Her gün konuşulur. Fakat konuşmanın sıklığı çok olmamalı. Yani, sabahtan akşama kadar iletişimde kalmak bence anlamsız. Çabuk sıkılır, çabuk bıkılır birbirinden. Bu evrenin asıl amacı çiftlerin birbirlerini iyi tanımalarıdır. Boş muhabbetler yapmak değildir. Kararında yapılan sohbetler iki tarafı da memnun eder.
Flört olayından nefret ediyorum ya. Yani ya sevgilindir ya da hiçbir şeyin. Ne sıklıkla görüşülmeye gelirsek, herkes içinden geldiği gibi davransın. Bence insan sevdiğiyle her an konuşmalı düşünsene 2-3 gün arayla konuş şahsen ben arkadaş olarak görmeye başlarım. Sevgili veya flört ne olarak adlandırıyorsanız ne anlamı var görüşmeyeceksek, sarılmayacaksak.
Flörtle yüz yüze geldiğinde sohbet edilmeli. Sosyal medya dan vıt vıt konuşulduğunda işin tadı kaçıyor. Bana çok saçma geliyor. Ararsın gün içinde hal hatır sorarsın. İşine bakarsın. Flört dmeek hayatını bağlı oldupun insana göre yaşamak değildir. Evlilik ayrı
Sen benim akranımsın bilirsin, biz 18 20 li yaşlarımızda flörtleşmeye sevgililik derdik, şimdi ki flörtlük nasıl oluyor ben anlayamadım tabii ki sevgilinle her gün konuşacaksın ya başka ne olacaktı ki?
Evet konuşulmalı. Çok sıkmadan ve bunu 24 saate yaymadan fakat her gün olmalı. Sonuçta sevgililik evresi bu haftada bir iki ya da ayda olacaksa kankam olur napim öyle flörtü
Sevdigim deger verdigim biriyle her gün konusmak isterim 7 24 olmasa da günde bir kere falan konusmak isterim bence insan deger verdigiyle mutlulugunu uzuntusunu fikirlerini paylasir yakininda ister