Arkadaşım kalmadı, üzülüyorum ne yapabilirim?

Lisedeyken dost dediğim her günümüz yan yana geçen bir arkadaşım olmuştu ( Bahar ) . Daha sonra sınıftan başkası ile de arkadaş oldum ( Nur). Bahar, Nuru hiç sevmezdi ve sürekli benden kıskanırdı. Nurla konuştuğum zaman bana trip bile atardı. Her neyse daha sonra biz arkadaş gurubu olduk. 1 yıl sonra başımdan kötü olaylar geçti yanımda arkadaşlarımın bana destek olması gereken bir olaydı fakat hiçbiri gelip bi neyin var diye sormadı daha sonra ben sinirlendim ve sözlü kavga ettim onlarla o günden beri birdaha da konuşmadık. Fakat Baharı çok sevdiğimden sürekli ona ulaşmaya çalıştım beni her seferinde her yerden engelledi. Elimi uzattım havada bıraktı. Şimdi onlar üniversite okuyorlar ben mezunum. Ne bir arkadaşım var ne de motivasyonum. İkisi daha iyi arkadaş olmuş fake hesabımdan takip edip öğrendim. Farklı üniversitelerde olmalarına rağmen hâla beraberlermiş. Birbirlerinin evlerine bile gidiyormuşlar biz hiç gitmemiştik baharla birbirimizin evlerine :') . Olan bana oldu. Üzülüyorum sadece buraya da içimi dökmek istedim..
Arkadaşım kalmadı, üzülüyorum ne yapabilirim?