Evet nasıl olmalı.
Benim konuştugum kişinin yazmadıgı ya da çok az yazdığı zamanlar oluyor
Benim konuştugum kişinin yazmadıgı ya da çok az yazdığı zamanlar oluyor
Hayır işte bunu yapmayın zorunluluk diye bir şey yok her gün konuşmak zorunda değilsiniz önemli olan her gün konuşmak vs değil aradaki enerji bir gün konuşmazsınız mesela çünkü çok meşgul olursunuz çok yorgun olursunuz zaman olmaz içinizden gelmez diğer gün çok daha güzel enerji tutar her gün kendinize bir şeyler yapmak zorunda bırakmayın zorlamadan hiçbir zevk alınmaz.
Flört ve ya hangi evre olursa olsun, ısmarlama olmaz. Yani bu gün yazdı, yazmadı diye yürüyen bi ilişli olmaz. Aklında olanın bahanesi yoktur, çok yazarsam kaçar ya da ben altta kalırım düşüncesi ile iş menfaate döner. Gerçek sevgi doğuyor ise, bunu bahaneler engelleyemez. Geç dönüşlerde eğer telafi edici cümleler kuruyor ve özür bildiriyor ise bunda sorun yok, ama beklenenden uzun ara verip kaldığı yerden devam ediyor ise, bu değer vermemektir zaten, üstüne düşmeden yol ver ki, ağırlığında ezilme.
Sadece flört evresinde değil her aşamasında konuşanlar da var ama tabi ki en yeni zamanlar en fazla iletişimin olduğu zamanlardır.. Keyifli günler..
Sıkar kanka az konuş öz konuş ama kendine her türlü bağlamasinı bil.
Nasıl baplayacam kuzu. Ben bağlanıyom😀
Cevap
13Cevap
Hergün konuşunca konular saçmalamaya basliyor, Nasilsin günün nasil gecti vs. Öteye gitmiyor. iki günde bir ideal. bir de flört döneminde işyükü erkeğe düştüğü icin erkek için de problem ilgi çekici konulardan bahsetmek (malüm, kadınlar çabuk sıkılabiliyor)
Anladm bi yönden doğru her sn konuşulmaz. Teşekkür ederm
Herkesin işi var gücü var okulu var sürekli yazışcak haliniz yok zaman alan tanıyın birbirinize sonra mesajlaşarak hayatınızı özetler sonra yan yana gelince sıkılırsınız
Benm dediğim tuvalete giderken bile haber versin değil. Sabah yazıyo 2 3 mesaj ertesi gün hiç yazmıyo. Sonraki gün iyi konuşuyor. İşi gücü okulu anlamayacak biri değilim
Bunların kuralları yok içinden geldiği gibi takılacaksn
Tamam arada bişi olmadıgı için sorun etmye gerek yok
Ne kadar cok konusma olursa ayrilik o kadar tez olir
Baslamadık ki ayrılalm
Baslarsan eger her seyin fazlasi iliskiye zarar verir, bir iliski icine girdginizde acele etmeyin
@Esratan26 dogru soyluyor
Hayır etmem ben. Ama sadece bu süreç de böyle olmayacağını biliyorum
Karşılıklı yazışma varsa olabilir biri yazıp diyerinin hiç yazmaması olmaz
Her dakka sana bakamaz ki millet çalışıyorda
flort zamanıda kendın olman gerekıyor.. normalde nasıl yazısıyor davranıyorsan oyle ol
Öyle bi zorunluluk yok da iki taraf da hoşlanıyorsa yazışmak isteniyo zaten
Flört nedir ya, en iyisi evlilik. Evlenin gitsin
Aynen. Misal
-Merhaba benimle evlenir misin?
+Elbette hadi evlenelim
@Esratan26 senin hatlar karıştı elleeem
@Esratan26 tamam da sorular ne alaka bu soruda niye damladın 😂
@Esratan26 sebep
@Esratan26 engelle gitsin. Öyle birinden hayır gelmez.
@Esratan26 bu soruyu soran kadın değil sanırım 😅
@Esratan26 asıl sen nereden çıktın görüşüme alakasız görüş yorumu yazan sensin 😅
@Esratan26 derdine çare bulalım dedik hemen bizi kovmaya başladın ama 🥺
@Esratan26 olm bali mi tiner m
Yani illa zorunlu her güb görüşülmeli diye bişey yok bence ama hoşlanıyosanız birbirinizden konuşmak istersiniz otomatik olarak bence
Görüp zaman geçirsek hoşlancaz belkş
Yani karşındaki kişinin gönlünden geçiyosa yazar zaten zorlamamak lazım ama sen daha çok yaz istersen reaksiyonuna göre kendini belirlersin
Çok istekli cepte görüncem daha ağırdan alacak. Zaten ağır
hayır sürekli konuşmak çabuk sıkılmayı beraberinde getirir sabah ve akşam günaydın iyi geceler mesajı dışında abartı konuşulmamalı yüz yüz’e konuşmayı tercih edin
Her gün diye birsey yok, flört edin kusi özlersen saten konusursun
Düzenli konuşmazsan flörtün başkasıyla flört eder
Ettiğinden yazmıyodur
En iyisi daha konuşmamak
Ama Instagram olsun wp ya da telegram vs oralara da girmiyo. Belki başka hattı vardır kimseye güvenmem
Son görülme yazıyo. Wp a güncelleme geldiyse o özellik bilemem. Belki başka yerlerden konuşuyodur. Belki de evlidir
Bana gelmedi
kesinlikle evet
30 yaşına gelmişin hala isden anlamion🤣
Olamaz mı
Neden
Her gün konuşmak diye bi kural yok bence
Olabilir diyosun peki
Genelde konuşulmalı.
Başkalarıyla konuşuyodur diye düşünüyorum
Olabilir.
Elbette
Tanışma evresi olduğu için evet