Diğer çiftlere bakınca ilgiler, mesajlar, hediyeler, sürprizler, etc. Ne ararsan var, ama benimki hiç bir şey yapmıyor, onu bırak konuşmamız bile, gün içinde toplasan toplam beş dakika sürmez. En son ona hediye yolladım, teşekkür etti. Ondan hediye beklemiyorum elbette, ilgi gösterse, sevgisini hissetirse, bir ömre bedel. Beni kıran üzen bir olay daha yaşandı, ona bundan bi kaç gün önce oyunda hediye yollamıştım çok, çevrimiçi olduğu halde ben söyledikten sonra teşekkür etti ve ardından hiç bir şey yollamadı. Geri atması için yollamadım ama insan kırılıyor. Yani sevse ben attıktan sonra atardı, benim atmadığım günlerde atardı.. bilmiyorum düşündürüyor beni, üzüyor..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bak sevgi olsa da bu bir süreden sonra çekilmez hal alır çünkü bir insan vefa bilmeli hatır bilmeli seni başkalarına özendirmemeli için buruk gezmemelisin hediye mi aldın dolu dolu teşekkür etmeli sana sen aldığına sevinecek hale gelmesin bunların hepsini değer veren erkek yapar üzgünüm seni üzer o yüzden ondan vazgeçmelisin
Bi kaç defa teşekkür etti, mutluda olmuştur, bu kadar sadece. Ama haklısınız dediklerinizde. Maalesef ki başkalarına özeniyorum. Arkadaşım var mesela, görücü usulü tanışmış ama erkek onu iki yıl seviyor, bekliyormuş ve ne kadar değer veriyor, ne kadar önemsiyor şaşıyorum, sonra kendimkine bakıyorum, tık yok
Işte bu seni yer bitirir o yüzden kendini sevmeli en değerli kendini görmelisin yoksa o değişmez evlensen de kalsan da
Evlensem daha beter hal alır herhalde, tam bir odun olur. Dün demişti, evlensek sana sevgimi görceksin falan, aklımdan geçirmiştim o an, şu an sevgini göremiyorken, evlendiğimizde nasıl gösterceksin?
Ondan daha iyi birini hakediyorsun. Sana özel hissettirmeyen hiçbir insanla birlikte olma.
Zaten bu yüzden dolayı çok üzgünüm günlerce, ağladımda. Onun yüzünden ona karşı ilgisizleştim, duygusuzlaştım, sevgisizleştim. Sonra telefonda sesin halsiz, durgun vs geliyor diyor
Canım bırak daldan dala atla ama bu eski sevgiline bi daha hiç dönme ya senin canından kıymetli mi, sana senin isteklerini karsilayabilecek biri lazım. Peki sen ona hiç imalı bi şekilde yaa canım bak bu çanta çok güzelmiş dimi neyse bugün neler yaptın gibi bi imada bulundun mu?
Hayır demedim. Ben öyle muhabbetleri sevmiyorum. Yani hediye yolladığımda, kargo ücreti ödemek zorunda kalmıştı da ben o ücreti ona yolladım. Yani sevmiyorum böyle şeyleri. Söyledem bile almaz diye düşünüyorum, sonuçta kimim hani.. o bana bi ara sırf oyunda onun hesabıyla kendime hediye attığımda UC’sine dokunduğumu sanıp şey olan bi insan..
Böyle cimri bi insanla neden birliktesin?
Kargo ücretini istemedi, gerek yok falan demişti de ben yinede yolladım ondan habersiz ona. Dediğiniz gibi mi bilmiyorum ama bende sanki dediğinizi seziyorum onda. Ben bozulunca zaten sonra dedi yok öyle demek istemedim, beni yanlış anladın, senden kıymetli değil vs vs dedi. Ama bence öyleydi, oyun ve UC’si ve parası benden kıymetli
Bir şey daha söylemek istiyorum, aklıma gelmişken, eğer söylediğiniz gibiyse hani, bu teklifte neden bulundu sizce? Çalışmamı istemiyor, neden çalıştığımı sordu, daha öncede anlatmıştım, sonra dedi işte eğer ihtiyacın varsa (paraya) yollayabilirim diye
Aaa hediyeyle parayı karıştırmış çocuk
Laf içinde demiş olabilir, sonuçta az çok tanıyor beni
Paraya ihtiyacın olduğunu mu biliyor anlamadım?
Hayır, böyle şeylerden hoşlanmadığımı falan.
Ya sırf hediye almamak için para göndereyim demiş seni susturmak için. Ağzına etseydin ne alakası var sen beni ne zannediyorsun sen bana ne demek istiyorsun diye
Yok hayır, ben çalışıyorum ya, çalışmamı istemiyor falan sonra nedenini sordu, neden çalıştığımı. Para lazım ki çalışıyorum hani, sonra dedi para kazımsa ben yollayayım. Ama bence bana göre öylesine dedi, çünkü istemeyeceğimi biliyordu ayriyeten ona saçmala falan dediğimde o konuya girmedi, saçmalamıyorum, ben ciddiyim falan ısrar etmedi hani. Bu yüzden öylesine söylediğini düşünüyorum. Mesafe var aramızda, yazın ben köye gidicem işte. Dedi işte geldiğinde haber et falan, gelicem bende diye. Sonra bilgisayarda araştırıyor falan. Sonra bilmem kaç kilometre. Sekiz saat falan yol işte, sonra çok uzakmış gibi bir imada bulundu. Çok yakınmı dedi ne öyle bir şey dedi. Tamam anlıyorum, Türkiye koşulları, ekonomisi falan zor, kolay değil ama bilmiyorum, benim anladığım gibiyse paraya gerçekten bağlı biri. Sonra geliriz falan demişti.. böyle işte.
Canım benim seven insan en azından her iki haftada hadi diyelim çok zor durumda her ayda bir gelir. O seni kıçını kaldıracağı kadar değerli görmüyor. Bırakmanı tavsiye ederim. Biraz düşün en iyisi.
Katılıyorum sana. Yani ülke farkı olmasaydı gelir miydi? Belki ama oda bi kaç ayda bir belki. Seven insan dediğin gibi en az ayda bir sevdiğini görmeli. Bi kaç gün soğuk yapıp, duygularımı anlatıp, konuyu kapatacağım. 😞
Canım benim üzülme hiçbir şeyi sebepsiz yaşamıyoruz :)
Öyle tabii ki, çok teşekkür ediyorum!! 🥰🥰
Malesefki seni sevmiyor. Ayrılmalisin. Belki de seni sevecek sana ilgi gösterecek birini kaçırıyorsun onunla vakit kaybetme.
Bende öyle düşünüyorum veya kırodur ve böyle şeyleri bilmiyordur ama yinede mutlu olunmaz böyle bir insanla. İnsan sevgi bekliyor, ilgi bekliyor, hele ki bir kız..
Tabiki hayatım. Sevgisiz hayat mı olur. Söyle elini sıkıca tutsa saçını öpse koklasa sevgilim dese sarilsa biri fena mı olur? Hak etmiyor musun ediyorsun. Yol ver gitsin değerini başkası bilir
Aynen, haklısınız! Umarım 😩
Çok teşekkür ederim! ❤️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!