Bu adamin bir gün beni hatirlayip üzülme gibi bir durumu var mı ? Yani bu mümkünmü? sonuna kadar okuyun lütfen? fikriniz lazim?

Arkadaşlar linçlemeyin lütfen , sanaldan biriyle tanişmiştim ama çok saf olduğum için bu çocuğa çok bağlandim aşırı düşkün oldum , tabi kendiliğimden değil sürekli manupule ediyordu beni, çocuğun niyeti ci**ellikmiş ve benden israrla n**e aldiktan sonra (ilişki 1 senelikken ) ayrildi annem falan biliyordu buluşmaya gelicekti, ama işte gözüm kor olduğu için göremiyordum kötü yüzünü.

Şimdi n**de konusunu hiç kimse bilmiyor ama ben kendimden utaniyorum annem benim hiç yoldan çikmayacağimi düşünüyor aslinda çikmadimda benimle buluşup yatmak istiyordu ama izin vermemiştim bilirdi yapmayacağimi ama işte fotolar , annem bir gün pişman olucak saf sevdin sen diyor ama beni azdirdiğini bilmiyor , çok safim arkaşlar linçlemeyin çocukluğumdan ilgi boşluğum var ve bu adam bunu kullandi

arkadaşlar ben şimdi bu çocuğu çok temiz sevdim hep sadik kaldim aldiği yüzüğü parmağimdan çikarmadim çok inandim sevmiyor diye makyaj yapmadim , her kesle sinirlarimi korudum her şeyi ss alip atdim sürekli foto gönderdim Instagram parolum vardi her halimle kendimi kanitlamiştim, ilk sevgilim olduğunu temiz olduğumu biliyordu , arada kendiside şaşiriyordu hiç yalan söylemiyorsun bana annem bile söylüyor sen söylemiyorsun diye bu adam hayatinda bir gün bunlari hatirlayip bu kiz temiz seviyordu deme ihtimali var mı? Yoksa n**de gönderen yolludur diyip geçicekmi ama bu fotolari almak için çok fazla israr etdi

Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Bu adamin bir gün beni hatirlayip üzülme gibi bir durumu var mı ? Yani bu mümkünmü? sonuna kadar okuyun lütfen? fikriniz lazim?