Eski sevgilim canımı çok yaktı?

Biz 4 ay önce ayrıldık, kendisi onu instagramdan silmeme rağmen sabah akşam sürekli hikayelerimdeydi, sonra sinir oldum Ağustos başı gibi engelledim bana bakmasın diye, sonra Ağustos sonu bir baktım 4 kişi tatile gitmişler, aralarındaki bir kızla ilişkisi vardı ama başta anlamadım sonra ben onun hikayelerine bakmaya başladım kızla konserlere gitmeler VS, sonra ben emin olamadım arkadaşlar mı diye çünkü kız çok çirkin erkek gibi bir şey ve benim tamamen zıttı bir kız, sonra sevgilime yazdm nasılsın VS diye hikayelermdeydin yazın dedim, inkar etti. Sonrasında bir yazı yazdım ona halen duygularımın olduğunu bunun üzerine ertesi gün resmen inadına kızla beraber hikayesine foto attı beraber, tabii ben görünce çıldırdım küfür kıyamet kız desen varoş benle kavga etti, ben ona aslında benim eski sevgilimin son ana kadar hikayelerimde olduğunu söylesemde kız arsız bir tip bana saldırdı, her neyse o eski sevgilim olacak canım inadına gene foto attı hikayesine kızla, beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyor. Ben ona ne yaptım, neden bu kadar canımı acıtıyor, onu aldatmadım sadece ayrılmştım ki buna vesile de oydu, canımı halen yakmaya çalışıyor niye, dayanamıyorum artık, ve halen onu seviyorum lanet olsun.

Eski sevgilim canımı çok yaktı?