Ünsüzü, ünlüsü fark etmiyor. Büyük çoğu abza mk.
Batılıların (çoğu) ise böyle değil.
Ünsüzü, ünlüsü fark etmiyor. Büyük çoğu abza mk.
Batılıların (çoğu) ise böyle değil.
bak şimdi g. zekalı beni iyi dinle batılı kızlar veriyor çünkü sizin gibi namuslu kesilmiyor anlıyor musun? sen de her önüne gelene vermiş olsan hiç abaza kalmaz mesela :D :D
Aynen öyle katiliyorum
Toktokta bile batılı dedikleri çocuk yaşta birbirleriyle yatıyo onlar abaza olmuyo bizimkiler baktı diye abaza oluyo ag
Aynen oyle
Aile baskısı din kültür baskısı ve kızların çok fazla nazlı oluşu felan baya etkin bu duruma ama artık emin o allandira ballandira anlatılan ülkelerdeki orspuluklar burayada sıçramaya başladı merak etmeyin bu sayede gelen geçeni sktikçe belki abazalar azalır Şu an 15 yasındaki birey başlamış bile
E normal değil mi?
Cinselliğin tabu olduğu, gösteririm elletmem kafasında, olmas annem kızar kafasında yetişen bir toplumda pekte farklı bir şey beklenmezdi. Kadını-erkeği moronal yaşıyor.
Cevap
8Cevap
Çünkü toplumsal olarak bastırılıyor cinsel açlığın ülkesiyiz ve yıkılmayan bir çok tabu yüzünden hala kız erkek ayrı oturtan okullar var ilk okulda
Bizim millet cinselliye aç oldukları için böyle ne bekliyorsun damacana tecavüz eden varken şaşırmamak lazım
Cahil bunları bana anlatmaya gerek yok mk haber izlemeye gerek yok herkes biliyor yapan kıza or.. Gözüyle bakan siziniz yok patlak yok namusunuz yok ikinci el diyen siziniz şimdi kalkmış bunu demen gerçekten iki yüzlülükten başka bir şey değil yabancı ülkede öyle bir etiket yapıştırma var mı yok yani duymadım tek bunu Türkiye yapıyor erkek ya her şeyi yapar elinin kiri der çıkıp gider kız bunu yapsa yüz karası olur bunları bana anlatmaya gerek yok ben yurt yaşında yaşayan biriyim duyuyoruz yani öyle bir olmadığını boş şeylerden bana gelme komik durumuna düşüyorsun
Işte cahilsin işine geleni anlıyorsun kızın üzerinde o kadar bastı kuran siziniz tabi öyle görüyorsunuz bu hiç bir zaman değişmeyecek dar görüşlü olan siziniz abazlardan isim olmaz kaliteli insanlardan konuşurum ben ve tek amacınız bu yani aksini iddia etmeye gerek yok senin bir şey bilmediğin belli kız değilsin nereden bileceksin ki onu diyince de öyle bir şey yok diyorsun tabi öyle bir şey var Türkiyenin bazı yerlerinde hala o tarz şeyler konuşuluyor
yav bırak git 2 3 tane geri kafalıdan mı örnek veriyosun bana evlenecek olan her türlü bulur birini ayrıca herkes seni istemek zorunda mı mk her kız o durumda olsa kimse evlenmeyecek o zaman beynini s2yim senin. abd ye git abazalık neymiş sana bi öğretsinler gel ondan sonra konuş burada
Geri kafalı dediğin şey senin işine gelmediği anlamına gelir kimse kimseyi istemek zorunda değil ve kendim için dediğimi de hatırlamıyorum bilmiyorum nerden çıkardığını çok tuhaf senin beyinini zaten tuvalette atıp sifonu çekmişler boş konuşma gerçekten sana gülüyorum hersey biliyorum sanıyorsun bir bok bildiğin yok
Nasıl bir iğrenç bir mahluksun bacın ya da anan yok mu böyle bir kelime kullanıyorsun erkek olmuşun ama adam olamamışsın yazık o boş kafana gerçekten beyin yoksunu ser. efsiz seni oksijen israfısin ya sen rezil bir insansın canısı sen kullandığın kelimeye dikkat et bir yerine sokarım anladın mı
ne koyucak be asıl benim söylediğim sana koydu bir anda adam olmamışsın falan çıldırdın zoruna gitti söylediğim kudurdun resmen adamlığıma laf söyleyecek kadar demek ki sana gelince evet zarif olmak zorundasın yoksa senin kadın oldugunu unutur karşımda erkek varmış gibi alay ederim seninle :D
Bizlerdeki gibi dini, kültür vs baskisi yok
Seks her iki cinsiyet için de tabu değil çünkü
Sevişemedikleri için. Sinekler bile çiftleşiyor ama Türkler çiftleşemiyorlar🤣
Bugğn daha iyi anladım
Gormemisler kafaları ekmekyemekten duba gibi olmus kan akısi cok az
Kaçta ne batılı tanidinda bu kanıya vardın dizilerden filmlerden gördüklerinlemi karar veriyosun
E sen bile ya demişsin. :)
Mk demişsin.
Seks yapamayan herkes abazadır
Altına yatardan onlarda abaza olmaz
Sen Abaza ne demek biliyor musun
orada yasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?