Büyük gelen tişört nasıl küçülür?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam canım :) hepimizin sorunlarından biri de çamaşırlar. Mağazaya gidiyoruz o an bol kıyafetler tercih ediyoruz. Bir süre giydikten sonra veya özellikle kilo verince otomatikmen tişörtümüzü atmaya kıyamayıp, evde kendimizce çözümler bulmaya çalışıyoruz. O aklında ki soruların cevabını vermeye geldim :)
👕Büyük gelen tişört nasıl küçülür?

🌟 Tişörtlerin eteketinde, muhakkak max30 derece yazısı yazar. Eğer 40-50 derece de yıkıyorsanız, bu kesinlikle yanlıştır. 30 derece de yıkanabilir yazısı bulunan tişört, 30 da bile bir miktar küçülür. Burda belirtmek istediğim şey, eteketteki verilen talimata göre ilerlemek gerekmektedir. Tavsiyem size, ayrı bir şekilde tişörtlerinizi yıkayın. Böylece ömürleri daha uzun olur ve küçülme görülmez.
👕Büyük gelen tişört nasıl küçültülür?

🌟 Büyük gelen tişörtleri elbette küçültme yolu var :) kurutmadan önce sıcak suda yıkayabilir, kuru çamaşırlar ile birlikte suyla yıkayabilirsiniz. Terzi veya çamaşırhanede, bir profesyonel yardımıda alabilirsiniz. Öncelikle eteketi kontrol etmelisin. Bazı kumașlar yıkanırken, büzülebiliyor. Bazı kumaş ise, büzülme görülmüyor. Tişörtün özellikle pamuk ve yün ise, sıcak su ile yıkadığında büzülür. Muhakkak eteketini kontrol ederek yıkamalısın. Tişörtünü ters sıcaklıkta yıkayarak da daraltabilirsin.
🌟Tișört küçültme nasıl yapılır?

🌟 Öncelikle giysin ters çevirmelisin. Ters çevirme deme nedenim ise, yüksek ısı tişörtünün rengini soldurmasın, kötü bir görünüm olmaması açısından yapacağın ilk ișlem bu.
2. kısım

🌟 Diğer yapacağın işlem, tişörtlerini yıkama programına atmalısın. Hem yıkamanın, hem durulamanın sıcak suda olmasını sağla. Bunu uygulama nedeni ise, sıcak su küçültmede daha da etkilidir. Eğer kurutma makinen varsa kurutma makinesinde kurutabilirsin. Yoksa çamaşır ipine as veya çekasa as kuruduktan sonra, giysinin biraz daha küçüldüğünü görüceksin. Eğer sonucunda tişörtünün daha fazla küçülmesine istiyorsan, yıkama ve kurutma adımını tekrarlayabilirsin. :)
sıcak suyla yıka ama fazla sıcak iyi olmaz heleki renkliyse...
ille üzerine tam oturcak yapışcak değil mi.. salaş salaş takıl işte :)
yo yapışık sevmem ama çok salaş
git aynısın küçüğünü al ne uğraşıyon...
+1 :))
akıl ettik heralde ama bulamadım
Cevap
5Cevap
50-60 derece arası yıkamalısın .eğer küçülme pek gerçekleşmezse biraz daha artırmalısın derecesini.
50 derecede yıka bakalım ne olacak bende merak ettim.
yüksek sıcaklıkta yıka :)
ypksek derecede yıkarsan küçülür :)
terziye verirsen küçültür terzi
Bir beden mi:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?