"O kadar emek verdim şimdi bırakamam" haline gelirse pek bi içinden çıkılmaz hale gelen bir durum..

"O kadar emek verdim şimdi bırakamam" haline gelirse pek bi içinden çıkılmaz hale gelen bir durum..

Hayır hiç pişman olmam.. O an yaşanması gereken duygular vardır yaşamak istemişimdir, bunun için asla pişmanlık duymam.. Hak eder ya da etmez karşı taraf ama o insanla yaşadığım güzel şeyleri hiç edip bir kenara da atmam.. Kendime saygımdan yapmam bunu en baştan ve olması gereken de budur.. Şunu da hiç anlamam mesela beraberken yere göğe sığdıramayan insanlar ayrıldıktan sonra yerin dibine sokmak için elinden geleni yapıyor.. Zaten bitmemiş mi, insan gibi güzel dileklerle yapamıyor muyuz bunu. Belki yanlışı olabilir ya da anlaşamayabilirsin ama bunu zaten muhatabıyla halledersin mevzu kapanır, cümle aleme rezil etmeye çalışmak sadece kendini küçültmektir.. Bazı şeyleri yaşıyorsak bunun sorumluluğunu da taşıyabilmeliyiz, yok eğer taşıyamıyorsak da bu karşı tarafın kötü olduğunu değil kişinin kendi kalitesini ortaya koyar.. Keyifli günler..
Ben ilişkimde yaşadıklarımı emek olarak değerlendirmiyorum, onlar olması gerekenler bana göre. Biten bir ilişki sonrası pişmanlık yaşamak yerine bana kazandırdığı tecrübenin kârını düşünürüm. Bu arada sadece bir ilişkim oldu 😅
Ona ayıracağım zamanı keşke kendime ayırsaydım diye düşünürüm
Elbette duyarım.
Danke shön 😊
Cevap
21Cevap
İlişki yaşıyorsam ki yaşıyorum ebediyete kadar yaşamayı isterim ve emekli olurum aşkımdan sonsuza dek miss
hayır duymam
ben o anı yaşadım onunla mutlu oldum o an çok güzeldi her şey
bitmesi gerektiyse bitmiştir yani olması gereken şey budur yani.. diye düşünüyorum ben..
Pişmanlık duymaz bir faydası ancak deneyim olur. Deneyim de sadece pişmanlıkla olmaz. Çok kısa düşünür ve yaşadıklarımı da bir ödül olarak görür ve unuturum...
İlişkide sevmek ve aşk karşılıklı değil ki yani bir çıkar için yapılmaz çıkar için yapılıyorsa zaten o aşk ve sevgi değildir yaşandı ve bittiyse güzel bir anı olarak hatıra olarak akılda kalır
Zararin neresinden donersen kardir. En buyuk yalislardan biri zaten bunca yil emek verdim bitiremem demek. Eger sorguluyosan onca yila ragmen ciddi gerekceler var demektir.
Pişman olmam, çünkü içimden gelerek yapmışımdır, emek vermişimdir, kimsenin zoruyla değil hani. O yüzden pişman olmak kendime ihanet olur.
Emek verdikçe halâ gitmek için bir çaba varsa bin pişman olurum, kendimden ona harcadıklarıma yazık..
Duymam. Teşekkür konuşmamı yapar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Hayır duymam aksine mutlu olurum vicdan azabı çekmem kaybeden üzülsün diyebilme fırsatı doğar ve bu zamana kadar her ilişkimde en çok değeri ve emeği ben vermişimdir ve onlarda beni terk etmiştir ama kaybeden kendileri olmuştur çünkü bir yerleri kalkıp başka kızlara gidince değer ve ilgiyi başka kızlar vermeyince ortada sap gibi kalıyorlar bu daha da keyif verici bir an 😂😉
Ölüme soyunmuş birine, tekrardan yaşam elbisesini giydiremeyiz...
Duymam, hissettiğim şekilde davranmışım, pişman olucak bir şey yok.
yok bitiriceksem emeğim falan pek umurumda olmaz tek hedefim bitirmek olur
Merhabalar 🙃
Hayır duymam, o zaman öyle gereklidir diye düşünürüm.
Genel anlamda kendimden çok ödün verdiğim için bu hep böye olmuştur.
Hayır, olan olmuş demektir
Duymam o an beni ve sevgilimi mutlu ettiyse ne güzel insan unutmak ya da bir gün ayrılcam nasılsa diye ilişki yaşamaz ki
Yazıklar olsun derim ve giderim. ☹️🚶🏻♂️
Oha ya ben de peş peşe eig seçiyor muşum yuh ya bu ne rezillik. 💣
Hayır değerdi dediğim oldu.
Emek varsa özülürüm
Hayır önümdeki maçlara bakarım😃
Boşa kürek çekmişiz. Tabiki pişmanız 😊
Duymam. Yaşanması gerekıyormus yaşadık diyorum
Duymam. Her şey tecrübe, her şey bir kazanç.
Duyarım, duydum.
Duyarım.
Evet.
Bazilari için evet
İyi bitmişse duymam
Maalesef
Evet tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?