2 yıllık bir ilişkinin sonuna geldik. Çeşitli sebeplerden bitti. Tamamen nasıl unuturum?

Hikayelerini benden gizlemeler, ayrıldığımızda akrabalarına kadar olayların gıtmesi anlatması sebebiyle ilişki ciddi zarar gördü aileler birbirine düşman oldu söz attık. eskiden her şey çok güzeldi. hediyeler de alındı mutlu zamanlar da oldu ama Aldatıldığımı düşündüm ve kaldıramadım hep ima ettiğimde "güçlü ol" Diyordu. Millet birbirini aldatıyor ama yuvası yıkılmasın diye boşanmıyor demişti. O cümlelerden sonra soru işareti kaldı ve akrabalarıma kadar tanıştırdığım adamın beni aldattığı fikrini kabul edemedim. O gece 1ntihar edecek noktaya geldim ailem polise kadar gitmiş. Ben tabi kayboldum şoka girdim eski sevgilisinin eski hesabının onda ekli olduğunu görünce. Bana sen rezilsin vs dedi. Bir de 1ntihar deme bana midem bulanıyor evlenince de bunu denersin sen dedi. Ben ona alışığım için mi şu sıra zorluk çekiyorum? 2 haftadır buluşmadık 3 gündür de ben ona yazmadım seni seviyorum vs yazmış ne kadar inanmasan da diye. Konu bir anda ayrılığa bağlandı.
2 yıllık bir ilişkinin sonuna geldik. Çeşitli sebeplerden bitti. Tamamen nasıl unuturum?