Yağmur benim uzak bir arkadaşım. Ama yine de benim için değerli. Yakın bir zamanda sevgilisi onu terk etti. Onu terk eden kişinin adı da Rüzgar. Ben Rüzgar ile konuşarak onları barıştırmak istedim ama Yağmur istemedi Rüzgarla bu konu hakkında asla konuşmamamı söyledi. Çünkü bir kez daha böyle bir olay olmuştu. Başka bir sevgilisi onu terk etmişti. Onu terk eden kişiyle konuşmuştum ama Yağmur'un beni gönderdiğini düşünerek Yağmur'a kızmıştı. Yağmur da bu yüzden Rüzgarla konuşmamam gerektiğini ve yine aynı olayların yaşanacağını düşünüyor. Ama Rüzgar'ı tanıyorum ve gerçekten böyle bir şey düşünmeyeceğini biliyorum. Ayrıca Rüzgar rahat konuşabileceğim biri. Yağmur'un önceki sevgilisini tanımıyodum ama Rüzgarı tanıyorum. Of ya benim Rüzgarla konuşmam lazım ama arada Yağmur var. Yani olaylar karışık sizce ne yapmalıyım? Şık da sundum ama yine de şıktakilerden daha iyi bir fikri olan bana mesaj atabilir mi? Lütfen ! O kız benim için çok değerli :d Yardımcı olun :((
Hiç karışma
İkisini bir yere kilitle
Yağmurla konuş ve konuya dahil olmak istediğini söyle ve Rüzgarla konuş
Yağmur'a sormadan doğruca Rüzgarla konuş
Rüzgar'ı herhangi bir şey hakkında şüphelendir ve senle konuşmasını sağla konuşurken de olayları bir şekilde ayrılığa getir
Rüzgar'a Yağmur'un düştüğünü söyle gelirse seviyodur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar