Kızlara bakma sen onların ne istediği belli olmuyor 😄😄 İyi olursun, beğenmezler kötü olursun istemezler. Tanışırsın biriyle elbet ☺️ önemli olan doğru dürüst bir insanla karşılaşabilmek
Birini düşürmek değil de tanışmak istediğin bir kadında mı olmadı? Tanımak, konuşmak istersin. İçinde ne barındırır, seni mutlu eder mi iter mi çeker mi üzer mi🤷🏻♀️ hiç mi böyle şeyler düşüneceğin biri çıkmadı karşına? Ne bekliyorsun ayrıca, kız gelip sana yanlışlıkla kafa mı atsın napsın 😂😂
Niye köpek olasın ki, birine mesaj atmak tanışmak istemek çok mu abes bir durum? Ben bile tanışmak istediğim insana tak diye yazıyorum, şimdi köpek miyim yani? Ne saçma düşünüyorsun, sanki 500 kişiye mesaj at dedik sana 🤦🏻♀️
Kızlar kendine köpek çekeni seviyor madem, sen kimseyle konuşmuyorsun ki köpek çekesin 😂 canım kızlar kendine köpek gibi davrananı sever, aklı başında birini bulursan ne rezil olursun ne de rezil edersin.
Sen önce bu bunalımlı hâlden çıkmalısın. Çirkin olmasam sevilirdim ne kadar saçma bir cümle ya!! Sevilmek güzellikle/çirkinlikle alâkalı değil değill. Çık bu kafadan. Odun gibi durma sende, buluştuğunuzda konuşmalara katıl espri yap, arada gülümse.
Yahu sen niye başkasını sevene maymunluk yapasın, niye bi taraflarını yırtıyorsun ki bağlansın sevsin diye. Böyle olaylar kendiliğinden gelişiyor zaten. Sevmek, sevilmek karşılıklı olan bir durum. Çıldırtırsın insanı valla, kafamı duvara vuracağım seninkini de kıvılcım çıkması niyetiyle asfalta sürteceğim o derece sinir oldum 🤦🏻♀️😂
Benim sevdiğim erkek çirkindi. Arkadaşımın sevdiği erkek çirkindi. Hatta diğer dostumun sevdiği erkekte çirkindi. Yeterli mi 🙄 Şimdi git yat uyu. Başlarım senin olmayan sevgiline
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar tipe mi bakıyormuş? Öyleyse, çok ilginç..
Sen kadınlar konusunda seçicisindir.
genetik önemli ne sandın
Şu her yoruma salça olmasanız ne güzel olur.
Sana ait görüşü kendi görüşünde söyleyebilirsin.
yorum yapma yeri boşuna mı var
yorum yaptıysan farklı görüşlere açık ol
Bence kadınlar paraya bakıyor bahane etmişlerdir tipi
Bence sen seçicisindir.
Hayır
Seni gördüm, çirkin değilsin. Nasıl itici diyorlar anlamadım, acaba davranışların mı itici
Sessiz biriyim valla diyorlar
Çok enteresan cidden yaa
Kızlara bakma sen onların ne istediği belli olmuyor 😄😄
İyi olursun, beğenmezler kötü olursun istemezler. Tanışırsın biriyle elbet ☺️ önemli olan doğru dürüst bir insanla karşılaşabilmek
Ne zaman olcak 27 yaşındayıx
27 yaşındasın hiç mi sevgilin olmadı
Hayır olmadı
Açık konuşayım. Bazı kızlar, askerlerin peşini pek bırakmazlar aslında. Lâkin sen çekingen olduğun için mi sessizsin yoksa yapın mı bu?
Yapım öyle konuşmayı pek sevmem kızlara adımda atmam yani diger erkekler gibi düşüreyim şu kızı kafasında değilim
Birini düşürmek değil de tanışmak istediğin bir kadında mı olmadı? Tanımak, konuşmak istersin. İçinde ne barındırır, seni mutlu eder mi iter mi çeker mi üzer mi🤷🏻♀️ hiç mi böyle şeyler düşüneceğin biri çıkmadı karşına?
Ne bekliyorsun ayrıca, kız gelip sana yanlışlıkla kafa mı atsın napsın 😂😂
Olmadı işte
Birinden hoşlanmadım olmuyor
Hayır ama cogu erkege giden yazan kız var demekki çirkinim
İnstagramın var mı? Hangi fotoğraflar var? Sevgili bulmak güzellikle çirkinlikle ilgili değil ki 😊
Var
Çirkinlikle ilgili tip olsa şimdiye yazan olurdu
Oy Allah'ım sen yaz o zaman
Karamsarlığın içimi öldürdüüüü
Niye onlara kızlar yazarken ben niye kızların köpeği olayım
Adalet mş bu
Niye köpek olasın ki, birine mesaj atmak tanışmak istemek çok mu abes bir durum?
Ben bile tanışmak istediğim insana tak diye yazıyorum, şimdi köpek miyim yani? Ne saçma düşünüyorsun, sanki 500 kişiye mesaj at dedik sana 🤦🏻♀️
Diger erkeklere yazarlarken ben niye onların peşinde koşayım bana söyler misin
Ben köpek miyim sen onu söyle 🤨
Kzılar zaten kendisine köpek çekeni sever o yüzden ben bir kıza adım atmam
Kendimi rezil konumuna düşüremem
Sen benim dedigime odaklan
Kızlar kendine köpek çekeni seviyor madem, sen kimseyle konuşmuyorsun ki köpek çekesin 😂
canım kızlar kendine köpek gibi davrananı sever, aklı başında birini bulursan ne rezil olursun ne de rezil edersin.
Canım ne yaa s. lak kızlar olacaktı o
O zaman akıllı kız yok bu hayatta
Daha kendisini seveni seven kız görmedşn
Neyse bakan yok zaten yapcak bişi yok kaderimize razı gelcez yalnızlığa alıştıryorum kendimi
Pöff annem bile sordu bakayım şu çocuğa gerçekten çok mu çirkin ya da itici diye 😂😂
Ne çocuksun ya 😂😂
Yalnızlığa alıştır sen kendini 🤦🏻♀️😂
Komik değil gerçekler bunlar çirkin olmasam sevilirdiö
Sen önce bu bunalımlı hâlden çıkmalısın.
Çirkin olmasam sevilirdim ne kadar saçma bir cümle ya!! Sevilmek güzellikle/çirkinlikle alâkalı değil değill. Çık bu kafadan. Odun gibi durma sende, buluştuğunuzda konuşmalara katıl espri yap, arada gülümse.
Kardeşim hayatın gerçekleri bu a. mmk çirkin insan sevilmiyor hani yakışıklı olup yalnız adam gördün mü çevresi kız dolu
Kızlar gidip tipi iyi olana yavşayıp bende sonra o kızlara sevgili olalım diye götümümü yırtcam bana bağlansın beni sevsin diye
Gelip beni ben gibi seven yok bende gidip maymunluk yapamam elin picibe aşık olmuş kadına
Yahu sen niye başkasını sevene maymunluk yapasın, niye bi taraflarını yırtıyorsun ki bağlansın sevsin diye. Böyle olaylar kendiliğinden gelişiyor zaten. Sevmek, sevilmek karşılıklı olan bir durum. Çıldırtırsın insanı valla, kafamı duvara vuracağım seninkini de kıvılcım çıkması niyetiyle asfalta sürteceğim o derece sinir oldum 🤦🏻♀️😂
Depresyonda mısın nesin, çık önce bu dünyadan
Kadınlar çirkin erkek sevmez gider tipi olan * verir
Olay bu kadar basit olmuş olsa 27 senedir illa bişi olur seven olurdu
Benim sevdiğim erkek çirkindi. Arkadaşımın sevdiği erkek çirkindi.
Hatta diğer dostumun sevdiği erkekte çirkindi. Yeterli mi 🙄
Şimdi git yat uyu. Başlarım senin olmayan sevgiline
Ya he he öyledir
İnanmıyorum neyse
Tipsiz halimizle kaldık
Ok ok ok. İnanma.
Yalan ya hayatınız siz kızların
Oyh Yarabbim, sen asker değil misin ne öyle elinden telefon eksik olmuyor
Subayım ben hava kuvvetlerinde tegmen
İşim yogun değil
Anladım
Öyle