Bana kalırsa herkes biten ilişkisinin yasını dibine kadar tutmalı. eğer bunu yapmassa sürekli ve her anında beyin onunla ilgili oluyor. Kişisel gelişim ya da nasihat falan dinleyip yasını yarım bırakınca ya da tam o yas zamanı dolmadığında acında yarım kalıyor onu tamamlamak adına dibine kadar yas tutulmalı bunun zamanı kişiye göre değişir o zaman gelince zaten kişi bunu anlıyor ve uykudan uyanmış ve kendine gelmiş şekilde algıları açılıyor ve doğruyu buluyor yani asıl soru YAS ne kadar sürer... ve bu yası bitirmeyi ne kadar istiyorsunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle bir şey söylemek istiyorum içiyorum diyorsun içtiğin zaman iyi hoş hiçbir şey düşünmüyorsun ama kendine geldiğin zaman o acıyı unutabiliyor musun? Ailen sana okuman için para gönderiyor içsin diye değil bence kendine gelmen lazım dünyada tek kız ya da erkek siz değilsiniz.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 ay uzun bir süre değil ve 5 ayda aranızda ne geçmiş ola bilir ne kadar zaman geçirmiş olabilirsiniz ki bu kadar yıpratıyor sun kendini? Zamanında 4 yıllık ilişkim bitti bende hemen hemen her gün içtim ama oturup mantıklı düşününce zararı sadece sana olur o ise hayatını yaşar umurunda olmasın hayatını yaşa mutlu ol kimse için değmez ortalık erkek kaynıyor bulursun yenisini :)
14 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılBana erkek cok ona kız ama biz ollmaz artık
+1 yılSorununuz... ve destek almayı arzu ettiğiniz konu.. sorunuza sizi rahatlatacak seviyede cevaplar alabilmeniz icin... ilişkinizin ayrıntılarına inilmelidir. Bu şekilde hiç birimiz destek olamayız. Sadece bu sorunuzdaki bilgi ile gelecek yorumlar işinize yaramayacaktir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılÖncelikle, yaşadığınız ayrılığın ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Uzun bir ilişkinin bitmesi, hem duygusal hem de fiziksel olarak büyük bir yıkım yaratabilir. Bu süreçte kendinize iyi bakmanız ve sağlığınızı ihmal etmemeniz çok önemli.
İlişkinin bittiğini kabullenmek için, öncelikle kendinize zaman tanımanız gerekiyor. Herkesin ayrılık sonrası toparlanma süresi farklıdır, ama genel olarak 4 ile 6 ay arası bir süre vermeniz önerilir³. Bu süre zarfında, eski sevgilinizle iletişimi kesmeniz, onunla ilgili hatırlatıcı eşyaları ortadan kaldırmanız veya saklamanız, sosyal medyada onu takip etmemeniz veya engellemeniz size iyi gelecektir.
Ayrıca, kendinizi geliştirmeye ve mutlu olmaya odaklanmanız da çok önemli. Spor yapmak, yeni hobiler edinmek, kitap okumak, film izlemek, arkadaşlarınızla vakit geçirmek gibi aktiviteler, hem zihninizi meşgul edecek hem de mutluluk hormonlarınızı artıracaktır. Kendinize yeni hedefler belirleyebilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Unutmayın, hayat devam ediyor ve sizin de yaşayacak çok güzel şeyler var.
Son olarak, ayrılığın size getirdiği acıyı bastırmaya veya inkar etmeye çalışmayın. Ağlamak, sızlamak, üzülmek, öfkelenmek gibi duyguları yaşamak, yaralarınızın iyileşmesi için gereklidir. Bu duyguları dışarıya atmak, size rahatlama sağlayacaktır. Ancak, bu duyguların sizi esir almasına da izin vermeyin. Her şeyin geçici olduğunu, zamanla daha iyi hissedeceğinizi hatırlayın. Siz de kendinize o zamanı verin, çok yakında çok daha iyi hissedeceksiniz. İyi ki dediğiniz an bile gelecek.
Size bu zor süreçte başarılar ve mutluluklar diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAbi kendinize gelin lutfen ya ben çocuk dusurdum 21 yasindayim terk edildim ortada birakildim ailem yanimda durmadi ama su an baksan asiri gucluyum kendi ayaklarimin ustunde durmayi öğrendim ve kimse icin degmiyo bak yemin ederim ne ailen ne sevgilin kimsen yok bu hayatta sadece sen varsın ve butun yatırımını kendine yapıcaksın senden 1 tane var kıymetini bil
10 Yorumlaİçmeniz sorunu giderdi mi veya unutabildiniz mi yaşadıklarınızı?
Hem harama girdiniz, hem paranızı kaybettiniz, hem de duygu ve psikolojinizde en ufak bir artı sağlamadı..10 YorumlaBizde derdimiz var sanıyoruz.😅Millet 5 aylık sevgilisinden ayrılıp dağıtıyor bizim iki yıllık ilişki bitiyor, eski sevgilim şu an başkasıyla evli. Bizde kalkıp işe gidiyoruz.
11 YorumlaSırf bir ilişki için bunu kendine yapma değmez içip kendine zarar verirsin ayrıldığın kişiye değil üzülürsende kendine ona değil o yüzden hadi ordan et boş ver hayatın değil o yeni biri olur belki çok seversin belki olmaz ama mutlu yaşarsın hayatını birine adama kendine ada
00 Yorumla
+1 yılİçiyorsun ne. mesela alkol sigara içiyorsun nasıl parada yok ve nasıl kullandırısın kendini nerde oturuyorsun biz le iletişim kurabilirsen bizim mekanda çalışır günlük harçlığını çıkartır ne ihtiyacın varsa da karşlarız bundan emin olabilirsin ben kocaeli. izmit te. ikamet ediyorum düşün. taşın karar verirsin arkadaşım
00 YorumlaSen bir erkeğe bağlı değilsin sen onu değil o seni kaybetti üstelik biri gider biri gelir sen burada ağlarken o güler sende güçlü ol kendine gel kendine odaklan tarz yap ders çalış sonu güzel biter ve hayatında biri için kendini öldürecek kadar kimseyi sevme üzülme.
00 Yorumla
+1 yılBence onunla ilgili hiçbir şeyi düşünme, kendini başka seylerle meşgul et maximum 2-3 güne geçer her şey. Kendini ona kilitlersen hicbirsey aklindan cikmayacak o yüzden tek yapman gereken onu düşündüren seylerden uzak kalmak kafani baska alana yonlendirmek
00 Yorumla
+1 yılGüçlü olun emin olun bende sizin yasinizdeyken birisinden ayrıldım hayatım bitti sandım meğer başlamış o zamanlar intihar falan etmeyi düşünüyordum😔 zaman geçtikçe rüya gibi gelir
00 Yorumla
+1 yıl6 yıllık ilişkimden ayrıldım 1 sene önce ve her gun bende içiyordum ne zaman vücuduma zarar verdiğini gördum ve bıraktım bu durumu da şu şekil atlattım keyıflene bilcegım vaktın cok cabuk gececıgı yerlerde bulundum ve bu şekilde aylattım bence gunduzler akşamları dışarı cık arkdaşlarnla gez toz zaten aklına gelmck gunden gune sen içmek istemeceksın ve hayattan ne kdr keyıf aldıgını görceksın
02 Yorumla
+1 yılKanka anlıyorum seni kimsenin bunun icin mi ya gibi sözlerine takma ailenin veya senin kazandığın paraya sadece onun içinmi bunu yapıyorum cidden kafasına gir tabiki iç ama abartma öğrencisin ve hem sana zarar hem de parana daha iyilerini bulursun o seni dusunmuyorsa sen de umursama dostum kal sağlıcakla bu dünyada herkes iki yüzlü aşkım dedigin insandan bile hayır bekleme * dostlar soğuk yasamlar.
Bi kız çıkar gelir sonra dersin * rastlamadım böylesine
Ati242-00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılDostum bak ben kar-zarar olarak düşünürüm ticaret gibi. bir şey sana zarar veriyorsa manevi-maddi onu bırakırsın bu kadar net. Getirisi yoksa sana öyle düşün.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılOna içmek mi. diyon sen. Erzurumda yaşıyorsan götüreyim seni içmeye. Sonra yokmu beni s2en diye bağırma.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma sksks
- +1 yıl
Boş yapan sensin yavrum. 5 6 bira 2 galon şarap yazmışsın anladım zaten oradan bomba olduğunu. Sen bi galonu sadece bak birada içme 2.5 lt şarap iç ben eşek gibi anırıcam. Komaya girersin la.
Soran+1 yılNiye giriyim
Soran+1 yılHayır 5 6 bira ayrı zamanda sarap aynı zmnda ust ustte deıl
üniversiteye geldin. O memlekette sen okulda. Eğğ kıskançlıklar başladı. İlişki bitti dimi? Geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvettttt
Soran+1 yılBana 800 kişiden 600 ünü sildirdii
+1 yılBu şekilde kimse sana yardımcı olamaz ki, dertleşmen lazım birileriyle, bazen insanlar gerçekleri göremez, sen su an o durumdasın
00 YorumlaBelki kızıcaklar ama ayrıldığınız zaman aşk acısını geçirecek şey başka bir erkek bulmandır kendine yakın arkadaş olur flört sevgili fark etmez
00 YorumlaSende benim gibisin hergün içme konusunda Allah’dan benim şirketim varda para sıkıntım yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBenım yok 😀
Soran+1 yılPara kabul edılır
Ben genelde spor yapmayı öneriyorum başka birşeye detaylı odaklanmak bu süreci en az zararla atlatmanı sağlıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin hayatında belirli bir süre rolü olan insanlar vardır gelir ve rolleri sona erince giderler. Zamanla öğreniyo insan hayatı dert etme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yıl5 aylıkmış. Ulan daha insan yeni yeni nefes almaya başlıyor. 5 ayda insan öyle bir hal alır mı? Kendine gel, silkelen sonra yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılbence de brakmalisin artik icme yani seks yapmaya vermeye baslarsin icmek icin cunku
03 Yorumla
Soran+1 yılBorc vb alıyorum kandırdım birini ztn
Soran+1 yılAma seks vb yapmam
- +1 yıl
iyi peki
Enerjini acını güzel şeylere yönelt ders çalış dil çalış yürüyüş yap saçma şeylere kendini harcama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılAferin sana sabaha kadar iç paranda sağlığında gitsin o da kendi hayatına devam etsinnn
00 Yorumla
+1 yılZamana bırakmak en güzeli böyle yaparak kendine edersin
00 YorumlaYapma kardeşim.30 yıllık eşi tarafından aldatılıyor insanlar. Sakin ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsal gitsin gel beraber içelim içkiler benden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılYıhhhhh içince geçiyor mu arkadaş. Türkiye’de alkol mu alınır
00 YorumlaUlan ben 3 yılımı yemişimin 5 ay nedir ya 😀içme içme erken yaşlanırsın ablana bak resimdeki benim
01 Yorumla- +1 yıl
5 ay bir şey değil evet zamanın geçmiş ama boş ver yani 3 yıl da unutuluyor onu demek istedim emin ol en fırtınalısı bile unutuluyor ben ne anılar yaşadım ne çok sevdim ailemi karşıma aldım şimdi diyorum ki o bana gelse ne olur bende gitti bir kere o duygular evliliğin eşiğinden döndüm
+1 yılDeğmez. Üzme kendini. "İlişki dediğin nedir ki?" Zamanlarındayız. Evlilikler bitiyor sen ilişkiden bahsediyorusn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. bittiiii... gerçek buuu.. bitttttttttttttttttttttttttttttttti
00 YorumlaGeçmişe takılıp kalmak yerine yeni insanlarla yüzleşerek
00 YorumlaYaprağı yedik bul, ama
İçmek çözüm değil diyerek00 Yorumla
+1 yılboş beleş işleri sorundanmı sayıyorsun sen. hayatınız boş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl5 aylık ilişkide nasıl bu kadar komik olabiliyorsun.. Acizlik bu bildiğin bi kalk silkelen kendine gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba iyi geceler
Sen okumay gidiyorsun fingirdemeye değil napalım parasız kaldın sevgilinle yedin diye paramı verelim
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgılım uzak onla yemedım arkadasımla mal mısın cahılll
Bende 6 aylık ilişkiden ayrıldım aynı durumdayım nefes alamıyorum ama olan bize oliyor eğer hala bir umudun varsa git yaz çünkü ben yazmadım ve şu an evlenme aşamasinda bu acıya da hiç bir yürek dayanmaz
00 Yorumla
+1 yılBence başka birini bul çivi çiviyi söker hesabi sora ondanda ayrılırsan başka birini derken kolay yoldan para kazanırsın aşkta kaybet kumarda kazan hesabı 😅😅 bi mesleğin olur boş gezip içkiye verme kendini
00 Yorumla
+1 yılKendini meşgul etcek başka şeyler yap, içmek yerine. Hayırlısı böyleymiş. Üzülme. Değmez. O üzülmemiş ayrılırken sende üzülme, yoluna bak hayat kısa, kendine ada hayatını
10 Yorumla
+1 yılİlk 1 senesi acılı geçiyor sonrası nefrete dönüşmeye başlıyor bende şu an duygu nefret dahi yok ama kimseyi sevemiyorum ama onuda sevmiyorum aksine adını duyunca bile geriyor öyle bir hal alıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırdır ingiltere prensinden mi ayrıldın ilerde bu zamana bakıp şu canım için mi içmişin diyecen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 aylık ilişkide böyle olduysan aşırı takıntı yapmışsın sanırım
00 YorumlaŞimdi sana yürüyecek ler, işin zor, 5 ayda her şeyini vermişsin belli, bu kadar kolay olmayın lütfen, erkekler kolay kızlar la sadece keyif için bereber olur, üzgünüm ama yine hata yapacaksın 🙂
00 Yorumla
+1 yılGenelde kızlar ilişkide daha fazla bağlanıyor yıpranıyor ama ayrılık bu kabullenmen lazım artık arkadaş çevrenle takıl bence başka meşguliyet bul kendine
00 Yorumla
+1 yılErgenliğe yeniden giriş yapmışsın tatlım, sevgiliden ayrılıp içmek ne? En yakın zamanda çıkmayı deneee.
10 Yorumla
+1 yılBeş aylık ilişkide neden bukadsr yikildin anlamadim
00 Yorumla
+1 yılAcikcasi icmek hicbir seye faydasi olmayan hatta aksine ask acisini ve kotu anilari deprestirmeye yarayan bir sey bunun bilimsel kanitlari bile vardir
00 Yorumla
+1 yılakışına bırak seven gitmec bence eğer kendini yıpratırsan karşında ki kişi san asla dönmez zaten yollun başında olan bir işmiş şimdi üzülme bence
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla daha Cook icersin. yanlis yoldasin, senden degerli kimse olamaz bu hayatta, unutma aciyla dogmadin aciylada ölmezsin
00 Yorumlagel dertleşelm belki iyi gelir. benimde 6 yıllık ilişki bitti
05 Yorumla
Soran+1 yılOlur yzıyorm
Soran+1 yılMesaj gonderılmıor bu ard
Soran+1 yılYzdım sa fake gıbı hesabın
+1 yılooo ben 5 yıllık sevgilimden ayrıldım senin kadar üzülmedim
10 Yorumla
+1 yıldegmez haci git kitap oku film izle muzeye git hem kafani dagit hem de kulturlen
00 Yorumla
+1 yılŞeytan ekmeğinde 😂 sizin gibi enayilere her istediğini yaptırıyor
00 YorumlaParan komple bitince zaten degmicegini anlicaksin sjndjdndjd
00 Yorumla
+1 yıliletişime geçme seni özlesin biraz. üzgün olduğunu da ona gösterme bu cok onemli
00 YorumlaKimsenin varlığıyla doğmadın ki yokluğu ile ölesin , boş ver önüne bak zamanla hersey geçer..
00 Yorumla
+1 yılAlkol almak çözüm değil yaşın genç dobarlan bırahma gendini
00 YorumlaSana alkolü unutturucak birini bulmakla başlayabilirsin bence
00 YorumlaBence takma icmekte cozum degil bende ictim dusundugum zaman bosmus hersey
00 Yorumla
+1 yılVayy kizlar bile iciyomus ha ama gerek yok hadi ordan et gitsin o kaybetti de
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar, ayrılıklar ne yazık ki yıkıcı ve zor oluyor. En önemli şey zaman…Zamanla her şey yoluna giriyor, kendine zaman tanımalısın ve bu yaşadığın duygunun mutlaka geçeceğini düşünerek kendini rahatlatmalısın. Ayrıca fazla tüketim seni daha çok aşağı çeker, biraz üretimde bulunman gerekir. Hayatta her şey denge üzerine kurulu. Üretim derken seveceğin, keyif alacağın bir şeyler bul kendine. Örneğin, kitap oku, seminerlere git, spor yap, meditasyon yap. Meditasyonun sana çok iyi geleceğini düşünüyorum, daha doğrusu herkese iyi geldiğini düşünüyorum. Beyni boşaltmak ve kendini rahatlatmak için süper…
Ne kadar dibe vurursan o kadar yükselirsin. Arada dibe vurmak iyidir. Vazgeçtiğimiz hayaller, yitirdiğimiz düşler ve aklımıza bile gelmeyen en parlak fikirler, hepsi orada, diptedir. Bu durumu fırsata çevir ve arkana bile bakma, daha çok gençsin.. Kendi değerini bil ve kendine yatırımını yap. Hayat üzülmek için çok kısa. Sevgiler🌺