Benim sağlık sorunumdan dolayı cok az uyuyabiliyorum max 5 saat falan Ama dun hiç uyuyamadim bu sabah saat 9 da uyudum 11 de kalktım hiç uyuyamadim basım çok ağrıyor ve orucluyum uyuyamiyorum tekrar bir şey olur mu sizce yani 2 3 saatlik uykuylayim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uyu bence
Uyuyamıyorum tekrar uykum kaçtı ve gözlerim kipkirmizi olmuş basım çok ağrıyor elim ayağım tutmuyor sinirliyim gerginim ve çok korkuyorum bir şey olacak diye
Düzene oturtmaya çalış
Mesela onu nasıl sağlayabilirim
Biraz daha uyu ve doktora görün
Uyuyamıyorum işte uykum kaçtı ve basım çok ağrıyor bir şey olur mu iftardan sonra ancak uyku hapi alıp uyurum
Bir şey olmaz korkma ben bazen iki gün falan uyumazdim
Tamam çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun. Haklısınız.
Sağol senden de
Bir şey olmaz ama gece uyumaya çalış
Yani mesela 2 3 saatlik uykuyla iftara kadar kalsam bir şey olmaz demi iftardan sonra uyku ilacı Alaçam ki uyuyayım
Olmaz da hergün uykusuz kalma
Tamam biraz daha erken uyumaya çalışırım ama yani bu gün icinde yani 2 saatlik uykuylayim ya elim auagim tutmuyor çıkmayacam bugün ama yine de bir şey olmaz demi
Benzin sararmaya gözlerin kararmaya başlar
Doktorun ne diyor bu duruma?
Bişi olmaz
Peki siz hiç 2 3 saatlik uykuyla bir gununuzu geçirdiniz ki çok korkuyorum da bir şey olur diye
48 saat hiç uyumadan çalışmışlığım bile var
Normal diğer günlerde zaman zaman 24 saat uyumadığım bile oluyor
Gerçekten mi yani bir şey olmaz demi şu an basım çok ama çok ağrıyor gözlerim kipkirmizi olmuş ama gündüz olduğu için uyuyamam iftardan sonra uyku ilacı alıp uyumayı deneyecem bakalım nasıl olacak
Gözlerini kapat kendini dinle iyi gelecektir
Yapıyorum başım dönüyor kalkmak zorunda kalıyorum
Uzan ayaklarını 20 derece başından yokarda olsun öyle dene
Tamam çok teşekkür ederim çok sağ olun
Sende sağol 💐
Eksik olmayın, gönlüm biraz daha rahat oldu. Hala uyuyamadim da. ALLAH'IN izniyle inşAllah iftardan sonra uyumaya çalışacak diyorum ama uyusam da erken uyanırım bu sefer daha kotu olur. Sence kaç gibi uyuyayım akşam? Normalde 5 6 gibi uyuyorum ama ramazanda bu böyle ve sabah uyudugumda uykum bölünüyor çok az uyuyorum. Normalde o saatte kalkarsın bu sefer kalkacagim saatte uyuyorum ondan herhalde öyle oluyor. Bu akşam sahur erken yapacam belki de yapmam kaç gibi uyuyayım bir de uyku hapı alsam bir şey olur mu?
Canım normal kısa kısa uyusan bile yeterli üç beş saat arayla yani. Ayrıca şunu asla unutma
Telefon insanı uyutmaz büyük etkisi var o yüzden ona göre hareket et
Evet haklısınız, doğru diyorsunuz. Telefonun etkisi çok büyük oluyor. Dün gece uyku hapı aldım ve çay falan tüketmedim uyku hapını aldım telefonu uçuş moduna aldım böyle yaklaşık bir saat kaldım kaldım hala uykum gelmiyordu sonra dedim telefona bakmayacak bir şey olmaz öyle kalmaya dev edecek öyle uykuya daldım yani. ALLAH'A çok şükürler, hamd olsun uyudum dün. Size de çok teşekkür ederim ALLAH'IM sizden razı olsun, RABB'İM gönlünuze göre versin inşAllah.
Amin hepimizden Allah razı olsun canım benim 💐
Artık bundan sonra uykunu kaçıranı biliyorsun
Belirli saatler dışında telefon kullanmamaya bak
Rahat uyur rahat hayatın olur
Çok teşekkür ederim çok sağ ol evet haklısın. Ama mesela ben telefonu kapattım bu akşam erken uyudum 1 saat geçti uyandım ve tekrar uyuyamıyorum ne yapacam bilmiyorum yine aynı geçen gün ki gibi oldu uykum geliyor ama gözlerim uykuya dalmiyor ve uyuyamıyorum yine bugün uykusuz kaldım. Her gün uyku hapını da alamam sağlık için biraz tehlikeli. Şimdi uyuyayım diyorum yine uyuyamıyorum sence ne yapayım? Çok üzülüyorum
Bu durumda telefonu tamamen bırakman gerekiyor ve kitap okumaya yönelmen gerekiyor
Ve sabah öğlen akşam en az 1 km yürüyüş yapman gerekiyor ve özellikle sabahları akşamları yoğurt tüket
İnanlı zaten sürekli kitap okuyorum bugün de çok kitap okudum ve her gün yürüyüşe çıkarım bugün sahurumu da erken yaptım ondan sonra çay falan tüketmedim yoğur yedim uyuyayım dedim bir saat geçti uyandım ve şimdiye kadar hala uyanigim uyuyamiyorum
Gözlerini kapat kendini dinle
Öyle yaptım sadece 2 saat tek uyuyabildim. Tanı uyusam da aralıklı uyuyorum sorun olur mu sence mesela 2 saatte bir kalkıyorum tekrar yatmaya calisiyorum
Çok iyi zamanla düzelecek bu aralıklı olması
Değil mi ALLAH'IN izniyle inşAllah öyle olur. Çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten de bana çok destek oldunuz. RABB'İM gönlünuze göre versin inşAllah. Yani bu süreçte kendimi çok kötü hissediyordum bana cok destek oldunuz.
Bir de hani mesela iki üç gündür öyleyim ya biraz psikolojim bozuldu akşam olunca korkuyorum diyorum ya yine uyuyamazsam yine uykusuz kalırsam diye
Söylediklerimi yap inan hayatın düzene girer özellikle bol bol kitap oku her uykun gelmediğinde
Evet ALLAH'A çok şükürler hamd olsun. Dün gece rahat uyudum. Ve özellikle ben her gece her gün ALLAH'A dua ettim, ediyorum uykumun düzelmesi için ve YÜCE RABB'İM dualarimi çok şükür kabul etti. Önceliğim her zaman ALLAH'A sığınmak olmuştur. Ne zaman ki ben ALLAH'A sığındım o zaman gerçek mutluluğu gördüm. Ve senin destegin için de ayrıca çok teşekkür ederim çok sağ ol. ALLAH'IM gönlüne göre versin inşAllah. ALLAH'A çok teşekkur ederim ve sonsuza şükürler hamd olsun dün gece uyudum. Yani gerçekten de uykusuzluk o kadar kötü bir şey ki bir an duzeldigi zaman hemen insan seviniyor, mutlu oluyor. Böyle yavaş yavaş ALLAH'IN izniyle inşAllah düzelecek. Bir de Ramazandan sonra işim gereğiyle daha erken yatıp daha erken kalkmaliyim. 11 gibi uyuyup 5 6 gibi kalkmaliyim. Dershaneye gidiyorum o yüzden. Ramazanda programimiz normaldi erken kalkmiyorduk. Ama Ramazandan sonra tekrardan erken kalkmam gerekiyor.
Söylediklerini de yapacam bol bol kitap ve sağlıklı şeyler tuketecem ALLAH'IN izniyle inşAllah olacak.
İnşallah. Disiplinli yaşamak akıllı insanların karakteridir
Aynen öyle haklısınız. Hayırlı bayramlar dilerim. Dün yine uyuyamadim bugün yine uykusuzum ayran içeyim dedim belki uykum gelir dedim. Uyku düzenim bozuldu ya bir ay boyunca onu tekrar sağlamak zaman alıyor tabi.
Olmaz
Hastaysan tutma