Benden ayrılıp 1 gün sonra başkasının kollarına giden kız geri döner mi?

Ayrıldıktan 1 gün sonra ben onunla barışmaua giderken başkasıyla kol kola sarmaş dolaş gördüm. Ayrılıkkende ilişki boyunca kavgalarımızda da hep dediği bir şey vardı, senden sonra sevgili yapmayacağım. Bunu en son tartışırkende söyledi. Ben ondan bunu beklemezdim, hele 1 gün sonra yıkıldım darmadağın oldum. 8 aylıktı bu ilişki herkes imrenerek bakardı, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sıradan bi ilişkinin 2 yılına bedel.

Net eminim benim boşluğumu doldurmak için gitti ona, ablası benden ayrılması için gaza getirdi ve o çocukta onun o anki üzüntüsünü kullandı. Benimle yaşadıklarını yaşaması aynı hisleri hissetmesi inanılmaz zor emin olun, çok güzel geçen 8 aydan bahsediyorum. Sizce geri döner mi, sizce ben aldatıldım mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Evet dönmesini istiyorum, ondan hem nefret ediyorum hemde çok seviyorum hala. Çok güzel anılarımız oldu, çok güzel vakit geçirdik. Ben çok başka sevdim bu kızı. Uyumam onu izlerdim, canını şakasına acıtsam üzülürdüm, ağlamasına dayanamazdım, onu hep mutlu etmeye çalıştım, mutlu olsun istedim hakediyordu çünkü. Gözlerinde o ışığı gördüm hep bana olan o aşkını gördüm, onu mutlu ettiğimde bana sımsıkı sarılıp ağlamasını özledim. Beraber çalıştık, beraber yattık, beraber parasız kaldık.
Güncellemeler
+1 yıl
Bunları yazarken bile ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Neden oldu bunlar diye düşünüyorum, herşeyin mahvolmasına ağlıyorum. Barışsak hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına ağlıyorum. Keşke zamanı geriye alabilsem, keşke onunla tekrar sahilde yürürken başımı çevirip gözlerine dakikalarca baktığım zamanlara gelsem. O tanırdı beni, neyi sevip sevmediğimi, hangi davranışımın ne anlama geldiğini, beni tanıyan biri vardı lan. Geri dönsün pişman olsun ağlasın bir daha yapacağını bile bile kabul edeceğim
Benden ayrılıp 1 gün sonra başkasının kollarına giden kız geri döner mi?