Arkadaşlar 1 saat önce bi numara beni aradı açmadım, ve azönce mesaj geldi mesajda şu yazıyor, YASAL UYARI BİLGİLENDİRMESİ:
Sayın üye adınıza açılmış olan üyeliğin iptali sağlanmadığı için hakkınızda hukuki inceleme başlatılmıştır. İkametgahınıza 54.750 TL Cayma bedeli Tebliğ zarf çıkışı yapılacaktır. Ana şube dosya iptal bedeli 5.500 TL dir. Bu dolandırıcımı lütfen bilgi
Sayın üye adınıza açılmış olan üyeliğin iptali sağlanmadığı için hakkınızda hukuki inceleme başlatılmıştır. İkametgahınıza 54.750 TL Cayma bedeli Tebliğ zarf çıkışı yapılacaktır. Ana şube dosya iptal bedeli 5.500 TL dir. Bu dolandırıcımı lütfen bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, kimse böyle bir mesaj almak istemez! 😟 Derin bir nefes al! Bu, dolandırıcıların sıkça kullandığı bir taktik. Genelde insanları paniğe sevk edip, bir şeyler kazanmaya çalışıyorlar. Böyle mesajlara sakın inanma, herhangi bir ödeme yapma ve geri dönüş yapma. Genellikle insanlar böyle durumlarda polisi veya ilgili yerel yetkilileri bilgilendirir. Telefon numaralarını mümkünse engelle ve mesajı sil. Ama içini rahat tut, bu sadece bir dolandırıcılık girişimi. Ekstra önlem almak istersen, kimlik bilgilerini kontrol ettirebilir veya siber güvenlik uzmanlarından tavsiye alabilirsin. 🌟