Erkek arkadaşım var fakat evli mi değil mi bilmiyorum, nasıl anlayacağım?

Merhaba Arkadaşlar. Mayıs Ayı gibi biriyle onun işyerine işim düştü. Beni sosyal medyadan ekledi. Kabul ettim. Konuştuk. Aynı lisede okumuşuz.6 aydır konuşuyoruz arkadaşlar bende tel nosu yok. Sadece ınsgram mesajı atıyor. Cafede birkaç kez oturduk. Bir kere ayağıma bastı. Sonra bacağını bacağıma değdirdi. Aradan zaman geçti. AVmde karşılaştık. Cafeye oturalım dedi. Yine Cafeye oturur oturmaz bana hamile kedi fotosu gösteriyor. Boş kürdanı emiyor. Çay şekerinin kağıdını masaya doğru masadan tam kalkacakken püskürdü. Ailem özellikle Annem kiminle konuşuyorsun diye zorla söylettirdi. Babana söylemiycem dedi.2 ay sonra babama söylemiş. Babamın çalıştığı yere yine işi düştü. Babama sıra vermemiş Suriyeliye sıra vermiş. Babam sinirlenmiş. Birdaha onunla görüşme dedi babam. Bende olayları şaşırdım. Kime inanacağım bilmiyorum. Dolmuşta yanımda kendine bir kadından tel geldi. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Ben evlimisin ya da evlenip boşandın mı diyince ikiside değil dedi. Arayan ablamdı engelli çocuğa bakmayı bırakmış onu sordum kendisine dedi. Aramızda uzak mesafe ilişki var arkadaşlar. Yüz yüze görüşme fazla olmuyor. Olsa da adam saçmalıyor. Evli mi değil mi şüpheli sizce?

Erkek arkadaşım var fakat evli mi değil mi bilmiyorum, nasıl anlayacağım?