Engel kaldıran Eski sevgilim davranışlarını anlayamıyorum?

Arkadaşlar benim 7 yıllık bir ilişkim vardı 1 bucuk yıl oldu biteli. Sebebi benim ilgisiz davranmam onun saygısının azalması ve soğuma karşı taraf ayrıldı ben hala severken. İlişki bittikten sonra belli aralıklarla gittim ona hep olumsuz cevaplar aldım. Birgün her yerden engellemişti engeli kaldırdı sordum amacı yok öylesine dedi. Rica ettim kaldırma dedim tekrar engelledi. Ve wp de kullanfığı fotoğraf benim çektiğim fotoğraftı sevdiğimden koydum dedi rica ettim ben yanlış anlarım diye kaldırdı başka fotoğraf koydu. Bir kaç ay önce yine her yerden engeli kaldırdı. Yazmadım instasını herkese açık yaptı yazmadım yine. Geçen ay gördm numaramı kaydetmemiş durumu bende gözükmüyor ama kuzenimde falan gözüküyor ama fotoğrafı gözüküyor ve benim rica edip kaldır dediğim fotoğraf hala duruyor. Tekrar onu koymuş. Ve geçen hafta retweetlediğim, gerçekten sevilmek imkansız sanırım ve çok özledim ama uzak durmak zorundayım yazan iki retweetimi beğendi. İmalı birkaç tweet attım hiç tepki yok. Ve 4 ay önce bana attığı son mesaj ben senin defterini kapadım geri dönüp bakmaya niyetim yok mesajından dolayı ve defalarca gittiğimden dolayı gidemiyorum da. Ne yapmaya çalışıyor ben ne yapmalıyım anlayamıyorum. Sizce durum nedir.

Engel kaldıran Eski sevgilim davranışlarını anlayamıyorum?