İs yerinden bi arkadasim var. Hepimiz oturduk konusurken sevgilisiyle ilgili nefsim icin sevgili oldum dedi. Ne demek bu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sadece sevişmek için sevgili olmuş. evlenmek amaçlı değilmiş :)
Baska biriyle gorusuyordu aslinda. 9 ay. Sevgili olup ayripmislardi sonra tekrar gorusmeye basladi. Onunla ilgili onu gercekten sevmistim ama nefsi seyler icin uzaklastim simdikiyle sevgili oldum dedi.
Şimdikiyle cinsellik yaşıyor , diğeri vermemiş
Yok o kizla da yasiyolarmis cinsellik. Zaten sevdim dedigi kizi simdikiyle aldatti. Simdikiyle sevgiliyken sevigi kiz gorusmek istemiyo musun dediginde cocuk gorusucez niye gorusmeyelim falan demis. Simdiki sevgilisiyle flortlesirken sevdigi kiza seni cok seviyorum askim tekrar seninle sevgili olmak istiyorum ama zamanla anlasilir boyle seyler demis. 9 ay gorusmusler o kizla ve cinsellik te yasamislar.
:) o zaman onu da tadayım diye istemiş. ne güzel. sanamı anlatıyor bunları?
Butun arkadaslar toplastik baya icmistik o sira laf lafi acti anlatti. Sadece bana degil yani is yerindeki herkese
Sen neden önemsedin bu kadar. o kişi hoşuna mı gidiyor?
Hayir garibime gitti acaba ben mi yanlis anladim diye sordum.
belki de içinden onuda bırakıp benimle ilgilense demişsin :) belki kızları kıskandın. yoksa sıradan bir sohbet bu kadar ilgini çekmez di
Emin ol ben kendimi senden daha iyi taniyorum. Ne isteyip istemedigimi elbette biliyorum ki hoslandigim baskasi var zaten. Ben bu sitede kiz arkadaslarimla ilgili de soru soruyorum. O yuzden dedigin tamamrn yanlis bi düşünce
Anladım. Dinleme sen böyle zevzekleri. uluorta anlatılmaz böyle şeyler.
Fiziksel özelliklerine bakıp cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için
Baska biriyle gorusuyordu aslinda. 9 ay. Sevgili olup ayripmislardi sonra tekrar gorusmeye basladi. Onunla ilgili onu gercekten sevmistim ama nefsi seyler icin uzaklastim simdikiyle sevgili oldum dedi.
O zaman kendini korumak için yapmış
Nasil yani kendini korumak?
Nefisim sevgimin önüne geçip yanlış bir şey yapmamak için her iki taraf içinde
cinsel ihtiyacını gidermek için birlikte yani, arada duygusallık falan yok.
Eski sevgilisini bu kizla aldatti
o zaman o insandan uzak durmak gerekiyor bence :)
Oyle bi sansim yok ayni is yerindeyiz. Eskisine doner mi ki
aynı iş yerinde olunca ne oluyor?
mecbur musunuz o insanla olmaya böyle bir şart ya da kanun mu var anlamadım !
eskisine döner mi?
valla böyle bir insan eskisine de döner yenisini de bulur.
aldatır önemsemez sıradan bir şey olarak görür falan filan...
Bilmiyorum cidden bi eski sevgilisini sevdigini ozledigini spyluyor bi cinsellik icin aldatiyor vs
sen tam olarak hangi noktada duruyorsun peki?
Buyuk ihtimalle cinsel birliktelik icin sevgili olmustur sonrasında da iliskiye girip ayrilmistir
Sadece sevişmek için sevgili olmuş
Önce istememiş sonra aklına girince dayanamamış yapmış.
Exine doner mi ki
Dönse de artık aşk kalmaz
Kızın mi
Aynen
Yani sadece seks için
Seks için biriyle işte
Exine doner mi ki
Senle mi seks yapıyor
Yo brn olayi merak ediyorum.
Benim hoslandigim baskasi var zaten
Onunla cinsellik için birlikteyiz demek
Yani bu birlikte oluyor diğeri belki evlenmeden istememiş onu bırakmış
O kizla da yasamis cinsellik. 9 ay boyunca. Aklima sadece sey geldi acaba eski sevgilisinin fizigi daha mi kotuydu ya da eski sevgilisini sevse de zevk mi alamiyordu ki
Bu adam sadece cinsellik arıyor, duygusu yok. Hergün aynı şey mi yenir düşüncesinde. Belki önceki pasifti bu oral anal her şekilde yapıyordur.
Pasif ne demek bilmiyorum ama cinsellikte istemedigi bir seyler varmis kizin. Sanirim o yuzden aldatti. Ben de anlamiyorum madem eski sevgilini seviyorsun niye aldatiyosun. Bu olaydan 2 hafta sonra cocuk dedi ki "1 ay bile olmadi ama ozledim" mustehak aslinda.
Aynen öyle, pasif demek sadece yatıp o ne yaparsa yapsın diye hareketsiz kalmak demek. Sanırım bu adam senin ilgini çekiyor. İleride mutsuzluk yaşamak istemiyorsan onu unut ve uzak dur.
Hayir ben hoslanmiyorum. Ben bu sitede cogu arkadasimla ilgili soru soruyorum ve ben merakli bi insanim. Cocuga ilgim yok.
Buda ilginç 🙂
Fuhus yapmak icin iste
tatmin aracı olarak kullanmış.
sevgilisi ondan bazı şeyleri esirgemiş. o da yeni sevgili yapmış işte. 2+2=4
Cocugun dedigine gore cinsellikte kizin izin vermedigi bir sey varmis. An*l mış. Ondan mi aldatti bilmiyorum ama
kızlar böyle hataları çok yapıyor. sevgili olmuşsun adam kapında yatıp kalkıyor neyi esir giyorsun ki. kabız olunca yırta yırta yapıyorsun. sevgilin isteyince olmaz diyorsun. kızları anlamak zor. erkeği elinde tutmayı bilmiyorlar.
Kiz niye yapmadi bilmiyorum ama benim bildigim kadariyla hastalik kapma enfeksiyon kapma olaylari oluyormus sanirim belki ondan istememistir. Veya sonucta pek temiz bi yer degil. Kotu bir sonuc olmasin diye de yapmamis olabilir bence.
tek eşli birlikteliklerde böyle riskler yok. sonuçta sevgilini sokakta bulmadın değil mi. erkek işinde gücünde başkası ile ilişkisi yok. kızda hanım hanımcık. hastalık enfeksiyon bunun neresinde. istersen yaz. dertleşelim. kız içinde erkek içinde çözüm yöntemleri var anlatayım.
Cinsel
Kötü niyet
Yani?
Cinsel birliktelik yaşamamak için uzaklaştım falan demek istemiş galiba
Yok yasiyolarmis onunla da. Zaten orayi anlamadim. Belki de diger kizin fizigi daha iyiydi. Ya da kizi sevse de zevk alamiyordu
He o zaman dediğin gibi olabilir
Zikiyorum diyor
Gel konuşalım
cinsellik
yani anladığım kadarıyla karşı taraf cinsellik istemiş oda yok demiş diye düşündüm
Cinsellik yaiyorlarmis normalde. Ama kiz tek bir sey istememis. Bilmiyorum sebep bu mu
yani olabilir istemediği şey neymiş peki?
Arka tarafmis. (Bunu kizdan ogrendim cocuga sormadim)
yani bu sebep olabilir ama net bişey demek doğru olmaz
Zaten kizla 9 aydir gorusuyolarmis. Belki de monotonlasti veya diger kizin fizigi ilgisini cekti benim de aklima bunlar geldi. Ama sirf bunlar icin sevdigi kizi aldatmasi igrenc
yani doğru söylüyorsun ama belki de sevmiyordu sadece cinsellik için seviyor gibi yapıp oyalıyordu sıkılınca da bıraktı
Sevdigini soyledi ama. Suankiyle nefis icin oldugunu exini sevdigini. Nefsim zorladi cunku dedi.
ozaman şuanki ile sadece cinsellik yaşıyor
Bide suankiyle sevgili olmadan 1 hafta once exine seni cok seviyorum seni cok ozledim daha sık bulusalim tekrar seninle sevgili olmak istiyorum falan demis. Sıkılmış olsa demezdi bence.