Kızlar ben güzel sanatlar lisesinden mezun değilim ama resim çizmeye biliyorum

Arkadaşlar eğitim almadım halde de böyle bir çizimler yapıyorum ve herkes beni çiz beni çiz diyor beni bıktırdılar arkadaşlar bu durumdan nasıl kurtulabilirim kayır desem benimle konuşmuyorlar ya benim okulum başlarsa okuluma ve derslerime odaklanmak gerek bunlarla uğraşamam arkadaşlar ne yapabilirim bu konuda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çoğu kişi bunu diyor. Saatlerce çizilen bir çizimi basit sanıyorlar. Ben sipariş alıyorum sen de sipariş almaya başla biraz da pahalı çizersen kimse bnei çiz demez. Biri beni çiz dediğinde tabi sipariş alıyorum zaten dersin
Ya ben bedavaya çiziyorum para almiyorum
İşte diyorum ya. Bedavaya herkes çizdirir. Sipariş alıyorum de artık. Herkes öyle çizdiröek istemekten vazgeçecek
Cidden mi
Ama utanırım bunu söyleyemem çok utangaçim
Ama sen utanursan insnlar snei kullanır. Bak eskiden ben de böyleydim millete çizerdim ücretsiz hem zamanım giderdi hem emeğim. Bence utanma karşılıksız olmamalı
Sen güzel sanatlarda okudun mu
Yetenek böyledir, doğuştan vardır. Hayır de geç yahu
Hayır diyemiyorum işte
Benim sadece resim yeteneğim yoki bi sürü yeteneğim var
Bu yeteneklerini dönüştür o zaman, kazanca dönüştür mesela
Ama şu an okuyorum nasıl dönüştürcem ki
Sosyal medya aracılığıyla, de ki isteyene ücretli resimlerini elle çiziyorum falan. Öyle başla
En az nekadar fiyat veriyim
Piyasadan bilgim yoktu ama şöyle bir gezindim, 500den başlıyor birçok sitede. Sen dilersen ilk etapta biraz daha uygun tutabilirsin
500 çok değil mi
Bence de herkes vermez, ama piyasada böyle tarife hem de küçük resim defteri ebadında. Sen 200-250 ile başla dene
20 tl bile vermezler
Veren çıkaar, denemekten zarar gelmez
Çok tesekur ederim
Bu arada sen güzel sanatlarda okudun mu
Okumadım, ama ruhum sanatçı desem yanlış olmaz. Şimdiki sanatçılardan kaçı sadece sevdiğinden ve yetenekten dolayı icra ediyor? Benim müzik kulağım çok çok iyidir, Sezen Aksu'ya kafa tutarım, çok ciddiyim; bu amatör halimle. Yıllardır üflemeli enstrümanları sazları altyapı eğitim vs olmadan çalıyorum, oldukça iyi seviyede. Duyduğumu çalarım, çalışma pratik deneme olmadan. Elbette ki boş gezenin boş kalfasıyım güzelim ülkemizde
Ya benimde müziğe çok ilgim vardı hata hocamda sesimi çok beğenirdi okulda şarkı söylerdim ama malesefki güzel sanatlar müzük yemek sınavına girmemiştim gidip resim yetenek sinavina girmistim
Gerçi o elemelerde de birşeyler dönüyor olabilir, emin değilim. Ben girmedim hiç, ama bir orkestrada acil durum diye klarnetçi arkadaşın yerinde takılmıştım, kimseler çakmadı bile, icra ettim. Tabii nota falan okuyorum, duraklamalar vs. biliyorum, e o kadar merak olsun. Sesim fena değil ama eğitmem gerekir, bi ara öylesine seslendirme ve dublaj sanatçılığı eğitimi aldım yaklaşık 6 ay kadar, sınavları geçtim sıkıntı yok. Ama o işler de hikaye, şu lanet tanıdık torpil olayları
Aynen ya ama bende maldaki güzel sanatlar özel yetenek sınavını kazanamamiştim aslında çok kolaydı okadar kolayını sınavdaki hocaya siz şaka mı yapıyornuz demiştim sınav sadece bu mi demiştim ama malesefki kazanamadım sınava 2 bin öğren ci girmişti 30 kişiyi aldılar sadece
Düşün, kolay diyorsun çatır çatır çözüyorsun ve sonuç kazanamadın; garip. Liyakat denen şey ülkemize uğramadıkça hep böyle olacak. Bizler de sözde sanatçıları dinleyeceğiz, izleyeceğiz. Kalitesiz film ve diziler her zamanki şekilde mantar gibi hortlamaya ve gözümüze zorla sokulmaya devam edecek. En kötüsü de bu, bari adına yakışır "güzel sanatlar" görelim yahu
Ama olmucak
Bu sınavdan sonra çok ağlamıştım kazanamadım diye
Okulumu birakmistim
Olsaydı zaten ismi "Hayal" olmazdı, ya da "Ütopya" :) sağlık olsun, elden bir şey gelmez
Şimdi tekrar açık liseye yazıldım yaşım 18 9. Sınıftan baslicakmisim
Kendimi yazdırdım ama şubem ne söylemediler
Sadece bana verdikleri kağıtları alıp doldurp vermistim
O konuda bilgim yok, yani açık lise. Ama bölüm sanırım olmaz, düz lise
Cidden mi
Yani, meslek lisesi gibi olmuyor diye biliyorum
Meslek lisesi
Para karşılığı çiz, o zaman kimse ısrar etmez
Işte onu yapamıyorum