24 saat yazmadıysa tanıma yolunu bitiriyoruz arkdşlr
2 ay
Flörtle her gün konuşulmalı mı?

Flörtleşme süreci her zaman sabit bir zaman aralığında gerçekleşmez. Her iki tarafın da hayatında iş, okul, aile, arkadaşlar gibi birçok sorumluluk olabilir. Bu nedenle, her gün konuşmak her zaman mümkün olmayabilir.
Ancak, flörtleşme sürecinde düzenli iletişim kurmak, birbirinizi daha iyi tanımak ve ilişkinizi ilerletmek için önemlidir. Bu nedenle, her iki taraf da zamanlarının müsait olduğu zamanlarda birbirleriyle iletişim kurmaya çalışmalıdır.
Bir gün boyunca iletişim kurulamadığında, hemen ilişkiyi sonlandırmak yerine, karşı tarafın da yoğunluğundan dolayı zaman ayıramadığını veya başka bir nedenle ulaşılamadığını anlamaya çalışmak önemlidir. İlişkiyi bitirmek için daha sağlıklı bir neden olması gerekmektedir.
Bence her gün konuşulmalı ben sevgi açlığı çektiğim için flörtüm olsa her gün sesini duymak ya da mesajlaşmak isterdim sdfsd ama rahatsız olmamasını da düşünürdüm ben
Her gün 1 defa mutlaka konuşulmalı arada da mesajlaşma olmalı.
Bütün bir gün hiç iletişim kurmayan kişi flortu olamaz kimsenin. Her insan istediğinde mesaj yazmak için vakit bulabilir. Bir satırdan bahsediyoruz 1 dakikasını bile almaz. Tabi yapacak başka isleri yoksa başka başka insanlarla yazışmak gibi... günde 1 kere konusmayida ilişkinin totalinde 1-2 senelik bir birliktelik olarak düşünüp ortalama dedim.
Cevap
10Cevap
O dönemlerde her gün konuşulmuyorsa demek ki başkalarıyla da konuşuyor demektir. Hayır gelmezzz..😂
Flört döneminde aramayan sormayan yazmayan adamdan hayır gelmez. Takılıyordur.
Bunun süresini nasil ayarliyoruz bazen bi mesajı 7 8 saat beklediğim oluyor o durumda ne yapmak gerek
Engellemek gerek
Özlemekte önemli sürekli konuşunca alışkanlık oluyor. Gel geç konularda boş muhabbetler sıradanlaştırıyor.
Yeni tanıştığın birinin nesini özleyeceksin
Özlemekten kasıt arada es vereceksin ki paylaşmaya değerli şeyler konuşun. Yoksa dedikodu grubuna yazar gibi sürekli gereksiz diyalog.
Flört dönemi, kelebeklerin kalpte uçuştuğu dönemlerdir yahu, 24 saat konuşulmaz mı, demekki birileri flört olarak görmüyor olabilir.
He ya daha cicim ayında böyle olunursa işimiz iş
Mıç mıç dakka başı mesaj atamam, işim gücüm var. Aynı şehirdeysek zaten sürekli buluşuruz.
Tamam be ne bağırıyon
Ahshshd bağırmadım💆♂️
3 günde bir konuşmak daha mantıklı bana daral gelio
Ohoo üç günde bir konuştuğum insana bağlı kalmam ben, üç flört yapayım değiştire değiştire kullanim madem ahsbfnsn
Eğer iki tarafta sürekli iletişim halinde olmak istemiyorsa zaten uzun süreli bir süreç olmayacaktır..
Flortu bilmemde insan kalbindekinden uzak kalamaz
İmza kaşe mühür
sekiz saatten sonra tanışma yolumu kalırr
Konuşmayı bırak kokusunu alamazsam olmaz
Konuşulmalı tabi
Yani amaç tanışmak olduğu için konuşmak lazım gibi
Hergün zevkle heyecanla konuşulmalı
Saçma
En İyi Cevap