Biraz uzun ama paylasmak istedim cok agrima gitti bunun derdi amaci neydi daha dogrusu ne?

8 ay polisle konustum sonra tartisip konusmayi kestik ben buna yazdim konusmaya devam ettik bir gun sonra bulustuk ben onun bulundugu yere gittim gidene kadar soylenip durdu bu son buluşma ben hayatimda bacım istiyorum.. bana temiz kiz geldi falan dedi bak ben sana geliyorum dedim.. yok bide benmi oraya geleyim oralara hayatta gelmem dedi geri donucektim vazgectim bulustuk beni gorur gormez bianda sarildi elimi tuttu gittik oturduk kahve ictik soylediklerini yuzune vurdum sadece özür dileyip susup beni dinliyordu ben gidiyorum diyince elimden tutup duraga birakti sonra sarildi seninle hersey guzel olucak dedi eve donuncede aradi bir kac gun sonra yine bulustuk tartistik kolumdan tutup savurdu ben evlenilecek erkek degilim birdaha bana hic biryerden ulasma dedi heryerden engelledi bende yazip aramadim 2ay uzaktan izledim gecen semtime geldi story atti sonra elinde cicekle evlenecek kizlar dm dedi sonra yanlizlik ve dua ile ilgili birsey paylasti 1 gun sonra biyosuna harf koyup kaldirdi 1 gun sonrada barda bir kizla el fotosu paylasti hesabi herkese acik kizla fotosu yok 60p kisiyide takip ediyor

Biraz uzun ama paylasmak istedim cok agrima gitti bunun derdi amaci neydi daha dogrusu ne?