cocuga guvenmiyorum ben de bu konuda hic yasamadigim icin farklarini da bilmiyorum anlayamadim o an yani
3 ay
cocuga guvenmiyorum ben de bu konuda hic yasamadigim icin farklarini da bilmiyorum anlayamadim o an yani
Cevap
6Cevap
Olur tabi mümkün neden guvenmiyon
nasil mumkun ya dumduz yatiyordum bir de bacaklarim acik degildi hic oraya girmesi zorlamaz mi
Grer ya öne Altan
bacaklarim acik degildi ki yuzustu dumduz yatiyordum
G kaldırır az yeter aradanda skr
O şey mi güvenmediğin birine nasıl veriyon aw
anlik yasandi
Ya yinede nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum arkadaş
oismanim zaten
Eğer pişmanlık varda sende istemissiindir
pismanlik varsa ben de mi istemisimdir istesem pisman mi olurum
Başta istemişsindir diyorum istemesen engel olurdun zorla nasıl yapabilir
Kaç yaşındasın
Tabiki var. İzmir'de hep yaptığım
dümdüz yüzüstü yatıyordum belim falan kivrik degildi hic yani nasıl olabilir
hayir
no
abi onden mi olmustur arkadan mi hala soylemiyon
Detay ver anlatayım
detay yok yani normal dümdüz yatıyordum o zaman oldu ikisininde farkını bilmedigim icin anlamadim nerden oldugunu
Öndende yapabilir arkadanda sokarken zor olduysa arka
onden ilk olcagi icin orasi daha zor olurdu diye dusunuyorum
Yok sert acılı gitmediyse öndür
bi carsamba gunu oldu o zaman acimadi cok ama bosaldi yani onden olsa bosalmaya nasil cesaret edicek mal mi persmebe de arkadan olduguna eminim
İkisi de zevkli mi
abim mal misin ikisini de yapmis olsam nereye girdigini anlardim sormazdim dimi nasil bi mantik sizinki ya
Nasıl ya anlamadım
yüzüstü yatıyordum işte çocuk arkadan oldu diyor öne girme ihtimali var mi diyorum
Var tabi sen kimsin ki merak ettim seni
beni niye merak ediyorsun dostum
Dostum mu elendim tanışmak istiyorum da
Olamaz mi
bos yapma
Sen bilirsin babyface birini begenmezsen
Deneyelim mi
kes ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Yüzüstü dümdüz şekilde hamile kalma ihtimalin neredeyse yok denecek kadar az, spermin vajinaya ulaşması için gerçekten temas lazım 🙃 O an tam ne olduğunu hatırlamıyorsan da, iç çamaşırı, kıyafet varsa, boşalma vajina içine olmadıysa hamilelik ihtimali çok çok düşer. Yine de içini rahatlatmak için regl takibini yapabilir, istersen test de yapabilirsin 🩷