Abisi üzülmesin diye beni bırakan kız geri döner mi sizce?

Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim vardı böyle olması gerekiyor diyerek bıraktı

Abisi var abisiyle hiç anlaşamadım benim hayat tarzımla onların hayat tarzı zıt

Abisi hasta oldu en son ve abisi benimle birlikte olduğu için üzülüyormuş daha doğrusu biraz baskılıyor diyim

Anlattığına göre abisinin daha fazla üzülmemesi için bırakması gerekmiş öyle dedi kendisi

Çok fazla anımız oldu 3 yılın hergününde nerdeyse anımız hatıramız oldu

1 ay falan geçti en son bi telde konuştuk 2 saat bana bunları anlattı

Sordum geri gelicekmisin diye net birşekilde hayır dedi artık kalpsizleştim falan dedi

Seninde böyle olman lazım dedi

Biliyorum ben istersem bırakırım unuturumda ama istemiyorum

Çünkü birgün unutursam ve o gün o geri gelirse diye kafamı yiyorum

Videolar izliyorum kişisel gelişim ayrılık acısı v. b acaba oda böyle düşünüyormudur diye düşünüyorum

Unutmak istemiyorum ve geri geliceğini hep umut ediyorum çünkü önceden sevdiğim tanıdığım o insan böyle yapardı en azından

Evlilik düşünüyorduk bu arada baya baya ciddiydi ilişkimiz yani çoluk cocuk ilişkisi değil

Ailemle bile tanıştırmıştım kendisini

Sizce napmalıyım geri gelmem bekleme beni başka birini bul yoluna bak dediği halde onu beklemelimiyim çünkü ben ona öyle dedim gittiği yere kadar beklicem seni hep bir umut ama elbet birgün vazgeçicem bil dedim

Asıl önemli soruya geldik şimdi dönermi ne diyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Unuttum ve o geri kalan 3 yildada aldatiliyormuşum yeni ogrendim kendine sevgili değil sevgililer bulmuş açık saçık dekolteli foto atarak milleti azdiriyor resmen şuanda kendisinden utanıyorum keşke bir birlikteligimiz olmasaymis böyle bir insanı nasıl sevebilmisim ben
Güncellemeler
1 yıl
kız 3 yıl boyunca beni aldatmış ve bir başkası için ayrılmış. Üzülmüyorum artık 1 yıl sonra hislerim değişti acıda vermiyor bana artık biraz içimde ukde ve sadece küçük bir gülümse bıraktı bende bana büyük bir ders oldu kimseye güvenmeyin asla güvenmeyin
Abisi üzülmesin diye beni bırakan kız geri döner mi sizce?