Benimle neden sevgili oldu?

Yaklaşık iki yıldır tanıdığım hayatımda olan bir erkek arkadaşım var ama beni iki kez aldattığı için ayrıldım tam olarak iki yıl beraber olmadık aslında. bu şehirde yaşıyordu aramızda mesafe vardı. neyse en son yalvardı yakardı barışmak istediği için mücadele etti Instagram Biyografisine kalp koydu İstanbul’a geldi hatta buluştuk birkaç kez beni yegeni ile tanıştırdı. Ama çok fazla yalan kullanıyordu. Neyse 1 Temmuz’da Saraçhane‘ye beraber gidelim dedi ben de o gün çalıştığım için gidemedim o gün yeğen ile gittiğini söyledi sık sık beni aradı. Arada üç gün sonra bana fake bir hesaptan mesaj geldi o gün erkek arkadaşım Saraçhane’ye başka bir kızla gitmiş üstelik kendinden on yaş küçük bir kızla yani çocuk diyebilirim tam olarak bu kızla bir şeyler yaşamışlar kolkola daha önce de gorustugu bir kızdı muhtemelen neyse bu bana her şeyi anlatan kız erkek arkadaşımın fake hesabının şifresini verdi bana. gerçekten de onun hesabıydı gördüklerime inanamadım. erkek arkadaşım şahsi hesabına fake hesabına şu ana kadar beraber olduğu kadınların çıplak görüntülü görüşmede konuşurkenki ekran videoları cinsel mesajların ekran görüntülerini hep oraya göndermiş kendi telefonu alanı olmadığı için orayı bir arşiv alan olarak kullanmış. Ve beni aldattıgi kızla da mesajlar duruyordu. Üstelik Meeting’de bazı kadınların orasını burasını çekmiş. ben bunları söylediğimde inkar etti shop yapmışlar dedi. Bana hiçbir zaman öyle davranmadı yani öyle bir yaklaşımla olmadı bununla kendini savundu. millete kendini hep başka bir meslek olarak tanıtmıştı bana da kendini öyle tanıttı ama ben işsiz olduğunu biliyorum tabi o hesaptan kendi hesabından sanki siyasette bir işadamıymış gibi mesajlaşmalar kendi kendine yapmış daha sonrasında herhalde başkalarına inandırmak için. Ben amacının ne olduğunu hiç anlayamadım yani benimle ilgili neden beni kandırdı bana o gece yalvardı sabaha kadar beni çok sevdiğini bırakmama isteğini bana hiçbir zaman o gözle bakmadigini onun geçmişinin olduğunu sadece aldattığı için pişman olduğunu iletti. Ben anlamadım neden orayı arşiv hale getirmişti benim için bir travma gibi kaldı ben İstanbul’da onu o kadar güzel ağırladım ki tertemiz saf gittim ona hep

Güncellemeler
10 ay
Benimle neden sevgili oldu
Benimle neden sevgili oldu?