Buluştuğum çocuk sanki beni degilde arkadaşımı beğenmiş gibi hissediyorum?

Ben çekingen biri olduğum için ilk buluşmaya arkadaşımla gelmek istediğimi söyledim basta istemedi sanki ama sonra benimde bir arkadaşım var o da gelse sorun olmaz dimi dedi neyse kızada son dk söyledim zaten yalvar yakar ikna ettim okulu ekti gittik işte ama şansa çok güzel olmuştu o gün bende biraz bakımsızdim
Buluştuk falan ama çocuk neredeyse hiç benimle ilgilenmedi ve soğuk yaptı sanki çok kötü hissettim arkadaşımda farketmis zaten sonrasında bana ne kardeşim tipler bunlarla takılma falan dedi akşam arkadaşıma gittik işte arkadaşımın telefonuyla resim çekiyordum elimdeyken tek istek attı konuştuğum çocuk bende hemen sildim silince mesaj attı mesajıda okundu yapmadan sildim baktım hala yazıyor çocuğuda engelledim arkadaşımada söylemedim bugün karşılaştık çocukla hiç yüzüme bile bakmadı o gün yanında geldiği arkadaşı beni gösterdiği halde instada konuşurken bayılıyordu çocuk bana buluştuktan sonra böyle yapması çok kırdı beni siz olsanız ne yapardiniz ben çocuğu engellemedim ondan daha iyi erkek arkadaşlarmla resim çekip aticam sonra engellemeyi düşünüyorum
Buluştuğum çocuk sanki beni degilde arkadaşımı beğenmiş gibi hissediyorum?