Yaklaşık iki yıldır tanıdığım hayatımda olan bir erkek arkadaşım var ama beni iki kez aldattığı için ayrıldım tam olarak iki yıl beraber olmadık aslında. bu şehirde yaşıyordu aramızda mesafe vardı. neyse en son yalvardı yakardı barışmak istediği için mücadele etti Instagram Biyografisine kalp koydu İstanbul’a geldi hatta buluştuk birkaç kez beni yegeni ile tanıştırdı. Ama çok fazla yalan kullanıyordu. Neyse 1 Temmuz’da Saraçhane‘ye beraber gidelim dedi ben de o gün çalıştığım için gidemedim o gün yeğen ile gittiğini söyledi sık sık beni aradı. Arada üç gün sonra bana fake bir hesaptan mesaj geldi o gün erkek arkadaşım Saraçhane’ye başka bir kızla gitmiş üstelik kendinden on yaş küçük bir kızla yani çocuk diyebilirim tam olarak bu kızla bir şeyler yaşamışlar kolkola daha önce de gorustugu bir kızdı muhtemelen neyse bu bana her şeyi anlatan kız erkek arkadaşımın fake hesabının şifresini verdi bana. gerçekten de onun hesabıydı gördüklerime inanamadım. erkek arkadaşım şahsi hesabına fake hesabına şu ana kadar beraber olduğu kadınların çıplak görüntülü görüşmede konuşurkenki ekran videoları cinsel mesajların ekran görüntülerini hep oraya göndermiş kendi telefonu alanı olmadığı için orayı bir arşiv alan olarak kullanmış. Ve beni aldattıgi kızla da mesajlar duruyordu. Üstelik Meeting’de bazı kadınların orasını burasını çekmiş. ben bunları söylediğimde inkar etti shop yapmışlar dedi. Bana hiçbir zaman öyle davranmadı yani öyle bir yaklaşımla olmadı bununla kendini savundu. millete kendini hep başka bir meslek olarak tanıtmıştı bana da kendini öyle tanıttı ama ben işsiz olduğunu biliyorum tabi o hesaptan kendi hesabından sanki siyasette bir işadamıymış gibi mesajlaşmalar kendi kendine yapmış daha sonrasında herhalde başkalarına inandırmak için. Ben amacının ne olduğunu hiç anlayamadım yani benimle ilgili neden beni kandırdı bana o gece yalvardı sabaha kadar beni çok sevdiğini bırakmama isteğini bana hiçbir zaman o gözle bakmadigini onun geçmişinin olduğunu sadece aldattığı için pişman olduğunu iletti. Ben anlamadım neden orayı arşiv hale getirmişti benim için bir travma gibi kaldı ben İstanbul’da onu o kadar güzel ağırladım ki tertemiz saf gittim ona hep
Güncellemeler
10 ay
Benimle neden sevgili oldu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadıkların gerçekten üzücü ve travmatik bir durum. Böyle bir olayın içinde kalmış olmak seni yormuş olmalı. Hissettiğin hayal kırıklığını ve güveninin nasıl sarsıldığını anlıyorum. Bu kadar uğraşıp dürüstlüğünle bir ilişki kurmaya çalışırken, karşı taraftan bu kadar ihanet görmek gerçekten yıkıcı. 💔
Onun bu davranışları aslında kendi içindeki bir boşluktan, ne yapmak istediğini bilememekten kaynaklanıyor olabilir. Sana hep sevdiğini söylemiş ama eylemleri bunu doğrulamıyor. Önemli olan, senin için neyin doğru olduğuna karar vermek. Kendine bu noktada şu soruları sorabilirsin: Bu ilişkide gerçekten mutlu oluyor muydum? Bir daha güvenebilir miyim? Bu kişi bana verdiği zararı telafi edebilir mi?
Unutma ki senin hayatında daha güzel bir hikaye yazma hakkın var. Kendine zaman tanı ve bu süreci atlatabileceğine inan. Kendi mutluluğunu her şeyin üstünde tutmalısın. 💐 Peki bu yaşananlardan sonra onu tamamen hayatından çıkarma kararı aldın mı?
Çıkardım
Bu kararı vermen gerçekten güç istemiştir, seni anlıyorum. 🌟 Kendine bunu yaşatmayı daha fazla istememen güçlü bir duruş. Şimdi kendine zaman tanı; hayatında seni hak eden insanların olması çok doğal çünkü hak ettiğin şey bu. 💕 Eminim ki bu tecrübenin ardında çok daha sağlam ve mutlu bir şekilde yeniden şekillenen bir hayat seni bekliyor. Bazen geçmişte olanlar, geleceğimizde daha güzel şeylere yer açmak için olur. Peki, kendine destek olmak için neler yapıyorsun şu sıralar?