Erkek arkadaşım evli çıktı?

Selam arkadaslar. Kafam ck karisik 1.5 ay önce birisiyle tanistim ve gorustuk birbirimizi ck begendik gorusmeye devam etme kararı aldık. Herşey ck güzeldi ck ilgiliydi. Benmle ciddi dusundugunu evlenmek için gorustugunu söyledi. 7 yillik bir iliskisi oldugunu ve kizin onu askerdeyken aldattigini bu yuzden ayrildiklarini artk ondan nefret ettigini söylemişti. Ben de inandim tabi. Neyse biz iyice birbirimize bağlanınca artk bana ihanet etmek istemedigini bosandigini ve bir cocugu oldugunu beni haketmedigini soyledi ayrildik. Tekrar baristik daha da baglandik yıne dayanamadi ve itiraf etti hala evliymis boşanma asamasindaymis ekimde davalari varmis 7 yillik sevgilim dedigi meğer karısıymış. Kız smdi cocuguyla başka şehirde babaevinde. Napicagmi bilmiyorum barismak durumu olur mu dedim ailem istiyo ben istemiyorum seninle evlenmek istiyorum diyo kafam ck karisik yardim edin ben ayrilmayi dusunuyorum çnkü nolursa olsun o su an evli :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benden snra ayrılmadılar ilk davaları görüldükten snra biz tanıştık lütfen bunun ayrımını yapın.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç: karısıyla barışıp beni hadi ordan etti herkese yorumları için teşekkürler sanırım bundan snra konuştuğum erkeğin önce kimliğine bakıcam evli mi değil mi diye
Erkek arkadaşım evli çıktı?