Bazi Insanlar niye karsi tarafi apt*al yerine koyuyor, sirf biz susuyoruz diye?

Ben evliyim 1bucuk senedir

görümcemden hic aram yok konusmiyoruz.. esimde üc ay konusmadi simdi barisdilar… bu aralar dogum yapacak.. hep esimi maddi anlamda kullanmak istiyordu görümcem.. bana yalanlar iftiralar atiyordu…

esim bana ne yaparsa yapsin ne alirsa alsin o da aynisini istiyordu esi yapmayinca evi terk ediyordu vs..

simdi de cocugu bahane ediyor esime dayi olacaksin bize bunu yap.. ilgilen nazlaniyor dayisi falan.. esim bi keresine uyarmisti.. bende istesem yaparim cocuk vurma beni cocukla hamileysen hamileligini bil…

buna ragmen halen aynisini yapiyor ahh dayisi bizimle lütfen ilgilen ama inadina yapiyor bende etkiye tepki göstermisorim ama icten ice sinir oluyorum ben ona o firsati vermem…

ya kendisi cocugunu deger vermiyor hamile hamile sigara iciyor.. evi terk ediyor kocasinla kedi köpek gibi birbirlerine giriyor.. cocuk icin verilen parayla tatile gidiyor ve herseyi ikinci el baskasindan aliyor.. aslinda o para vardi almak icin.. ama biz tatile gittik diye o parayi oraya harcadi..

simdi gelmis esimden deger beklyior.. cildiracam resmen ruh hastasi…

ben asla görüsmiyorum görümcemle eger ki ortamda kendiside olursa selamlasiyoruz.. ama esim tabi konusiyor simdilik yani baristilar…

esim 1000 defa uyardi ablasindan annesini esim artik tepki vermiyor halen aynisini yapiyorlar… sanki bizleri leylekler getirmis bu dünyada ilk o doguracak…

yarin dogurur ben aslinda hic gotmek istemiyorum görmeye ama mecbur.. yarim saatligina esimle giderim.. esim ondan sonra 10 defa yigenine gitmek istiyorsa gitsin ilgilendirmiyor beni…

Siz olsaniz yaptikalrina ragmen bi kerelik görmeye gidecem aslinda istemiyorum ama esim icin…

etkiye tepki göstermiyorim.. ama icden ice sinir oluyorum… ne Yapmaliyim?

Bazi Insanlar niye karsi tarafi apt*al yerine koyuyor, sirf biz susuyoruz diye?