Merhaba Arkadaşlar. Erkek Arkadaşım beni görünce hep Güler. Boş kürdanı ağzına dokuyor. Çay şekerinin kağıdını çiğniyor karşımda. Geçende dolmuşa bindik. Tel geldi bir bayandan. Ablam var demişti. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Hatta kendisine sordum evlimi sin diye? Ya da evlenip boşandın mı diye? İkiside değil dedi. Buna güldüm dedi bana. Arayan kişi kardeşimde engelli çocuğa bakmayı bırakmış dedi. Onu sordum bende dedi. Yanlış anladın dedi. Sizce doğru mu söylüyor arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne kadar suredir takiliyorsun? Geceleri sana yazamiyirsa eger kesintisiz, acamiyorsa annem var bilmem su var bu var diye , buyuk ihtimal evlidir, yoksa koskoca adam neden kiz arkadasiyla konusamasin odaya gecer konusur. kimseye de hesap vermez. karisindan baska tabi. Cocukla alakali boseyler olupta yegenim falan derse orada da supheli seyler var ve en onemlisi eclenemek istemem der sicak bakmiyorum evlilige der. Sana kahveye geleyim desen eger hic bisekilde kabul etmez. israr etmene de gerek yok , laf ac konus sevgilinle samimi olsan evde yemek yermisin falan diye sor hayir diyecek komsular falan diyecek
07 Yorumla- +1 yıl
Nerdeyse konuşalı 6 ay olacak. Sadece ınsgram üzerinden yazıyor. Tel numaramı almadı. Yanımda kendisini telefonla arayan kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Ben evli misin ya da evlenip boşandın mı diyince hayır ikiside değil dedi. Kardeşim engelli çocuğa bakmayı bırakmış onu sordum kendisine dedi. Sizce doğru mu?
- +1 yıl
Dogru degil. adam evli yuzde 90 , numarani almaywn adam illa evlidir cunku whatsappdan zirt pirt yazarsin diye korkuyir. instagram fake dir ve senle konustuktan sonra cikiyor ordan. cok belli. ikiside degil de soyle bi cevap ilerde evli oldugunu ogreneceksin yaaa bosaniyoruz falan diyecek ayti yasiyoruz cocuklar icon diyecek hepsi yalan. uzak dur adamdan agzim yandi bu konudan lutfen uzak dur yalanci ve asaglik birisidir birak gitsin sen cok degerlisin suphe etmen bile senin hakli oldugunun bi belgesi kafinlar yanilmaz suphe etmisse dogrudur suphesi
- +1 yıl
Zaten güven vermedi bana. Cafede buluştuğumuzda çay şekerinin kağıdını ağzında çiğnedi. Masadan kalkacakken kağıdı masaya doğru püskürttü. Bir tutam cevizi ağzına attığını anlatıyor bana. Karpuz yemiş sınavda çişi gelmiş. Onu anlatıyor gülüyor. Yaz sıcağında kalın çorap giyip ayakları ve çorapları terlemiş onu anlatıyor. Gülüyor. Espri yaptığını sanıyor. Yanımda tel gelip engelli çocuğa bakması yalanına hiç inanmadım. Tel numaramı almamasının sebebi sizin dediğiniz gibi Wattsapp mesajı. Eve gidince kadın görer. Belkide çocuğu da var. her şey gizli. Kendinden büyük ablası, kendi, bir de erkek kardeşi varmış. Kardeşlerin ikisi Ankaradaymış. Erkek kardeşine aylardır ev bakıyorlar Ankara’dan. Bende Ankara’ya gidince onunla kalırım diye. Kardeşlerinin nerde çalıştığını evli olup olmadıklarını bile söylemedi. Sürekli benimle yalnız kalma çabası. Bir gün evde kimse yok demiştim mesajda. Tüh bende gelsem keşke yazdı. Yani bana karşı kötü ve art niyetli gibi.
- +1 yıl
Evet kötü niyetli. Yalnız kalmak neden istiyor ki. Kesin aklında kötü bir şey var. Ayı evet.
- +1 yıl
Zaten çok umursamıyorum. En azından açık ve net olabilirdi. Yalana başvurmadan.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılinstedan konuşuyorsan akşamları yaz bakalım sana dönücek mi ya da ordanda arama olayı var onu dene akşamları, buluştuğunda ciddi ol ve herşeyi anlat ben öğrenirsem bir daha yüzüne bakmam yalan söylediğinide anlarım de hatta arada şüphe uyandır sanki herşeyi biliyormuş gibi laflar ima et sakladığı ne varsa dökülür
04 Yorumla- +1 yıl
Nerdeyse konuşalı 6 ay olacak. Sadece ınsgram üzerinden yazıyor. Tel numaramı almadı. Yanımda kendisini telefonla arayan kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Ben evli misin ya da evlenip boşandın mı diyince hayır ikiside değil dedi. Kardeşim engelli çocuğa bakmayı bırakmış onu sordum kendisine dedi. Sizce doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılİnstadan arama özelliği var oradan ara diyorum
- +1 yıl
Sizce inandırıcı geldiği?
Cevap sahibi+1 yılŞüphe düştüyse onu gidermek için araştırırim
Çalıştığı yere ya da bir arkadaşına sorabilirsin. Bankada çalışan ya da polis arkadaşın varsa isim soy isim den bile sorgulatp öğrenebilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Normal bir polis onun evli olup olmadığını nasıl bilsin? Yanımda onu arayan kadın çocuğu bıraktın mı dedi Ya engelli çocuğa bakmayı bırakmış onu sordum kardeşime dedi. Sizce be kadar inandırıcı?
- +1 yıl
27
- +1 yıl
Ne güzel akıl veriyorsun saf kızlarımıza 😁
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılParmağındaki yüzük izine bakarak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence fake hesap aç ve sor
01 Yorumla- +1 yıl
Yani engelli çocuğa bakmayı bırakmış kardeşim dedi. Ondan çocuğu bıraktın mı diye sordum dedi. Hatta sana bir şey soracağım dedim bana dürüst cvp ver dedim. Üzüntü emojisi attı bana. Daha soruyu sormadan.
+1 yılTelefonu bı bahaneyle al önce dışarda yemek yediğiniz yerde masada canının bişey istediğini söyle ve kalkmasını sağla ve kaydedilen şifreler kısmı oluyorya telefon crome 'u aç he orada şifreleri göster de ve kendi telefonunla kamerayla cek TC şifre görünüyor orada sosyal medya ne kullanıyorsa orada şifreler kayıtlı hep
022 Yorumla- +1 yıl
Yok telefonu sürekli cebinde duruyor. Nerde masadan kalkacağını sanmıyorum. Kalksa bile telefonu cebinde sürekli.
- +1 yıl
telefonunu arkadaşına mesaj atman gerektigini söylebi bahane ile (...) ama o bahane onun sana telefonu vermesini sagliyacak bahane olması gerekiyo. ve o mesajı yedek bı hatli numaran varsa ona at ya da tanimadigin numaraya mesajı at onun telefonunda burası okey boşluğu doldurmak konusu sende
- +1 yıl
aklında soru işareti varsa mesafe koy ve görüşmeyi sınırla biraz sorduğunda nedenini de ki kız arkadaşım seni bi kadınla görmüş falan ona ne bilim birşeyler uydur eğer ki seninle vakit harcamak gönlünü eğlendirmek bakış açısıyla bakıyorsa üzerine düşmez fazla
- +1 yıl
Çok değişik biri çözemiyorum. Buluştuğumuzda cafede karşılıklı otururken benim konser gecesi dolmuşta kalabalıkla gitmeme gülüyor. Karşımda çay şekerinin kağıdını ısırdı. Çiğniyor. Bir kere de boş kürdanı ağzına soktu.
- +1 yıl
bence mesafe koy biraz ya da sen bilirsin. belki bilinçli olarak uzaklasman için yapıyor olabilir tahmin ediyorum
- +1 yıl
sen de onu taklit et şakadan bak bakalım tepkisi nasıl
- +1 yıl
Bilinçli olarak uzaklaşmak istiyorda her sabah günaydın canım diyerek yazan kendisi. Dışarda beni görüp karşılıklı çay diyip içelim diyen yine kendisi.
- +1 yıl
Arkadaş olarak görüyor mu acaba seni? bilmiyorum ki bende çocuğun yakınında olan sensin on yargı ile konuşmak istemem sana
- +1 yıl
Bilmiyorum beni ilk tanıştığımız zaman ilk önce cafede görüştük. Sonra konserde yakınlaşma oldu. Dolmuşta giderken bacağını bacağıma değdirdi. İş yerinin üst katı boşmuş. orada öğle arası sevişiriz dedi. Evine davet etti. Hiçbirini kabul etmedim.
- +1 yıl
Ayrıl.
- +1 yıl
çok geldi konusmasj harektleri falan hani diyelim ki otobuste istemsiz olarak bacağı bacağına değdi ya da bilinçli olarak değdirdi de olblr ayrıl sen derim
- +1 yıl
Hareketleri konuşması çok rahat bariz açık
- +1 yıl
Evet üst kat teklifini herkese yapmıştır dedi arkadaşım. Yanında sadece 1 kadın çalışıyor.
- +1 yıl
arkadaşını dinle erkenken ayrıl
- +1 yıl
Ayrılmazsam kandırmaya devam eder değil mi?
- +1 yıl
o kişi aptal oluyo senin gözünde böyle çünkü sen farkındasın herşeyin seni kandırıyor düşüncesi olabilir kafasında çocuğun ammavelakin o kandırma düşüncesi onun düşüncesinde olduğu için o aptal oluyo. sen kolay lokma olmadığının farkındasın değerinin farkındasın farkindalikli insansın umarım anlamışsındir
- +1 yıl
Tabikide değilim. Değerimin farkındayım. Ben açık ve net bir kızım. Herkesin açık ve net olmasını isterim ama maalesef tersi insanlara rast geliyorum. İlk önce ev ve işyerini teklifi yaptı. Hatta dün şey yazdım. O kadar fazla iyi niyetliyim ki bugün boşum bişeyler yapalım mı dedim. Ben bugün izinliyim. Akşama yola çıkacağım dedi gülücük attı. Ondan sonra evli misin diye sordum. Hatta bugün boşum bişeyler yapalım mı dediğime pişman oldum. Keşke yapmadaydım.
- +1 yıl
şunu bil açık ve net olman okey ama bu beklentide sana gelmelerini istemen , beklenti içinde olman yanlış. bugün boşum birşeyler yapalım demen ve buna karşı onun cevabı sana küçümseyici olması sinir bozucu kimki o yani. bak senin soruların yanlış. soru yönünde konuşacağına kelimelerini degistir
- +1 yıl
Tabikide beklenti içinde olmam yanlış. Artık uzun bir mesafe koymanın zamanı geldi. Ben onu daha çok küçümsedim içimden biliyor musun? Karşımda çay şekerinin kağıdını çiğniyor. Masadan kalkarken püskürüyor. Bir tutam cevizi bana ağzına soktuğunu anlatıyor. Yaz sıcağında ayağına kalın çorap giymiş. Eve gitmiş çoraplar ve ayakları terlemiş. Yani kendini kim küçümsesin.
- +1 yıl
iyi niyetli olduğunu farkettirme kimseye bu senin koruma kalkanı gibi düşün konuşmalarına yansıyordur iyi niyetli olman tahmin edyrm ama bunu kime göre yansıtıp yansitmaman gerektiğini bil
- +1 yıl
Peki tamam iyi niyetimi herkese karşı göstermem. Yani dalga geçmiyo mu benimle sizce. Benim konserde dolmuşta o kalabalıkta sıkış sıkış gittiğime gülüyor. Hatta parasal yönden sınavda kendine ceviz almış. Bana sende aldaydın ya dedi. Geçende marketin içinde karşılaştık. Bişey aldın mı? Niye bişey almadın filan dedi. Benimde alaşım yok dedim. Böyle zorlayıcı gibi bişey alamıyor gibi baktı bana öyle hissettim.
- +1 yıl
Dolmuşta sıkışarak gitmene gülmesine bakma sen saat geç olmuştur ve sen tercih olarak zorunlu olarak o otobüse bindigini biliyorsun takılma gülmesine. iyi niyetli olmani konuşmalarına yansıtma :) sende yeri geldiğinde şakalaş mesela o ceviz almışsa sende takıl ona alıngan olma. markette bişey almiycaksan ihtiyaç duyacagim bişey yok henüz diyebilirsin örnek. Yaz sıcağında ayağına kalın çorap giymesi kucumsenicek bişey değil çorap bulamamistir anlık olarak giymiştir yani. bilemedim. ama sonuç olarak şunu soyliyim. sana olmaması gereken teklifde bulunması yakınlaşması evli olduğunu varsayımıni kenara koyalim bilmiyorum istiyorsan devam hoslaniyorsan ama sonrasında belki kendince onunla ilgili yanılgıların olur mu olmaz mı bilemeyiz ama sen yakınlaşma konusunda uzak tut bakalım kendinden desem senden uzaklasiyorsa bitir diyebilirim ne bilim çok hani ben tanımam etmem herkes aynı degil senin demenle yorum ypyrm ben takılmiyorum kimseyle isim yok şahsen
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılHiiç belli olmaz. Bu erkeklerin işine akıl sır erdirmez. Bir kadın bir şeyden şüpheleniyprsa kessin onda bir bit yeniği vardır.
15 Yorumla- +1 yıl
Yani yanımda geldi telefon kadından. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi? Kardeşi engelli çocuğa bakmayı bırakmış onu sordum dedi. Güldüm buna filan dedi. tamam bana dürüst cvp ver dedim doğru kabul ediyorum dedim. Buluştuğumuzda boş kürdanı ağzına sokuyor. Çay şekerinin kağıdını ağzında çiğniyor. Böylr çocuksu hareketler.
- +1 yıl
Onu sorup sora bileceğin hiç mi biri yok etrafında
- +1 yıl
Var da gider ona söylerler korkuyorum sormaya
- +1 yıl
Aslında korkmana gerek yok çünkü bu senin hayatın için önemli neden korkasın ki. Hatta git direkt ona sor. Yardımlarda yazan arkadaşın dediği gibi direkt tc sini iste ve sorgulat. Sorarsa da şüphe ettiğini söylersin. Başkasından öğreneceğine senden duymak bilmek isterim de. Devir kötü olmuş sonuçta herkes her şeyi yapabilir. Şüpheci olman ve bunu sorgulaman çok normal. Eğer bu sebepten senden ayrılırsa demekki gideceği varmış ve gitmiş demektir.
- +1 yıl
tamam
Yanlış insan seçmişsin güzelim benden sana tavsiye uzaklaş ne olduğu apaçık belli. Kadın hisleri yanıltmaz 😉
01 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsa da olmasa da gizlisi saklısı olan her daim mide bulandırır net olmayanın yoluda amacıda asla görünmez
021 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısınız. Evli olsa da olmasa da gizlisi saklısı olanın net olanın amacı olmaz. Engeli çocuğa bakmayı bırakmış. Ondan çocuğu bıraktın mı diye sordum kardeşime dedi.
- +1 yıl
Bunu gizemli hale getirmek niye dimi yani ifadeler herşeyi gizemli yapmak sanki puslu olmak niye evliyim veya boşandım ya da bekarım amacım şu dese ya boş ver senin aklını bılandırıp kendisine odaklanmanı hedeflemiş
- +1 yıl
Aynen aklımı bulandırdı. Karıştırdı. Bana Ankara da erkek kardeşinin olduğunu ona ev baktıklarını anlattı. Ankara’ya gidince bende kalırım kardeşimle diye. Değişik birileri.
- +1 yıl
Hiç meşgul bile olma ne gerek var ne istiyorsa isteyen bunu file getirir getirmezse kendisi bilir tavrına kanaat notuna sitem de edemez
- +1 yıl
Bir kadına huzur güven vermezse kaybetmeye mahkumdur bıraksın gizemli dünyayı erkek gibi dile getirsin
- +1 yıl
Tabiki sakladığı gizlediği bişey var çözemediğim. En azından kimliğini atabilirdi. Ben soğudum.
- +1 yıl
Soğuman çok doğal baştan soğutan baştan kokan bir ilişkide vıcıklık vardır engelli birine bakmanın gizemi sırrı olmaz çocuk bakmakda öyle ya güzel hoş ama bazı özel sebepler var aslında ama inan olsun aklında soru işareti kalmasın diye söylüyorum durum bu şimdilik haberin yok gibi davran lütfen bile dese iyi olurmuş benim sana önerim bu kokan durumdan uzaklaşman gerekir yoksa aklını bulandırır dikkatini yönlendirir kendini üzersin
- +1 yıl
Yani sürekli aklımı karıştırmak. İnan akrabalarının çoğu Ankaradaymış. Kız ve Erkek kardeşi Ankaradaymış. burada ki evinde Annesi ve Babasıda bazen Ankara’ya gidiyormuş. O kadar karmaşık ki. Geleceğe yönelik hayalin ne diyorum. Hayırlısı olsun diyor.
- +1 yıl
Bu nasıl bir karmaşa ya hayırlısı olsun ne ya ben evlenmek hayatımı mutlu bir yuvada sürdürmek isterim hayat arkadaşımla herşeyi yaşamak isterim demeyi geçtim evlilik düşünmüyorum bile dememiş ki sadece boş söylemiş
- +1 yıl
Evet ilk tanıştığımız zaman cafede görüştük. Sonra beni evine davet etti. Gitmedim. Konserde beraberdik. Bir yakınlaşma oldu. İşyerinin üst katına boş orada sevişiriz öğle arası dedi. Hiçbirini kabul etmedim.
- +1 yıl
oooo cevap belli hanımefendi hiç gerek yok ama sevinmen gereken nokta baştan belli olmuş evet kötü manzara mide bulandırıcı ama sonradan tiksineceğine baştan görüp uzaklaiman iyidir hiç değilse sonrası travma durumuna gelmedi
- +1 yıl
Üst kat teklifini herkese yapmıştır. İş yerinde bir kendi bir de yanındaki kız çalışıyor.
- +1 yıl
İstediği yere kat çıksın istediği kata çıksın senden ve iyi niyetlilerden yeterki uzak olsun isterse gökyüzüne merdiven dayasın
- +1 yıl
Evet yeter ki uzak dursun. Hatta dün mesaj yazmıştım bugün boşum bişeyler yapalım mı diye? Sorun benim çok fazla iyi niyetli olmam. Ben bugün izinliyim akşam yola çıkacağım yazdı birde gülücük attı.
- +1 yıl
Bence iyi niyetimizi doğru kişilere saklamalıyız artık buna yoklama çekmek hatta nokta dahi mesaj atmak inanın kendinize saygısızlık kazık atmak olur bundan sonraki sürçlerde güzel kriterlerde bir yaren gelicek ve hayatımı öylesine dolu dizgin yapacağım ki diyerek niyetlenmeli ama her şeyden evvel zihinsel ruhsal bedensel düşünsel olarak daha da aktif ve atik olmayı ilke edinmeli
- +1 yıl
İçimden bir his seninle dalga geçiyor gibi geliyor. Çünkü bir insan dolmuş kalabalığında zorla gittin diyerek gülmez. Kendini o kadar komik ve basit hale sokuyor ki karşımda. Çay şekerinin kağıdını çiğneyip masadan kalkarken masaya püskürüyor. Boş kürdanı ağzına sokuyor. Bir tutam cevizi ağzına birden attığını anlatıyor bana. Yani böyle kendini esprili gibi gösteriyor.
- +1 yıl
Gerçekten çok farklı bir türev modeli bu ve ciddi problemli bir yapıda olduğu görünüyor belki de geçmişinden kalan durumları vardır ama bunun farkına varıp kendisi düzeltmesi gerekiyor yoksa zincirleme facia gibi bulaşır bu durumlar bu ülkede en kolay şey kafayı üşütmek
- +1 yıl
Aynen çok farklı bir şey. Onu kim küçümsesin ki. Ben sadece o mesajı attığım İçin kendimi kötü hissettim. Öyle birisi hemen bugün gelemezsem yarın veya başka bir gün mü diyecekti. Gülücük atıyor dalga geçer gibi bir de.
- +1 yıl
daha nice manası olmayan tutumlarla karşılacaktın kim bilir ne şeyler barındırıyordu ama kaybeden de kendisi olmuş hayatı istediği rolde yaşamaya devam etsin 😁
- +1 yıl
Bence de hayatı istediği rolde oynamaya devam etsin. Ben gerçek manada soğudum.
- +1 yıl
Soğuyup uzaklaşman daha iyi olmuş karşına insan evladı olmayı bilen hakeden diyalog kurmaktan nasibini almış kişiler çıkar inşaallah
Yahu bir erkeğin evli olup olmadığını nasıl anlamıyorsunuz. Bu adam eve gitmiyor mu. Ara görüntülü.
10 Yorumla
+1 yılbence bir nüfus kayıt örneği iste adamadan ahahahahha
11 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor b
+1 yılOha bu yalanın kuyruklusu resmen sana ptal muamelesi yapmış. İnanma adam evli ayril
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tabiiki yalan canım. Adam süt gibi evli. Baş engeli gitsin.
- +1 yıl
Yani buluştuğumuzda cafede çay şekerinin kağıdını ağzında çiğnedi. Masadan kalkarken masaya doğru püskürttü. Bir tutam cevizi ağzına attığını konuşup gülüyor. Sınava girerken karpuz yemiş. Sınavda çişi gelmiş. Bunları anlatıyor. Yaz ayında kalın çorap giymiş. Eve gidince çorapları ve ayakları terlemiş onu anlatıyor. Kendince espri yapıyor. Arayan kadın karısıydı bence. Telefon kapandıktan sonra bizimkiler kuş getirmiş evde kuş vardı zaten dedi. Benimde yüzüme üzüntülü bakıyor. Çocuğu bıraktın mı niye desin ablasına bana da pek inandırıcı gelmedi.
- +1 yıl
Aynen saçmalamış canım. Kaç yasindasin
- +1 yıl
27
- +1 yıl
Kutunu açsana konusalim
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Keşke sevgili olmadan evli olup olmadığını öğrenseydin
01 Yorumla- +1 yıl
Yani engelli çocuğa bakmayı bırakmış kardeşim dedi. Ondan çocuğu bıraktın mı diye sordum dedi. Hatta sana bir şey soracağım dedim bana dürüst cvp ver dedim. Üzüntü emojisi attı bana. Daha soruyu sormadan.
+1 yılSanki doğru söylemiyor gibi nasıl olsa illaki çıkar zamana bırak
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılaraştır stalk yap ailesini ablasını araştır öğren her şey olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bana engelli çocuğa bakmayı bıraktı demiş ablası. Hiç inandırıcı gelmedi.
Karıştırma altını, üstünü. Tadını çıkartıyorsan salla. Nikahına alacaksın.
10 YorumlaE-devlet diye bir şey var 🙂 Sisteme girsin, beraber bakın🤷
10 YorumlaSende mental sorun var mi, akıl sağlığın için hiç psikiyatriye gittin mi?
00 YorumlaBöyle bir şüphe aklında kalacağına ablasıyla tanışmayı öner kendisine bakalım ne cevap verecek sana
00 Yorumla
+1 yılSana yalan söylediğini hissettiğin bir zaman mı oldu? Bu şüphe aklına nasıl düştü?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Saçma sapan insanları nereden buluyorsunuz çok merak ediyorum. Nerede bu Zeki kadınlar…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinek küçüktür ama mide bulandırır. Bu da o hesap. Tavırları şüpheli ve mide bulandırıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybetmekten korkuyor, saçmalıyor o yüzden. Bu işte bir bokluk var ama sana soyliym
- +1 yıl
Bokluk olduğu doğru bana da bişeyleri saklıyor gibi geliyor. Daha evlimisin sorusunu sormadan üzgün emojisi attı. Bişeyleri gizli yürüttüğünün farkında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla evli de olabilir belki. Şimdilerde çoğu kişi yalan söylüyor
07 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBence yalan söylüyor. Lütfen ona inanma.
- +1 yıl
Yani bencede yalan. İnandırıcı gelmedi bana engelli konuşması. Yani 6 ay oldu konuşalı tel numarası bile yok. Ne sesli ne de görüntülü konuşma yapıyor. Sadece ınsgram mesajı. Buluştuğumuzda cafede çay şekerinin kağıdını ağzında çiğnedi. Masadan kalkarken masaya doğru püskürüyor.
Cevap sahibi+1 yılAnlattığına göre hayvan gibi biri. Ne yapıcaksın, boş ver be. Kendi hayatını mahvetme
- +1 yıl
Evet hayvan gibi. Bir tutam cevizi ağzına attığını anlatıyor. Yaz ayında kalın çorap giyip ayaklarının ve çorapların terlediğini anlatıyor. Karpuz yiyip sınavda çişinin geldiğini anlatıp gülüyor. Kafa buluyor sanki.
Cevap sahibi+1 yıl😀
- +1 yıl
Galiba sizi de gülme sardı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNüfustan, ailesinden arkadaşlarından , hesaplarını kırarak vs
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa detayları okumamıştım kızım bu kadar aptal olma git def et başından
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkşamları üst üste yaz , rahat cvp verirse bekardır
00 YorumlaYa madem sevgilin niye saklıyor açık açık cevap vermiyor , madem bir insanı tam tanımıyorsun neden sevgili oluyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Ben sorduğumda evli misin Ya da evlenip boşandın mı diyince ikiside değil dedi. Bir de gülüyorum yazdı. Buluşunca cafede çay şekerinin kağıdını ağzında çiğniyor. Boş kürdanı ağzına sokuyor.
+1 yılVukuatlı nüfus kaydına bak.
Tc sini öğren ilk ama şifrede bilmen lazim
Bn daha önce yapmıştım 😂😂02 Yorumla- +1 yıl
Şifresini bilmeyince nasıl gireceğim.
- +1 yıl
Ya bi şekil de kandır unutma biz kadınlar istediğimizi herzaman alırız bize engel yoktur
+1 yılinanma sen en iyisi ondan uzak dur benden sana bı tavsıye
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılŞahsı bilmeden doğru ya da yanlış diyor diyemeyiz. Ciddi düşüneceksen kimliğine bak. Başka türlü öğrenmek zor
00 YorumlaSoru sorma tarzın çok garip geldi neden sürekli aynı şeyleri tekrar ederek yazdın uydurdun mu hikayeyi
00 Yorumla
+1 yıl#kızlarbiradımöne e devletten soy agicina bakalım de ordan karıştır e devleti
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Şüphelendiğini belli etme
- +1 yıl
En kesini e devlet
+1 yılSosyal medya üzerinden bir fake hesap kurarak onu sorgulayabilirsin :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bu şüpheye düştüysen kesin evli 😁
08 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor benimle
- +1 yıl
Kopyala yapıştır yapmam Birdaha. Buluştuğumuzda masadan kalkarken çaya attığımız şekerin kağıdını ağzında çiğnedi. Masaya püskürttü. Anlayamadım neden böyle yaptı. Bugün evde kimse yok dedim. Tüh keşke gelseydim yazdı. Yalnız kalma çabası sürekli.
- +1 yıl
Tabiki de ben bekar bir kız elin oğlunu evime neden alıyım çağırırım. Bana kötü bir şey yapsa gitse ne olacak. Aklımı peynir ekmekle yemedim.
- +1 yıl
Bana belli etmedi ki. Yanımda telefon geldi buna. Çocuğu bıraktın mı dedi arayan kadına. Sen evli misin diye sorduğumda hayır dedi. Evlenip boşandın mı dedim. Hayır dedi. İkiside değil dedi. Bu soruna güldüm dedi. Arayan kız kardeşiymiş. Engelli çocuğa bakıyormuş. Bakmayı bırakmış. Onu soruyormuş kız kardeşine çocuğu bıraktın mı diye. Bilmem ya yalan ya doğru.
+1 yılEvli olmasa kibar olurdu uzak dur ondan
01 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor benimle
+1 yılAnlayamazsın takip ettir
01 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor b
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Her sey olabilir
00 Yorumla
+1 yılaga bu nasıl yalan bsısnsjsnskdbjss
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTaniyarak ogrenebilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAkşam ara gece ara sabah ara
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPek normal gelmedi
05 Yorumla- +1 yıl
Yani engelli çocuk uydurulmuş bir yalan gibi geldi. Yani karşımda çay şekerinin kağıdını çiğnedi resmen
Cevap sahibi+1 yılHoş değil davranışları. Güvenmiyorsan bitir ilişkini kafanı hiç yorma
- +1 yıl
Tabikide hoş değil.
Cevap sahibi+1 yılHiç yorma tatlı canını. İyice süzgeçten gecir. Baktın eksi yönleri daha fazla. Ki bence öyle gözüküyor. Yol ver. Güvenilir değil bence
- +1 yıl
Yani Hatta söylediklerini doğru kabul ediyorum dedim. Bana dürüst cvp ver dedim.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bunu öğrenmenin bi yolu var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Kimliğine bak caktirmadan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. Nasıl insanlarla takılıyorsunuz
00 Yorumla%100 evli
121 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yani sen evli misin dediğimde hayır dedi. Ya da evlenip boşandın mı dedim. Hayır ikiside değil dedi. Bu soruna güldüm yazdı. Buluştuğumuzda cafede karşımda otururken çay şekerinin kağıdını çiğnedi. Püskürdü masaya. Bir avuç cevizi ağzına attığımın anlatıyor. Böyle kendini espriye dair her şey.
- +1 yıl
Bişey saklıyor değil mi? Yani telefon geldiğinde kendisine çocuğu bıraktın mı dedi? Arayan kardeşiymiş. Engelli çocuğa bakmayı bırakmış. Onun için sordum bende dedi. Yani cafede manyakça hareketlere ne dersin?
- +1 yıl
Yani benle dışardayken biri görecek değil mi? Onun için ikide bir ev lafı var.
- +1 yıl
Evliyse karısını aldatıyor. Boşandı çocuğu varsa adamın umrunda değil. Adam kadın hastası. Yani cafede buluştuğumuz gün böyle bana bakarak iç geçirir hali vardı. Kağıdı ağzında çiğniyor. Seni de böyle çiğnerim demek mi istedi bilmiyorum sizce?
- +1 yıl
Yok macera aramıyorum. Öyle kızlardan değilim. İletişimi keseceğim. Kağıdı çiğnemesinin manası ne?
- +1 yıl
Evet istekliliğini belli etmek için kağıdı ağzında çiğneyip masaya püskürttü. Bunu kalkarken yaptı. Bana dudakların çok tatlıydı yazdı.
- +1 yıl
Evet ilk buluşmamızda dudakların çok tatlı yazdı. Sonuncu görüşmemizde kağıt çiğnedi. Öpüşme filan olmadı. Öptürmedim ben.
- +1 yıl
Neyin sebebi kağıt çiğnemenin sebebi mi? Dolmuşta giderken de dudaklarıyla bana öpücük attı.
- +1 yıl
Hatta bana bir keresinde bikini kelimesi söylemişti. Eğer bir gün öyle olacaksa fena olur dedi bana. Yatakta kibarlık olmaz yazdı.
- +1 yıl
Mesaj seviyem yok.
etrafındansırgula
02 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor benimle.
+1 yılbu nasıl sorudur arkadaş şaka gibi memleket
00 YorumlaKimliğini çal
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet şüphe uyandırıcı. Gece 12 de geçen uyuyor.12 den sonra uyanık olduğunu görmedim. Görüntülü konuşma ve sesli asla yapmıyor. Buluştuğumuzda cafede çay şekerinin kağıdını ağzında çiğnedi. Masadan kalkacakken masaya doğru püskürdü.
- +1 yıl
Yani son olay böyle manyak manyak hareketleri var. Bir tutam cevizi ağzında çiğnediğini anlatıyor. Yaz sıcağında ayağına kalın çorap giyip terlediğimi anlatıyor. Böyle kaba saba. Şüpheli. Büyük ihtimal evli Ya da biriyle ilişki içinde.
- +1 yıl
Heralde kafa buluyor.
şanslı adam
01 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor benimle.
Acilen öğrenmen lazim
01 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkşam görüntülü ara
01 Yorumla- +1 yıl
Tel numaramı almadı. Sadece ınsgram mesajı. Yani engelli çocuğa bakıyordu. Ona bakmayı bıraktı kardeşim dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Bugün evde kimse yok demiştim. Tüh gelseydim keşke dedi. Böyle yalnız kalmak istiyor benle.
+1 yılElbette olabilir pek dürüst insan yok
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bazıları tatlı tatlı sözler yalanlarını aklını başına al iyice tanı sonra hayatına al
- +1 yıl
Soruyu sormadan neden üzüntü emojisi attı ki?
- +1 yıl
Acındırma olabilir üzerine gitmemen için çok iyi tanımıyorsun bu kişiyi niyetini anlaman zor
- +1 yıl
Ben üzerine gitmedim. Daha soruyu sormadan üzüntü emojisi niye atsın ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBenle evli 😓
10 Yorumla E devlet şifresini iste
00 YorumlaŞüphe tek gerçektir
00 YorumlaEvli erkeklere fantazin olduğunu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimliginden bak
05 Yorumla- +1 yıl
Tcsini bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılkartina kardeşim
- +1 yıl
Kartını yanımda açmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılzorla actir
- +1 yıl
Olabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence Evli O
08 Yorumla- +1 yıl
Sizce çocuğu bıraktın mı diyor? Yalan mu konuşuyor bana.
Cevap sahibi+1 yılYani Tatlım Anormal Bi Konuşma Var Ama Evli Misin Sorusuna Ne Cevap Alıyorsun Veya Alabiliyor Musun
- +1 yıl
Çocuğu bıraktın mı engelli çocuk bana uydurulmuş yalan gibi geldi.
Cevap sahibi+1 yılYani Diğer Sorumu Sormuştum Onda Nasıl Bi Cevap Alıyorsun
- +1 yıl
Hayır alamıyorum evli değilim dedi. Evlenip boşandın mı dedi hayır ikiside değil dedi.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Evli Ama Saklıyor Bence
- +1 yıl
Engelli çocuk uydurdu kesinlikle.
Cevap sahibi+1 yılEvet Tatlım
Gizli Üye(30-35)+1 yılvukuatli nufus kayit ornegi iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarını çekerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok basit sor
00 Yorumla
+1 yılEdevlete bak
02 Yorumla- +1 yıl
Tcsini bilmiyorum.
- +1 yıl
Dümen yap kanka edevlete girsene benimki hata veriyo de öyle gir bak 1 dkka surer
yaşı kaç adamın
010 Yorumla- +1 yıl
33
- +1 yıl
Ne gibi sıkıntılar?
- +1 yıl
Engelli çocuk uydurulmuş yalan gibi geldi bana.
- +1 yıl
Hatta bugün boşum birlikte vakit geçirelim mi dedim. Ben bugün izinliyim akşam yola çıkacağım dedi.
- +1 yıl
Ev değil dışarda vakit geçirelim mi diye mesaj attım.
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım var fakat evli olup olmadığını bilmiyorum, nasıl öğrenirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler