Güncellemeler
+1 yıl
10 aylık ilişkimiz. Vardı aileler tanıyordu bir birini
Ocak sonunda nişan yapacaktık. Aldatıldığını öğrendim. Kız arkadaşım inkar ediyor- ne yapmalıyım çok kötüyüm İzmir’den herkese selamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun diyelim. Aldatmanın affı olmaz. Allah seni hayırlı kişilerle karşılaştırsın.
Başın gözün allaha emanet dedim… içim içimi yiyor :(
Üzüleceksin kardeşim ama sakın duygusallığa kapılıp o kişiye geri dönme. Geri dönersen kişiliğini kaybedersin. Karşındaki kişi sana başka kötülükler de yapmaya devam eder, seni çantada keklik olarak görür. Ben ne yaparsam yapayım o benden ayrılmaz diye düşünür. Sakın geri dönme.
Güven ayna gibidir bir kere çizik gösterirse hep sıkıntı diye söz var çok haklı söz ama kabul edemiyorum
Gerçeklerin kabul edilmesi zordur. Ancak bir kere yüreği değil aklı dinlemeyi tercih edersen o sana doğru yolu gösterecektir.
Aşkta beyin aklı çelemiyor
Sen şu an kendini kandırmak üzeresin. Yapma! Bazı hikâyelerin sonu, baştan bellidir. Aldatan insan affedilirse sonu daha da kötü olur. Hiçbir insan böyle bir durumu kabullenemez. Onu affettim desen de yüzüne her baktığında aklına o gelecek.
Eminsen, delil de varsa yol ver
Yol verdim delil olmasa bitirmezdim
Ne güzel işte bir karaktersizden kurtulmuş oldun. Zamanın ise boşa gitmedi sana tecrübe oldu
11 aya girecektik yazık oldu şimdi sahilde alkol içiyorum öyle boş boş bakınıp
Normaldir. Acını yaşıyorsun şu an kimse sana gık diyemez ama bu acı bitince toparlan önüne bak. Daha iyi ve güzel kaliteli biri çıkar karşına. Benim de kafa bir milyon aw kdksks
Allah ıslah etsin deyip önüne bakacaksın
Geçmiş olsun usta, zor iş valla
Nasıl oldu nerden çıktı bu
Dedem hasta dedi. Kız kardeşini aradım ablam dışarı çıktı dedi sonra film koptu zaten
Allah yardımcınız olsun ben insanlara bir nötrdüm iyice kötü oldum
teşekkür
Uyumaya çalış dinle kendini biraz ona göre karar verirsin. Kurmak zor yıkmak kolay ne desem günaha girerim
Delili görmesem inanmazdım sabah işe gideceğim 1 gram uykum yok allahım yalvarıyorum sen bana güç kuvvet ver
Bu gece birine mesaj attım yeni yılı için. Normal attım görmedi galiba wpden yazdım sadcee baktı ve görüldü oldu. Dün de bir konudan sinir krizi geçirdim. Hala kendime gelemiyorum. Ya herkesin sevdiği ve beğendiği bir kızım gel gelelim bu çocuğa taktım ama tık yok bunda. Sanırım mesleğinden dolayı ölüm korkusu var ve kimseye umut vermek istemiyor
Yani demem o ki. Boş yere boş insanlara değer veriyoruz Allah diyor ki bu dana uymaz vb ama biz körü körüne gidiyoruz. Demek ki kısmetimiz başka yerde. Ama insanoğlu işte. Aldatılmak senin suçun değil. Kişinin içinden gelen bir durum
Görüldü çektiyse başkalarına müsaittir geçmiş olsun
Ne alaka ne alaka 😂 çok cins bir ikizler burcu ve jandarma kendisi. İnstasını kapattı daha doğrusu baştan herkesi sildi sadece köydekileir ve iş arkadaşlarını bıraktı daha sonra da komple instayo kapattı face de takılıyor. Ama her zaman nete girmiyor. Whatsapa da binde bir foto koyup kurt koyup siliyor. 5 6 aydır yok. Bugün snei Aileni köğeığini özledim. Yılbaşını kutladım ama tık yok. Arkadaşlarının yanında da öyle bildiğin robot böyle tutuk tutuk. Sevgilisi de yok. 3 yıldır netten yazıyorum farklı şehirletdeyiz Anneni si istedim attı gezmeye gitti at dedim attı ama biri şikayet mi etti onu bilmiyorum sürekli mekanlarda gezer ve içkili foto koyardı birde motor bir kız çağırmıştı tanışma amaçlı o kızdan sonra kızı istemeyince kız herkesde şikayet etti tuhaf
Çok üzücü bir durum ihanetin bahanesi yoktur
Aslında suç bende çok fedakarlık yaptım kendimi çok ezdirdim ondan böyle oldu dimi kardeşim
Vazgeçilmezmezlik duygusu bazen özgüvem arttırabılyor
Peki ne yapayım bu dkdan sonra
Ben bu konu hakkında yorum yapamam hayat sizin hayatınız
ayrilll
Ayrıldım
nasıl yakaladın
Bana dedem hasta dedi kız kardeşini arayınca ortaya çıktı yediği boklar
ne yapmış knk
Diskoya gitmiş 2erkek 2 kız 😪
aldatmak değil de yalan söylemek diyelim ona şunu sor neden yalan söyleme gereksiniminde bulundun diye?
Kanıt sun
Gönderdim ben değilim dedi. İşin komik yani güvenlikçi arkadaşım kız arkadaşımı da tanıyor
Geçmiş olsun
Kaderimiz