Yıldönümümüzde aldatıldım?

İki gün önce akşam ben yurttaki arkadaşlarla yarın akşam iş çıkışı 1 saat çay içemeye gidicem balım haberin olsun diye mesaj attı. Ertesi gün 21:00 da beyoğlunda iş arkadaşıyla buluşup cluba gitti. Tabi ben bunu öğrendim nasıl öğrendiğimi sormayın. Normalde bu 20:30 da işten çıkıyor ama bu 2 saat önce çıkıp yurta gidip hazırlanıp beyogluna gitti. Tabii o 20:30 da bana ben işten çıktım bitanem gibi mesajlar atıyor sonra ben yurta vardım falan diyor. Ben onun yıldönümü hediyesini paketlerken o gün ben onun ödevini yaparken o cluba gitme planları yapıyormuş. Neyse ben aradım saat 21:30 gibi bunu açmadı 2-3 defa aradım açmadı sonra wpden yurtta yazsam olur mu balım yazdı ben de hayır olmaz aç dedim o da açmak istemiyorum şimdi yazdı. Sonra ben bu çocugun numarasını buldum 30 dkkada çocuk açtı böyle böyle ben sevgilisiyim falan. O da ben anlamıştım telefonu çalıyordu sürekli o da açmıyordu ismini gördüm falan dedi bana. Aynı yerde çalışıyormuşsunuz sanırım dedim evet dedi ama bana sevgilisi oldugunu söylemedi hiç ben de okulun düzenlediği etkinliğe davet ettim o da kabul etti hiç haberim yoktu dedi. Buluştuk girdik cluba daha bir bira bitmeden gitmek istiyorum dedi. Neyse ayrıntıları falan anlattı çocuk hatta mesajlarının sslerini attı bana özür diledi. Kızı aradım neden açmadın telefonu diye o da meşguldüm balımm noldu bir şey mi oldu falan dedi. Dedim nerdesin çapadayım arkadaşlarla otobüs bekliyoruz falan dedi. Ben de beyoglunda olmadıgına emin misin dedim ve 10 saniye sustu sonra söylesene dedim sesi birden ciddileşti ve nerden öğrendin dedi tabi bundan sonrasına duygusala bağladım bunu bana nasıl yaparsın onca şeyden sonra falan dedim o da yaptım işte canım öyle istedi yaptım dedi sonra kapattım. Tabii bu sırada çocukla konuşuyoruz sürekli ama çok belli zaten çocuğun haberinin olmaması. Biz 2 gün önce akşam yıldönümünde ne yapıcaz diye konuşurken bana seni seviyorum derken güzel emojiler atarken aynı sırada çocukla club planı yapıyormuş. Ben bu kız için yapmadığım şey kalmadı. Annesinden babasından fazla sevgi gösterdim, değer verdim, sevdim. O ise bunu aldatmakla bozdu. Çocukla konuştuğumu anlayınca çocuğa şey yazdı sınırını aştın ve hoş değildi ben oraya arkadaşın olarak geldim falan çocukta sevgiline kız arkadaşlarınla çay içmeye gideceğini söyleyip benimle kulübe geldiğini öğrenince mi sınırı ben aşmış oluyorum falan dedi. Sonra kız Siz bilerek mi yaptınız bunu özellikle sen sevgilim olduğunu bildiğin halde bana yakınlaştın ve şimdi her şeyi çarpıtarak ona mı anlatıyorsun sen kimsin yaa sana inandığım için asıl suç ben de ben cidden oraya arkadaşın olarak gelmiştim falaan diyor çocukta bana sevgilin olduğunu söylemedin şimdi de beni suçlu yapmaya çalışıyorsun diyor kız defalarca söyledim aldığım hediyenin fotoğrafını bile gösterdim dedi.

Güncellemeler
+1 yıl
Bana çocuk mesajları atmaya devamediyor tabii. Sonra yarım saat sonra bu çocuğu aramaya çalışıyor çocuk bana haber ediyor çocuk açmayınca mesaj olarak Neden açmıyorsun sadece olay nasıl ilerledi onu öğrenmek istiyorum. Sen ne zaman ve nasıl emircanla iletişime geçtin diyor çocukta 'sevgiline' sor diyor bu da şu an çok sinirli cevap vermez o yüzden sen cevap ver falan diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana en çok koyan da yurt izni almaya çalışıyor bu ama izin vermiyorlar eğer izin verseler büyük ihtimal bu sabahlara kadar içip sarhoş olacaktı ve otele gideceklerdi. Ben onun için hayal kurayım onun kokusunu özleyeyim ve bana yaptıgına bak. Aynı bölümde okuyoruz 3. sınıfız çocukta iş yerinden arkadaşı ve bu nasıl cüretle böyle bir şey yapıyor aklım almıyor. Annem kızı çağırda yemeğe baban görsün falan diyordu ben onun kokusuyla yatıp onun kokusuyla kalkıyordum yani hayal edip her yerde ve her
Yıldönümümüzde aldatıldım?