Hoşlandığım çocuğun yakın arkadaşı benden hoşlanıyor?

okulun ilk haftasından beri hoşlandığım bir çocuk var okulun ikinci haftası sürekli yanında bir çocukla gezmeye başladı. ilk haftasında bizim sınıfa geliyordu, benimle konuşuyordu, yakındık biraz. daha sonra ikinci hafta olunca birden bire benim yanıma gelmemeye başladı ve bu çocukla takılmaya başladı, yakın arkadaşlarımla bile konuşuyor ama benimle konuşmuyordu ve çocuklayken ikisi birden sürekli bana bakıyordu. ben de anlam veremiyordum. sonra bu hafta yakın arkadaşı benimle sohbet etmeye başladı, baya yakın davrandı ve bana bakışlarından hoşlandığını anladım. ertesi gün okulda ben seviyorum diye çikolata almış ilk tenefüs onu getirdi verdi. konuşurken aşırı çekiniyor falan ama benim o çocuğa karşı bi duygum yok diğerine var ve şu an hoşlandığım çocuk da sınıf arkadaşımdan hoşlanıyor (2 sezonluk yaz dizisi). cuma günü okul çıkışı üçümüz kahve içmeye gittik benden hoşlanan çocuk ısrar etti ben de kıramadım. yanında da hoşlandığım çocuk vardı çok değişik bi gündü. hoşlandığım çocuk benimle ilgili taktik veriyor şu an ona ve kendimi çok kötü hissediyorum. sizce çocuğa bi şans vermeli miyim yoksa gerçeği söyleyip ikisinden de uzaklaşmalı mıyım? bu sene son senem yks ye hazırlanıyorum bu tarz olaylarla uğraşmak istemiyorum ama bu olay kafamı çok karıştırdı. tavsiyelerini almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 🙏🏻🙏🏻
Hoşlandığım çocuğun yakın arkadaşı benden hoşlanıyor?