Anlam veremediğim şekilde tutarsız davranan eski sevgilim?

Arkadaşlar öncelikle selamlar , öncelikle kafam çok karışık geceleri düşünmekten uyuyamıyorum , kendimden büyük birisiyle çıkıyordum yaklaşık 10 ay önce belli başlı şeyler oldu ayrıldık , aradan 4 ay geçtikten sonra bana mesaj attı konuştuk , sohbet ettik ama belli bir sohbet aralığından sonra bana cevap yazmamaya hatta görüldü atmaya başladı , bende zamanla yazmayı bıraktım. Aradan 3 ay sonra bir baloda tekrar konuştuk hatta beni mezuniyetteki eşimden dolayı aşırı şekilde kıskandı , gecenin sonunda topluca bir mekana içmeye gittik yine yakınlaştık dans ettik konuştuk sohbet ettik , gece boyu kıskançlığı devam etti ama o geceden sonra beni sadece 1 kez aradı kısa bir konuşma geçti arada mesajlarıma yine cevap vermemeye başladı en son tüm duygularımı yazdım kafamın çok karışık olduğunu içimde bir çatışma olduğunu dile getirdim , beni silip engellememi söyledi , şuanda ne düşünmeyelim ya da o ne düşünüyor , 1 anlık hevesmi yoksa egosunumu tatmin ediyor , ne düşüneceğimi şaşırdım , yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Anlam veremediğim şekilde tutarsız davranan eski sevgilim?