Aynı kültür de aynı seviyede olamayan insanlar evlilik yapamaz mı?

Ben zengin bir ailenin kızıyım egıtımını kolejde ve yurt dısında tamamladım 3 tane yabancı dilim var altımda land rover arabam var okulumu bitirdim turkıye ye geri döndüm birgun kargoya gittim ve ilk görüşte kargo dagıtan kargocuya aşık oldum karsısına cıktım bir sekılde muhabbet kurduk ve cok ıyı anlastık ciddi adım atmak istedik aılemle tanıstırmak ıcın aileme soyledım ve ailem karsı cıktı inanılmaz derece de durum redde kadar geldı sevdıgım kısı lise mezunu ve ailemize yakısıcak aynı duzeyde bırısını secmem gerektiğini söylüyorlar ve babam istese ona en ıyı işi verebilir bunun için çaba sarf etmez gurur meselesi mı yaptı anlayamadım ailemi anlayamıyorum ne yapıcagımı nasıl hareket edıcegımı bılmıyorum ofkeyle evden ayrıldım ve otele geldım erkek arkadasım devamlı arıyor ona da cevap veremiyorum moral bozukluğundan lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bir tarafta sevdıgım aşık oldugum adam bir tarafta canımdan cok sevdıgım bana bu yasa kadar emek veren ailem var sıkıştım kaldım hungur yasım ne yapmalıyım?
Aynı kültür de aynı seviyede olamayan insanlar evlilik yapamaz mı?