AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Unutmayı istemediğin sürece baya zaman alır anılarınızı sil fotoğraflar gibi daha sonrasinida zamana bırak elbette unutacaksın. Unutamazsan sende saplantı haline gelmiş demekki
Bende 8 günlük için acı çekiyorum ama bizimki karışık coooooooook farklıydı her şey 😢
8 günlük mü? yapma beee
Bizimki çok karışık umut verdi güven verdi yarı yolda bıraktı duygularımla oynadı güvenimi zedeledi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı Allah'a havale ediyorum umarım birgün yolu bana düşer 😥💔
Ama 8 günde o kadar da kanamazsın ya? Yoksa öncesi mi vardı?
Tabiki 4 ay sürdü gittik geldik koptuk ne bilim çok engeller vardı severek ayrilma gibi bir şey oldu sözde
Hmm geçmiş olsun. Yine de şükür et. 8 ay, 8 sene olsaydı...
Emin ol o kadar yaraladı 💔
Vallah ne diyeyim. Dertleşmek istersen beni ekleyebilirsin
Ekledim canım
bugun benimde 2yılı aşkın ilişkim bitti üzüntü ve ağlama hissim yok ama kalbim çok ağrıyor Allah yardımcımız olsunnnn
Amin çok zor
Zaman her şeyin ilacıdır. Unutursun elbet bide 3. Günde başkasıyla arkadaş olmuş biri için üzülme bene
O eskiden arkadasi olan biriydi ama saglam bi kiz degildi ondan arkadasligini kesmesini istemistim kesmisti ama ayrilinca hemen ona gitti neymis arkadasiymis ona anlatiyomus benle olanları falan filan
O seni sevmemişki, arkadaşlar o temiz saf aşklar eskide kaldı ayrılan direk başkasını koluna takaıyo sizde takmayın ya boş verir...
Ben 4 senelik ilişkiden ayrıldım 1 aydır ayrıyım eyer sana karşı bir hata yaptıysa geri barışmaya değmez
Bunun bir ilacı varsa benim le paylasirmisin 7 yılı 7 saniye de bitiren mükemmel bir ihanet dolu dramatik bir hayatım oldu
Ya zaten hemen unutamazssın eğerki çok bağlandıysan ama biraz sevdiğin aktiviteler varsa onları yaap yardımcı olacaktır
Aynı şeyleri bende yaşadım başka şeylerle ilgilen ve yeni bir arkadaş bulduğunda unutursun merak etme elbet onu unutturan birisi çıkar
2 yıl suren ilişkim 8 au önce bitti anliyorummimsan ölücek gibi hissediyo ama şu an başka birine bile aşığım yani unutursun cano
Takma kafana knk benim eski sevgilim evlendi ben düğününe gitdim 1 yıl sonra başka birini sevdim vefat etdi bence sen sus 😂😂
Bendede zor oldu 3 sene oldu İnanki Ayrılmak kolay ama anıları hisleri Ayırmak unutmak çok zor kötü oluyor
Kendini geliştirerek
Unutamazsın alışırsın ve başka seni mutlu eden birisini bulman lazım
6 sene süren bir ilişkim bitti öncelikle asla unutamazsın yokluğuna alışırsın saygılar
Başkasını bul yaygin taktik once 1 hafta agla kötü anilarinj aklina getir🙂
Başka birini severek varsa evcil hayvan edinme imkanın direk unutturur
Kolay unutamazsın daha çok gençsin tadını çıkar bu duyguyu da yaşa ilerde yaşayamicaksın
Ona dair her şeyi sil, geleceğinde daha iyilerini bulacağına umudun olsun
Unutmak kolaydır ancak unutmak istiyormusunuz yaksa yok öyle karak verin.
Zor bu arada eğer ona hala güvenip beklemek gibi yani bağımlı olmak aklından unutamak platonik 1,2 ay sevgili olup beni bırakan bierni çok zor unuttum 1 yıl aldı her şey kendinde bitiyor
Bu kişide bitiyor. Profesör gelip konuşsa da nafile :D
Zaman ile gecer. Yeni insanlarla tanisacaksin ve onu bir hatira olarak hatirlarsin
Belki anlasamadiniz olabilir o sıkıntı o yüzden huzur mutluluk olmaz zaten
Sana hiç üzülmedim çünkü hak ediyosunuz sizi erkekler kullanıyor sizde sevdiğini saniyosunuz seni iyi kullandı yol verdi hak ettin
Senin bana üzülup uzulmemende çok umrumdaydi zaten
Umrunda olmaya bilir ama erkeklerin yalancı sevgisine kaliyosunuzya kafanızda sorun var bence
Bi git ya boş yapma her insan aynı değil
Devam et baklm kaç defa dhaa kazık yersin devam ett
Ben zaten biriyle olmayi dusunmuyorum ama bunun icin iyi insanlarida aynı kefeye koymam karaktersiz insanda çok ama karakterli insanlarda var herkes aynı degil saçma yorum yapiyorsun
Doğru ama doğru insan çok ama çok çok az sorun bu herkes bundan dolayı ağlıyor
Eskiyi unutmanın en iyi yolu yeni birini bulmaktır.
Sen gel ben seni fabrika ayarlarına getireyim
Ben de ilk başlarda aynı sen gibiydim unutmazsın da alışırsın canım
😔😔
Üçüncü gününde başkasına gitmişse boş ver ztn
Zamanla gecicek duzelicem insallah
Çalışıyor musun bi yerde
Okuyorum ben
Hemen kafanı dağıtacak bir şeyler bulman lazım
Ne denesem ise yaramiyor
Flört bul ya da eski flörtüne yaz ama yeni bi ilşkiye atılma sadece sohbet muhabbet bağlanmadan
Sadece arkadaslarimla konsuuyorum flört tarzi bjsey yaşamak icin o halim yok kimseyi yara bandi yapamam zaten
Unutamazsınız ama acısı geçici
Unutamamki zaten istesemde
Olsun tecrübe oldu canınızı sıkmayın içinizi dökmek isterseniz yazabilirsiniz merak etmeyin kötü bir niyetim olmaz ben de yaşadım
İlişkiye girdiniz mi onunla?
Evet
İlkiniz miydi?
Evet benimde onunda
O zaman bunu hiçbir zaman unutamazsınız. Keşke bekaretinizi vermeseydiniz. Bu sebepten ilerde zorluk çekebilirsiniz.
Ne konuda zorluk
''Bakire değilim diye terk edildim'' diye aratın sitede.
Yani o şu an benim umrumda olan bi konu degil bakirelikten dolayi biri olmuyosa olmasin benimle zaten bu saatden sonra çok iliski isteyen dusunen biri degilim kimseye ne güvenim ne inancım kaldi
Demediniz mi her şeyi yaşadık, ayrılamazsın diye.
O saatden sonra gitmeyi tercih eden birini tutsam ne olurki ben ayrilmama ragmen sevgimden dayanamadim dondum hemen ama o demekki bensiz yapabiliyorki devam etmeyi secti kendi hayatına o insani nasi tutabikirimki o konuyuda dedim swn benimle oldun ben seninle ama umrunda olsaydi zsten yanımda olmazmiydi
Erkeğin umurunda olmaz ki. Alacağını alıp da terk edip gider.
O beni birakmadi zaten ben ondan ayrildim ama isteyerek yapmadim bunu onun amaci benle yatip gitmek olsaydi o zatwn giderdi olay o degil onun hatasi yzuunden bi kac kez ayrildigim icin artik oda yoruldugunu soyluyor oyuncak degilim ben kafam karisik bilmiyorum bana zaman ver o bu dedi arkqdas kalalim dedi kabul etmedim severken nasi arkadas kalabilirdimki
Siz bilirsiniz.
Zor her zaman hatırlayacaksın ne yazıkki
hiç olmamış gibi davranmak en iyi çözümdür. lakin takıntılı kaldım diyorsan psikologdan destek al.
Seni anlıyorum, sevgiye ihtiyacın var
Unutulmuyor... zamanla alisiliyor
Çivi çiviyi söker diyeceksin
Zamanla unutun. Biraz zaman alır
Yeni aşklara yelken acarak
Unutursun için yana yana
Zamanla geçer, fazla dert etme kendine.
düşünme boş ver her şey gilip geçiçi
Çivi çiviyi çiviyi söker Ben sana söyleyeyim
Ayrılan gerçekten acı çeker mi
zaman herşeye ilac
😔😔
Bu konuda yardimci olabilirim
Nasil
Xper varsa yz bana yardımcı olabilrim
Yokki yazamiyorum
İnsgramdan yazabilriisn fake. de. olur
Meşguliyet lazım, çok meşguliyet
Aynen öyle 😔
Çalışkan insanlara hayranım, birde senin gibi güzel ise 😅😅
Zamanla unutacaksın
Zaman unutturamazki insan seviyoken gerçek sevgi oldugunda o kadar kolay olmazki
Alışırsın sadece acı kalmaz içinde
cinsellik oldumu
Evet oldu
olduysa geri dönmez
ilki misin onun
O benim Bende onun ilkiydim
asla dönmez evlilik düşünüyor musun Şu an peki
Kimseyle dusunmuyorum
zaten evlensende sevemezsin birini
Aynen
Biraz zaman biraz sabır.
Sabrediyorum dayanmaya calisiyorum ama gücüm kalmadi
Bilirim bu acıyı ilk bir kaç gün atlatırsan gerisi gelir.
Bi haftadan fazla oldu hala kotuyum
Unutma beni unutama beni demedi mi
😑😑
Herseyin ilaci zaman
Zaman ve sabretmekten baska şansım yokki zaten
Yaninda olmasi gereken insanlar zaten yaninda, olmayanlar zaten olmamasi gerektigi icin yoklar, her bitis bi baslangictir. Kendini toparla guclen daha gorkemli gemilere yelken aç : D
Oyle yapicam haklisiniz.
💕
Geçmiş olsun
Yeni Birisini Bularak 😂
Biraz Zor olacak ama geçecek bundan emin ol
Zaman heşeyin ilacı
unutamican kardeşim geçmiş olsn
İnan bana zamanla
Zamanla unutursun