AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kalorisi yüksek beslensin
Gece de yiyor ama
İlişkimiz olur ve sağlam olur diyorsan onu azimlendir. Kendine gelmesi için ona destek ver
kasli erkek lazim sana 😀
Kaslı diye de sevilmez ki biri
ama konusmasi da onemli kasli dedim tatli iste kendine doyum olmayan sohbete doymayan biri
Tabii sohbetine doyum olmayan biri iyidir
kesinlikle ya soyle neselenmek arada lazim
Burs ver spor salonuna gitsin :D
Sorum şu
bir sıkıntı var...
O hoşlandığını belli eden atımlar atıyor arada ben karşılık vermiyorum pek
Ama ben hoşlandığımı belli eden bazı şeyler dedim bu son birkaç günde buna karşı mesafeli duruyor hızlı yazan çocuk biraz daha geç yazıyor
Eh iyi hoş sonra yine hoşlandığını belli eden şeyler yapıyor konuşma ilerliyor gayet ama ben adım atınca da mesafeli neden? Anlayamıyorum.
Devamini getiremiyor tıkanıyor
Hayır ya sohbet ediyor gayet ama o belli edince konuşma iyi hoş
Ben edince uzak duruyor
İstemiyor mu acaba
Tamam işte karşılık verse olacak ama tıkanıyor, istemese ya konuşmaz ya da bunu istemediğini söyler
Tıkanması yani sen belli edince ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor
Peki neden tıkanıyor 😂😂😂 aa bi dk o tıkanma bana da oluyo beynim donuyo o an
Ama ben o yaklaşınca geç cevap vermiyorum mm
Çözdün mü bulmacayı :D
Belki yanlış bişey söylerim uzaklaşır diye korkuyordur he
Aslında ben onu önceden korkuttum bak giderim ha korkusu yaşattım bshsh ve ayrıca konuştum dengeli olalım hızlı olmayalım vs. belki de kurallara uyan akıllı bir çocuktur
Turnayı gözünden vurdun öyleyse :D
E ama ben cinsellik konularına da girmek istiyorum ne kadar bekleyeceğim ya shhshshshs
Çok yavaşladık biraz hızlanalım de :D
Ay doğru adım atmak için niye 1000 kere düşünmek gerekiyor
Yok kolay kız sanmasın, basit görülmeyim vs.
Ama bir taktikle ucundan girdim sonra da çıktım konudan iyiydi. snbsbsnnss
Bu arada bir yere gideceğinde bana haber ediyor iyi miii
Evet iyi iletişim halinde, saklamıyor.
Heee yaşasın.
Ama konuşma esnasında gitmesi ne kadar iyi bilemedim.
Yine de neyseki haber ediyor. Shhshahas
Yani onunla konuşmak güzel ya ayrılacak olmak bir saniye hığm moduna sokuyor.
İşin aslı kendimize ait hayatlarımızın olması çok güzel
Beni düşündüren hiç sevgilim olmadığı için hani sıkar miyim eder miyim diye düşünüyorum
Gitmesi de sıkılmak değildir inşallah
👀
Böylesi daha iyi, konuşmaya her zaman devam edebilirsiniz. Yapması gereken bişey olduğu için değil biraz mesafe iyidir hem onun hem senin için.
Sürekli benimle muhattab olsun, her an yanımda olsun dersen çok hızlı yaşayıp bitirirsiniz ilişkiyi.
Doğru diyorsun çok haklısın. Ben de hiçbir şeyi hızlı tüketmek istemem ilişkiye dair.
Ama işte dışarıda çay içeceğim diye haber verdi
Tamam dedim
Sonra da aradan saatler geçti tabii.
Yazmış ve evdeyim bir sorun çıktı öpüyorum demiş
Acaba oyalıyor mu 😂😂😂
Ve korktuğum onun önceden ilişki tecrübeleri olmuş vs. beni keklese anlamam şu an
Yine de haber vermesi çok güzel. ben öyle tek tek haber vermem ona ne gerek var derim bir şeyim değil diye de...👀
Boş ver sen kendi duygularını yaşa, beni kekleyeyecek mi , şöyle mi yaptı, böyle mi yaptı düşüncelerine girme, temiz kal kendi duygularını yaşa.
Yaşayım da karşılıklı mi emin olamıyorum ki hshahahaj ben uyurken de yazıp uyuyor muyum dite kontrol etmiş ssjjss
Spora yazılsın ya da terk et
Oh ne güzel TERKET dimi
@nötradam0 evet gözümüze hitap etmeyen birini terk edebilmeliyiz bu senin için de geçerli bir kadını beğenmezsin ve onunla olmazsın bundan daha doğal ne olabilir
Bu ileriki seçenekler olmalı. Önce düşünmelisin belki birbirlerini seviyorlar. Belki çocuğu azimlendiricek bir şeylere inandırıp kendine getirecek.
@nötradam0 tabii bu fedakarlık gerektiren bir süreç kestirip atmak yerine bu seçeneği de gözden geçirebilir
Umarım yaşamazsın ama biri birgün dış görünüş ile senden uzak durmak ister ise böyle rahat olamayacağından ikimizde eminiz
@nötradam0 şu ana dek yaşamadım günün birinde yaşayabilirim nihayetinde hayat her şey bizim için ve beğenilmediğim durumda yataklara düşmem herkese hitap etmek gibi bir zorunluluğum yok o beğenmez bir diğeri beğenir alternatifler her zaman vardır
@nötradam0 dış görünüş için biri uzak durmak istese ne kadar üzülürüm anlatamam ben de bu yüzden zayıf diye uzak durmam kilo alınabilir de.
Ama püskevitte haklı dış görünüşü önemliyse senin için ve hitap etmiyorsa zorla sürdürmekte saçma olur. iki taraf istemeli
Tatlım ben bununla uğraşırım istediğim kalıba sokarım diyorsan tercih senin nihayetinde sen yaşayacaksın bu ilişkiyi
Hiç bilmiyorum ama Bunun için konuşmayı kessem karma döner diye de korkuyorum 😂😂
Ne yaparsın bilemiyorum ama kendini de onu da üzmeden bir orta yol bulma dileğin ile.
olduğu gibi kabulleneceksin başka çaresi yok