Kuzenime küçüklükten beri aşığım ama büyüdükçe duygular daha fazla yoğunlaştı kendimi alamaz oldum artık ne yapmalıyım?

Küçüklükten beri aşığım farklı şehirlerdeyiz biz kuzenler arasında mesafe olsada samimiligimiz sevgimiz asla eksilmez ama o bana öyle duygular beslemiyor beslese azıcık olsa hissetirse ilk açılan belkide ben olurum o beni kardeşi bir kuzeni olarak görüp seviyor ve bunu düşünmek beni delirtiyor yani gelip sevgililerini gösteriyor konuşmalarını okuyor bana bunlarla geliyor ve ben deliriyorum belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor ona asla açıklamam ve açilmaktanda deli gibi korkuyorum yani o cesaret bende olmaz keşke olsa ama yok işte ve red edilmektende korkuyorum ona dokunmak için gidip şakalasiyorum onunla ama o böyle gelmiyor bana bu duygularım yanlış ve kalbime gömülmesi gereken duygular ama kendimi tutamıyorken bu olmaz onu hergun görmek ve hisslerimi belli etmemek o kadar zorki değişik değişik şeyler geçiyor yani şakalaşirken yaklaşırken birbirimize onun aklının ucundan geçmeyen şeyleri ben yapmamak için zor tutuyorum ve bu hislerinden utanıyorum o beni öyle görmediği için.
Kuzenime küçüklükten beri aşığım ama büyüdükçe duygular daha fazla yoğunlaştı kendimi alamaz oldum artık ne yapmalıyım?