2. dereceden kuzenime aşık oldum, ne yapmalıyım?

Merhabalar... Derdimi kısaca anlatayım: Babamın kuzeninin çocuğuna aşığım. Ama soy hep erkekten devam ediyor. Babamın amcasının oğlunun oğlu oluyor bahsettiğim kişi. Yani biz maalesef iki kardeşin torunlarıyız. Akrabalık bağımız yakın evet ama ben 26 yaşındayım ve kendisini sadece 5 ay kadar önce tanıdım. Normalde yurt dışında yaşadıkları için ismen biliyordum sadece, bu yaşıma dek birkaç kere adını duymuştum. Fotoğrafını bile görmemiştim ki 5 ay önce erkek kardeşinin düğünü için Türkiye'ye Ankara'ya geldi, biz de gittik o düğüne. İlk defa orda gördüm. Görür görmez vuruldum, sinir bozucu derecede yakışıklı, kim bu dedim, annem 'akrabasınız' deyince de yıkıldım. O gün orda tanışıp biraz sohbet ettik, ardından numaralarımızı verdik birbirimize, Ankara'da iş kurmak istiyormuş, aynı şehirdeyiz görüşürüz dedi. O günden sonra sürekli konuşup mesajlaşmaya başladık, 3-4 kere de görüştük. Ama ben onu çözemiyorum. Bazen sen benim kardeşim sayılırsın diyor bazen de flört edercesine konuşuyordu. Bense ona kapılıp gittim. Ama elimden geldiğince belli etmemeye çalıştım. Sonra birden ne olduysa oldu. Sabahlara kadar bana yazan, sevgilim gibi gün içinde 3-4 kez ne yaptığımı, nasıl olduğumu soran adam birden kendini geri çekti. Son 2 aydır falan neredeyse hiç konuşmuyoruz. Şu anda da görüştüğü biri var sanırım. Bense ona aramızda yaşananların anlamını dahi soramıyorum, 'kendi kendine gelin güvey olmak' var ya acaba ondan mı oldum diyorum. Belki de her şeyi yanlış anladım. Ya da akraba kızı bu olmaz bu iş deyip kendini geri çekti, bilemiyorum. Hissettiklerimi söylemezsem bir ömür bir 'acaba' kalacak içimde. Acaba olur muyduk? Ama söylemeye de çok utanıyorum. Akıl verin, ben ne yapayım?
2. dereceden kuzenime aşık oldum, ne yapmalıyım?