Arkadaslarimi kaybettim erkkek arkadasim beni birakti nasil duzelcem?

bir erkek girdi hayatima, herseyi çok guzeldi hepsi bir ay surdu mukkemel birisi bu ya ruh esimi buldum dedim herseyimiz ayniydi sonra arkadaslarimla kavga ettik en yakinlarimla.. onlari kaybettim aslinda erkek arkadasim yuzunden arada kaldim ya arkadaslarimi ya da onu seçmem gerekiyodu ben kimseyi seçmedigim halde erkek arkadasimi seçtigim sanildi ve oyle gozukuyodu, oyle olmasada... ben hep ona inandim ama gittikçe guvenim azalmaya basladi, beni gun geçtikçe sasirtmaya basladi ben artik dayanayip dedimki yarin son kez seninle konusmak istiyorum sonra hersey bitecek. kendisi çok komik biri ve bu yazdiklarimin ustunde baska konu açti sesli mesaj gondererek bende ona cevap yazmadim geri goruldu attim. onu seviyorum kendini asik etti. benden zaman istedi iliski için zaten sevgili gibiydik ama tam olarak degildik. ona yeni bi sans versemmi bilmiyorum onu çok seviyorum ama korkuyorum napicam ben yardim edin ve lutfen kirici olmayin zaten kalbim yeterince kirik

Güncellemeler
+1 yıl
bazen sey dusunuyorum benimlemi oynuyo bende Şu an onun canini yakarak intikammi alsam ama beni sevdigini falan soyleyince herseyi untuyorum gozlerinde kayboluyorum offf
Arkadaslarimi kaybettim erkkek arkadasim beni birakti nasil duzelcem?