İlgiyi severim ama dozunu ayarlamak çok önemli. İnsan bir ilişkiye başladığında tüm işi gücü o insan olmamalı. bir yandan Eskiden nasıl ilerliyorsa o şekilde hayatını ilerletmeli. Bir taraf böyle düşünürken diğer taraf hayır benim tüm işim gücüm sensin, senin tüm işin de benimle ilgilenmek derse daha flört aşamasında biter bu ilişki
Ben genel olarak yalnız olmayı seven bir insanım. İlişki içinde olsam bile kendime has bir dünyam var. Sürekli ilgi ve alaka ile taciz edilmek istemem. Yeterince doydum zaten bu tür kavramlara. Mış mış ilişkiler pek bana göre değil. Sadece kötü günümde yanımda olsun yeterli benim için. Sürekli övülmeyi bekleyen bir insan değilim.
Ben olabirim ama ne kadar ilgi istiyor ve bunun ayarı nedir bu da önemli nokta. Bende ilgi isteyen biriyim ve sevdiğim tarafından ilgi görmeyi severim ama bununda bir ayarı olması lazım diye düşünüyorum.
Ben zaten sürekli ilgi gösterebilen biri değilim muhtemelen öyle birine tahammül edemem. Ne çok fazla ilgi isterim ne de benden beklenmesini isterim. Sıkılıyorum bu durumdan.
Arası olmalı ne çok üzerine düşecek ne de saldım çayıra mevlam kayıra olcak mırç mırç ne arkadaşımla olabiliriö ne ailemle hep görünmez bir sınırım vardır tüm samimiyetim ve sıcakkanlılığıma rağmen😉
İlginin derecesine bağlı. Diyelim ki kütüphanede ders çalışıyorum. Ders çalışıyorum müsait olunca yazıcam dediğim halde her yarım saatte bir mesaj atan biri varsa onla sevgili falan olunmaz.
Ben çok sıkılırım mıç mıç ilişkiden arada rahat bırakılması lazım herkesin özel alanı olmalı kendi ile vakit gecirmeli sürekli ilgide gösteremem istememde