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu baskasiyla düşünmek dahi canimi acitiyor zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulduğuna dua et. O senin için doğru bir kişi değil!
Çok büyük bir tecrübe oldu bu. Hayatına kaldığın yerden devam et, boşta kalma, bir iş bul kendine, enerjin oraya yönelik olsun.
14 Yorumla- +1 yıl
Alican gibi olmuşsun o profil ne be 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@__hillsMooNn__ Hem beni kışkırt, hem de utanmadan haksız yere engelle, özür bile dileme, hem de gel hiç bir şey olmamış, hiç kabahatli olmamış gibi dalgaya al beni.. Alkışlıyorum seni...
- +1 yıl
Haksız yere kimseyi engellemek huyum değil. Kaldı ki ben kolay kolay engellemem öyle herkesi. Sen hakettin.
- +1 yıl
@__hillsMooNn__ Sen ne yaptığını inan bana bilmiyorsun...
İlişkimiz bittikten sonra aslında üzüldüğümüz şey onu kaybetmiş olmak veya hayatımızdan çıkmış olması değil. Üzüldüğümüz şey : bir daha o ilişkinin yaşanamayacak olmasını bildiğimizdenmiş. Kendini önemse kendine vakit ayır. Serhat yabancı videolarını izlemeni tavsiye ederim. Beyhan budak da iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 💖
Annem hep derki herşeye çare varda Bi ölüme çare yok çok ta üzülme kafaya takma sana göre söylemesi kolay tabi diye düşünürsün belki ama hayat Bi şekilde devam ediyo belkide hayatına ondan daha iyi birisi girecek hayırlısı böyledir belki baksana oda hayatından memnun belliki hemen kendine arkadaş yapmış. O yüzden sende kendi yoluna bak hiç üzülme 🌺
01 Yorumla
Soran+1 yılO arkadasi eski bi arkadasiydi ama kız sağlam biri olmadığı icin istemiyodum ilişkisi devam etsin bitirmisti iliskisini ama ayridliktan sonra devam etti onla arkadasim arada bisey yok gonul işlerini kapattim kendimi onada seninle yasadiklarimizi anlattim falan dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle çocuğun ben ak benim de 2 yıllık ilişkim bundan 3 yıl önce bitmişti inanmıştım güvenmiştim ama ahmaklık etmişim sende güvenme hayat insanlara acimiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımda guvendigim tek insan oydu hem arkqdas hem es olarak goriyodum onu gozumde ama bu kadar kolay olmamaliydi onca yasanan şey bu sekilde olmamaliydi çok sacma geliyor
+1 yılBerbat bir kişilik olduğunu bilmen yetiyordur aslında sana, unutmaya çalışma boşuna vücuduna yanlış yaparsın hatırlasan da bir süre sonra sonuçlandırırsın aklında.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
+1 yılOnun bu tavrını gördükten sonra ayrılmanın doğru bir karar olduğunu fark etmeye bak bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAk koyun kara koyun ortaya çıkmış işte. Üzme bunun için kendini.. En sağlam kız arkadaşlarınla kafanı dağıt, pjama partisi yap, lunaparka git bu çok iyi gelicek sana
10 YorumlaDua dua dua derim hakindan hayirli olanı iste hayirli değilse ise Rabbimden onu unutmayi dile
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merak etme öyle ya da böyle geçiyor aynı süreçten bende geçtim sadece güçlü ol derim
10 Yorumla
+1 yılYeni sayfalara açık ol geçti gitti tren misali arkana bakma önden devam et sözün özü kısası bu
10 Yorumlabenimde böyle bir toparlanma sürecim olmuştu bu yılın başlarında nasıl unutacağım derken aldatıldığımı gördüm fotoğraflar vs önüme geldi ve bir anda soğudum üzülsemde dünyanın benimle birlikte yas tutmayacağını öğrendim ayağa kalktım şimdi bir erkekle tanıştığımda her ihtimali karşıma alırım sanada tavsiyemdir
00 Yorumla
+1 yılOnu tuvalette sıçarken hayal et, ben öyle yaparak unuttum. Ama bunu 1 hafta boyunca yapmalısın.👌🏻 şaka maka bir kenara da 2 yıllık ilişkinin bitmesinin nedeni oysa ve sana hala yazmadıysa takma kafana. Birini bulmuştur. Benim 3 yıllık bitti çünkü. Bir süre sonra rüyadan uyanmış gibi unutuyorsun
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle belirtmem gerek ki bir karar verdiysen kararından caymamalısın. İş acı çekmeye veya unutmaya geldiyse unutmak iyi bir şey değildir. Hatıralarına sahip çık ve iyi kötü tüm anları kendine tecrübe edin. Soruna cevap olarakta hobiler edinmeli ve yeni insanlar tanımaya başlamalısın uzun süreli ilişkiden sonra insan kendine vakit ayırmanın önemini anlar. Öncelikle insan ilişkilerini değil kendini geliştir.
00 Yorumla
+1 yılHayatın toplamı sıfırdır. (-1)+(+1)=0 . sen pozitif olan birleri yaşamıssın. şimdi borcun olan negatif birleri ödemen gerekiyor ki hayatın toplamı sıfır olsun. cezanı çekiceksin. nekadar uçlaşırsan okadar zıt yönde bedel ödersin bu hayata karşı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Üzülme. Mutlaka uzun sürdüğü için bazı alışkanlıklar zor unutulur ama. Seni 3 gün içinde bırakıp giden adam için değer mi
012 Yorumla
Soran+1 yılKaldıramıyorum artık ilişkim icinde bi iki kez ayrildim ama hep onun hatasi yuzunden oldu bu en sonunda baktim yine olmuyo gonlumu almayi bilmiyor ugrasmiyor ama sonra dayanamadim yine yazdim aradim ama ben seni seviyorum ama artik olmaz dedi gonul işlerini kapattim kendimi o kızda arkadasim seni ona anlatiyorum birine anlatmaya ihtiyacım var dedi sonra kafam karisik falan dedi gidip benim icin Spotify sarki listesi yapmis profilinde linki var geri yazinca ben bana atti yine onu ben baska birini dusunemiyorum onun disinda istemiyorumda nqsi bu hale geldik anlamiyorum
- +1 yıl
Öncelikle seni anlıyorum ama kendini üzemezsin. Seni seven insan kendini sana affettirmeye çalışır. Peşinde koş diye seni seviyor diyor. Kendini üzme. Senin kimseye ihtiyacın yok tekte yapabilirsin, başkasıylada yapabilirsin. Mutlaka doğru insan karşına çıkıcak. Evet alışkanlıklar kafanda yer etmiştir ama her şey geçici daha gençsin ve en güzel zamanlarında kendini üzmeyi bırak
Soran+1 yılPeşinden kosmuycam zaten gururumu ayaklar altina aldim ayrilmama ragmen hemen dondum daha o konuda yapabileceğim birsey yok ama bi erkek neden ayrilir ayrilmaz hemen kendini baska insanlara atar bu kadar iliski boyunca cidden çok seviyordu Bende onu Yani yemin ederim o son zamana kadar buna inancım tamdi hareketlerine baktigimda ama bu son olayda oule olmadi resmen bambaska birini gordum bana surekli her kavgada ayriliyosun ben oyuncak degilim o bu diyor benden yaş olarakta kucuk biriydi ama ben hiçbir zaman isteyerek ayrilmadim isteyerek ayrilsam böyle olmazdimki çok zor biliyormusun cidden kimseyi istemiyorum ne sevgiye ne aska inancım kaldi ölü gibiyim resmen
- +1 yıl
Ölü gibi değilsin sadece bir süre ilişkiye ara verebilirsin. Ya da kolay atlatmak için başkasınıda bulabilirsin. Sadece senin yapman gereken mümkün olduğunca az düşünmek. Kendini üzmemek ve asla pişman olma kendine kızma neden ayrıldım ya da neden onunla 2 yılımı harcadım diye. Güzel 2 yılınız vardı tadını çıkardın ve şimdi o güzel geçen yıl artık güzel olan şeyler sana zarar veriyordu. Her güzel şey iyi değil sonuçta.
Soran+1 yılBen baska biriyle kendimi dusunemiuorum bu saatden sonra insan kime güvenip inansin dersin oda aynini yapicak Yani resmen insana olan son inancım ve guvenimj aldi Allah yanina birakmasin herseyimi ona verdim ayrildigim anda bile onu dusunuyodum ben öyle biirydim ama sonuca bak bir hiç ben bi daha nasi guvenicem nasil sevicem
- +1 yıl
Güvenirsin seversin. Sadece kadınların yaptığı bir hata var onu yapma yeni tanıştığın insana. Sanki önceki ilişkinde güvenini o sarmış gibi davranma. Kafanı sıfırla yeni bir ilişki. Güvenini sarsmadıkça ona güvenmeyi bırakma ve emin ol 2 yıl hiçbir şey değil sen 55-60 yılını geçireceğin adamı arıyorsun. Eski ilişkideki tecrübelerini kullan yaptığın hataları törpüle kendinden emin ol gerisini akışına bırak
Soran+1 yılBen hala şu an onu seviyorum bana yazan Eden çok erkek var ama hicbiriyle ne konuşmak ne gorusmek kendimi baskaisyla hayal edince midem bulaniyor ben kolay kolay sevmiyorumki birini Allah kahretsinki olmuyo deniyorum ama olmuyor ben onu çok masum sevdim ya çok ondan ayrildigim anda önceki ayriligimda yanima ac geldigi susuz kaldigini düşündüğüm bildigim icin onu su yiyecek alip giden insanim sonra dayanamadim grldi peşimden sans istedi verdim aglayarak sarilmistik ben ona onun yaptigini yapmazdim yapamqzdim aldatma ve büyük yalan tarzi seyler olmadikca hallolur bazi seyler seviyorsan diye dusunurdum şu an bile gozyaslqri icindeyim
- +1 yıl
Ama sen şu an beni hiç dinlemiyorsun ağla rahatla tabi ama kendini üzme. Bir konuda anlaşalım kendini üzme. Biliyorum çok sevdiğini haklısın bazı şeyler olmuş kötü ya da iyi vakit geçirmişsin ama sürekli onu düşünürsen sürekli onun için kendini üzersen nasıl olucak. Diyelim ki bir şey oldu döndünüz birlikte oldunuz ve sana ilişki içinde daha önce ayrılığın sebepleri tekrar etti bir daha ayrılmak zorunda kaldın ki eğer ona dönersen yine ayrılmak zorunda kalıcaksın. Çünkü onun hatasından 1-2 defa ayrıldık dedin ve adam durmamış yani sen ayrılıp yaptığı hataları tekrarlamaması için bazı tepkiler vermişsin ama hala devam ediyor. Üzüleceğin ilerde yürümeyecek bir ilişkiyi 2 yıl olmadan bitirmişsin böyle bak.
Soran+1 yılHaklisin deniycem elimden geldigini yapicam seni tanimiyorum ama sen bile ondan daha cok iyi olmam icin ugrastin teşekkür ederim
Soran+1 yılHaklısın💖
valla zaman öyle bir şey ki kimler kimler unutuldu :D zaman harbiden ilaç ne çöküşler ansızın geçiyor
00 Yorumla
+1 yılUnutursun için yana yanaaa unutursun ölüm sana banaa
11 Yorumla
Soran+1 yılTam o haldeyimm😔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilen seni ayrılığa zorladımı şart sundumu ya biz ya o diye
03 Yorumla
Soran+1 yılAilemle alakası yok olay onun hatalari yuzunden ayrilmak zorunda kalmam oldu çok asigim ben ona ragmen gitmek zorunda kaldim ama bi kaç gün icinde geri dondum son kez denemek istedim ama dondugumde o beni istemedi seviyorum seni ama arrik bizden olmaz dedi oyuncakndegilim ben dedi ama tüm ayriliklqrim onun hatalari yuzundendi benden dolayi olmadi hiçbiri ben ona onun bana yaptigini yapmazdim birlikte olalim diye yalvardim agladim sevmeyen bi insan ayrildiktan sonra neden bunu yapsin bu kadar kolaymidir kenara atmak sozde severken
- +1 yıl
anladım çok zor bi durum anlıyorum seni böyle böyle yaşıyoruz işte hayatı geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışıyor insa inana bana benimde uzun ilişkin vardı insan bi süre sonra alışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAlisirim ama unutamam
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBenim 4 sene süren evliliğim biti ve bir kızm var 3 sene oldu ayrılalı ben unutum o unutamadım.
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil unuttunuz
- +1 yıl
Gayet unutum neden unutmayım hayat devam ediyor neden kendimi üzeyim hiç mi kadın yok hayata kadınmı kalmamış ve bir çok hatası oldu ve biti giti
Soran+1 yılKeşke bende sizin kadar kolay unutabilsem
- +1 yıl
Unutursun unutursun kolay kolay bazen katı olmak gerek bazen romantik bazen iyi bazen kotü
Soran+1 yılUnutabilcegimi sanmiyorum
- +1 yıl
Eğilirsen basamak olursun dik durursan sığınak olursun kardeşim her zaman güçlü ol bazi erkekler güçlü kadınları sever ve her zaman kaçan kovalanır sen kaç ve kovalan şiddetli tavsiyem...
Soran+1 yılZaten o konusmamdan sonra daha yazmadimki istemiyorsa sevsem dahi birsey yapamam bir ihtimal belki benden adim bekliuodur ben ayrildim diye dedim yazdim gururumu hice alip ama olmadi bundan sonra zaten pesine dusup rahatsizlik vermemki
- +1 yıl
Zaten vermeni tavsiye etmem zamana bırak o seni kovalasın
Soran+1 yılYok bu saatden sonra yapmam birsey ama kimse benim onu sevdigim gibi sevmez insanlar acımasız
- +1 yıl
Sen ozaman zalim birisine denk gelmişsin
Soran+1 yılZalim olmasa zaten beni bu hale koyup aglayarak ona deniyelim yine diye yalvardigimda zaten öyle yapmazdi onca gecirdigimiz zamanı hiç etmezdi
- +1 yıl
Xper yüksekmi senin. Bana mesaj atabilirsin dertleşebiliriz
+1 yılMerak etme zamana ihtiyacın var sadece tek takılma arkadaşlarının yanında ol sohbet muhabbet et
08 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorum ama o an bile onu düşünüyorum
- +1 yıl
Düşünerek unutamazsın kafayı başka şeylerle meşgul etmen lazım
Soran+1 yılElimde değilki kafami sökup atabilsem olmuyor ama olmuyor
- +1 yıl
başlarda böyle oluyor merak etmeyin inanın geçiyor her şey
- +1 yıl
biraz sabır sadece
Soran+1 yılSabrediyorum baska şansım yok Allaha dua ediyorum sadece içimden aciyi alsin diye ama dayanmaya calisiyorum
- +1 yıl
İlk başlarda bu his yoğun oluyor anlıyorum seni ama hayırlsı budur
Soran+1 yılEvet haklisin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. ondan önce nasıl hayat devam ettiyse aynı şekilde devam edecek. dramaya bağlama
02 Yorumla
Soran+1 yılDramaya baglamiyorum isteyerek yapmiyorumki
+1 yılAynı şeyi bende yaşadım ve seni o kadar iyi anlıyorum ki.. biraz klişe olacak ama gerçekten kendine zaman ver o zmn neler olacağına sen bile inanamayacaksın.
10 YorumlaBenimki de 2 yıllık ilişkim bitti. Bişe ogrenirsen beni bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Geçer geçer merak etme zaman güzel bi doktor
00 Yorumla
+1 yılLütfen çabuk atlatmak için yanlış şeyler yaparak kendinden nefret etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlıyorum seni bi zaman sonra alışıp kendi yolluna bakıyorsun
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçecek millet onlarca yıllık evlilik bitiriyor abartma
00 Yorumla
+1 yılbu ne sacma sey yaptiklarindan ayriliyorsan ne diye geri donmek istiyorsun? hayir yaptigi ilk hatada yol vermiyorsan demek ki yapacagi her seye de goz yumdun sonradan gelip yaptiklarindan dolayi ayrildik deme!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyordum her insan hata yapabilir ben aldatma ve yalan tarzi seyler disinda bazı şeylerin affedilebilcegini dusunuyorum Bende dört dortluk degilim sonucta ondan dolayi yoksa büyük şeylerin affi olmaz zaten.
+1 yıldemekki hiç sevmemiş seven öyle kolay unutamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı veya haksız bitiren sensin. Buradaki hatan ona geri dönmeye çalışmak olmuş. Verdiğin kararların arkasında durmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılCunku ona asigim dayanamadim sevmesem zaten donmezdim ama seviyorum gururuma dokunan olay oldu ondan istemeyerek gittim nerden bilebilirdim böyle olacagini sevmesem zaten bu halde olmam o ayrildigim andan itibaren gozyasi icindeyim oynayaraj ayrilmadimki ondan ben
+1 yılUnutursun, sürekli kendini meşgul et, yazıp, mesaj atma gözünde değersiz olursun, geri dönerse affetme, seni sevseydi sana bunu yapmazdı, demekki hayırlısı böyleymiş, hiç üzülme değmez, o seni unutup, başkasını almış hayatına, sen de unut...
10 Yorumla
+1 yılUnutmak için elimizde hiçbir şey gelmez,
Sakın birini unutmaya çalışmayın!
Çünkü Unutmak istediğinizi daha çok hatırlarsınız.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne güzel bak geri dönmüş benim 6 yıllık ilişkim bitti tekrar teklif ettim ama kabul etmedi ve dönmedi nasıl başardınız peki
00 Yorumla
+1 yılBenimde bitti bende geri döndüm yazdım ama olmaz dedi artık seni çok iyi anlıyorum Aynı acıyı bende çekiyorum ve ölüm gibi bişe aklıma geldikçe ağlıyorum inşallah unuturuz ne diym🥺🥲
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum unutacagimizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaçan balık büyük olurmuş. geçmiş olsun. zaman her şeyin ilacı. belki de böylesi hayırlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkide
Çok zor geçiyo ya ama geciyo sonra hislerin kayboluyor hiç bir şey hissetmiyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCevap Çok Basit :) Unutmak yerine Kabullenmeyi dene ! Çözüm Unutmak değil... Kabullenmek önemli olan Bitti !
00 Yorumla - Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Bir ilişki bitiğinde onu unutmak için gereken sürenin ilişkinin süresinin yarısı kadar olduğunu okumuştum bir yerde. Bu hesapla sizin için gereken süre bir yıl gibi görünüyor. Zaman gerçekten her şeyin ilacı. Bu süreci sizi için kolaylaştıracak bazı önerilerim olacaktır. İlk olarak onu hatırlatan ne varsa eşya şarkı mekan hepsinden kurtulun. Kendinize acı çektirmeyin. Bir diğer önerim kişi geçmişindeki ilişkinin hep iyi taraflarını hatırlamaya odaklanan bir canlıdır. Sizin kendinizi manipüle etmeniz lazım. Nasıl olacak bu derseniz her ilişkinin ya da kişinin kötü eksik yanları vardır. Bunlara odaklanın. Sizi nasıl üzdüğüne yarı yolda bıraktığına sizi neden hak etmediğine bunun da faydası olacaktır. Sizi hak edecek kişinin hayali bir portresini kafanızda canlandırın ve eski partnerinizle o kişiyi kıyaslayın. Eminim çok eksiklerini fark edeceksiniz. İlişki kadar ayrılığında doğal ve insani olduğunu hatırlayın. Kimse unutulmaz vazgeçilmez değildir. Bir gün gelecek ve o kişi hayatınızdan çıktığı için teşekkür edeceksiniz. Doğru kişi olsaydı zaten sizden vazgeçmezdi. Doğru kişi için hayatınızda o boşluğu yaratın ve o kişi geldiğinde ona hazır bir siz yaratın.
Çok güzel bir yorumlama çok teşekkürler bilgileriniz için 💗💖
Rica ederim 😇