İntihar girişimi sonrası normal hayata adapte olunabilir mi?

12. Sınıf öğrencisiyim günde sekiz saat okula gidiyorum ikişer saat dershane hafta sonları altışar saat anlayacağınız tatilim yok hayatım çok sıkışık inanılmaz bir baskı hissediyorum üzerimde sürekli dört duvar arasındayım çok darlanıyorum ve başlıyorum 11. sınıfın başında bir kızla çıkmaya başladım 3. ayımıza girerken başka bir çocukla kitap alma bahanesiyle heyecanlı heyecanlı mesajlaşıyordu kısa geçeyim sonra ben fark ettim bazı şeyleri ve erken davranıp ayrılmak istediğimi söyledim ki bundan 3 gün sonra çocuk sevgilime çıkma teklifi etti kızı daha ayrıldığım gece deli gibi özlediğimi fark ettim çok canım yanıyordu onsuz eksik hissediyordum bende ona geri dönmek için konuşmaya çalıştım bana beni kendine aşık et dedi tüm hafta içim içimi yedi ağladım kafamı duvarlara vurdum geceleri elimde çakı ile hayatı sorguluyordum sonra ben ne yaptım bilmiyorum ama kızı ikna ettim benimle barıştı kızın ailesi çok baskıcıydı aynı sınıfta olsak bile çok uzakta yaşıyordu bu yüzden dışarı çıkamıyordu çıkışlarda gizli gizli buluşuyor her saniyeyi verimli kullanmaya çalışıyorduk her şey çok güzeldi ama benim içim içimi yiyordu ben arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kız üzülüyor ağlamaya başlıyordu ona mesaj yazarken cümleye herhangi bir aşkım sevgilim katamıyordum ya babası görürse korkusu ile buda beni yiyip bitiriyordu okul kapandı biz hiç görüşememeye başladık Temmuz ayında ben ara vermek istediğimi söyledim 10 gün sonra da bana mesaj attı karşımda eriyorsun ben buna daha çok izin veremem ayrılalım dedi biz hala birbirimizi çok seviyorduk ben o zaman ona şöyle dedim ileride hayatıma başka biri girerse bana kızacak mısın? oda aynen şu cevabı verdi olacakta biri seni beğenecek istek atacak bir şeyler hissedeceksin sana kızamam ama o kızı da sevmemi bekleme dedi bundan 1 ay sonra dershanenin hızlandırma programı başladı kızla aynı dershanedeydik beraber geziyorduk beni bir kızla tanıştırdı adını vermeyeyim eski kız arkadaşımdan *S* yeni tanıştığımdan *N* olarak bahsedeceğim bu ikisi yakın arkadaş değiller 11. sınıf boyunca aynı dershaneye gitmişler ama tek mesajlaşmaları ders programı olmuş toplasan 5 mesajları anca vardır ben geçen sene gitmemiştim dershaneye neyse işte biz üçümüz geziyorduk 2 hafta geçti öyle sonra ben N ile arkadaşça sohbet ediyorum bir gece sabah 5-6 ya kadar konuştuk o geceden sonra ben o kızdan o kız benden hoşlanmaya başladı ben N ile yakınlaştıkça S yi yanımdan uzaklaştırdım istemiyordum uzaklaşsın ama diğer kızın kötü hissetmesini istemiyordum sonra S iyice benden uzaklaştı N ile sevgili olduk çok kısa sürdü normalden flört süremiz bir anda sanki uzun bir ilişkide gibi hissettirdik birbirimize neyse sonra okul açıldı N bizim okula nakil aldırdı benim sınıfıma geldi ama S tüm sınıf arkadaşlarımıza N nin ona ihanet ettiğini söyledi ve bana da çok öfkelendi beni engelledi okulun ilk günü önümde oturuyordu S ve Snapchatten 5 dk da 4 erkeğe random attığını gördüm bende kızdım ve iyice N nin üzerine düşmeye başladım her şey çok güzeldi

Güncellemeler
+1 yıl
Bu kızın ailesi ile tanıştım çok yakınlaştık sonra 23 Eylül geldi s ile yıldönümümüz o gece yapmamam gereken bir şey yaptım S ye yazdım eski fotoğraflardan attım yazmamam gereken şeyler yazdım bunları yaparken N ye ihanet ediyormuş gibi hissetmedim böyle böyle 2 ekime kadar yazmaya devam ettim oda bana cevap veriyordu sonra ben dayanamadım ve ilanı aşk ettim S de bunları SS alıp N ye attı 3 ünde ikisi de karşımda bana düşman haldeydi benim babam kanser hastası annem ile babam ayrı babamlayım
Güncellemeler
+1 yıl
Babannemin beynine pıhtı attı onunla aramda bir bağ var annemle görüşmemem için bana baskı yapıyor babam en yakın arkadaşlarım açığa geçti kendimi yalnız hissediyordum
İntihar girişimi sonrası normal hayata adapte olunabilir mi?