Arkadaşımın eskiden hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor?

çocuğu çoktandır biliyorum ve ilgimi çekiyordu zaten (arkadaşımın arkadaş grubundan biri) playlistlerimiz de ki şarkılar bile aynı zevklerimizde aşırı uyuşuyo diye düşünmüştüm. okulun 2. döneminde arkadaşım çocuktan hoşlandığını söyledi ben bir şey diyemedim diyemem ki zaten. çocuğa karşı ilgimi söndürdüm ve sevmemeye çalıştım ama hep burkluk vardı tanımadığım etmediğim bir oğlan için arkadaşımı satmam. Arkadaşım çocuktan hoşlanmıyor zaten her hafta başkasına bakıyo... şu an çocuk o arkadaşım olmadığı zamanlar yanıma geliyor arkadaşları ile dibimize arkadaşım (başka) ve ben normal yemek yemeye gittiğimiz zaman aynı mekanda oluyo anında. Güzel giyindiğim bir gün bu cuma yaşandı aynı şekilde yanıma geldi bomboştu mekan durdu aynaya bakıyormuş gibi yaptı ama ben onu görüyordum bana bakıyodu falan... gülümsedi hayatıma bu kadar iç ısıtan bir gülümseme görmedim hem acı hem de o güzel hissi tanımlayamam beni görünce duruyor ya da yürürken arkasına bakıyor arkadaşlarımla sohbet ettiğimizde birisinin bakışını hissettiğim zaman arkamı döndüğümde bana baktığını görüyorum keşke adımını atsa atmamasıda iyi bilmiyorum. Gerçekten çok pişmanlık çekiyorum vicdan azabı duyuyorum arkadaşıma karşı... ilk adımı onun atıcağını biliyorum az bir zaman içerisinde olur buyuk ihtimal (çocuk benimle konuşmak istiyormuş) ne yapmalıyım bilmiyorum çok üzgün bir günümde rüyama o girmişti ve koruma hissini rüyamda hissettim tekrar canlandı ona karşı hisslerim bunun yüzünden suçluluk duygusu çekiyorum..

Arkadaşımın eskiden hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor?