Arkadaşlar erkek arkadaşım var ama çok şüpheli evli mi değil mi bilmiyorum tel nosu bile yok sizce?

Merhaba Arkadaşlar. Mayıs Ayı gibi biriyle görüştüm. Onun işyerine işim düştü. Beni sosyal medyadan ekledi. Kabul ettim. Konuştuk. Birlaç kere cafede görüştük. Bir kere ayağıma bastı. Bacağını bacağıma değdirdi. Bir kere masadan tam kalkacakken çay şekerinin kağıdını masaya doğru püskürttü. Boş kürdanı ağzına sokuyor. Cafeye oturur oturmaz bana kedi feci şekilde hamile diye gösteriyor. Bir kere dışarı çıkalım mı diye mesaj yazdı bana. Bende şimdi mi diyince bir hava alıp geleceğim yazdı. Dalga geçer gibi. Dolmuşta eve gidince bana mesaj at dedi. Mesaja filan bakmadı. Mesaj dediğim ınsgram mesajı.6 aydır tel nosu filan yok. Arkadaşlar dolmuşta yanımda kendisine bir kadından tel geldi. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Ben evlimisin ya da evlenip boşandın mı diyince ikiside değil dedi. Konuştuğu aile söylemiştim. Bir kere de çalıştığı iş yerine babamın işi düştü. Babamın önündeki suriyeliye sıra vermiş. Babam çok kızmış ona. Bana Birdaha görüşme onunla dedi. Görüşleriniz arkadaşlar?

Arkadaşlar erkek arkadaşım var ama çok şüpheli evli mi değil mi bilmiyorum tel nosu bile yok sizce?