Uzak ilişki yaşayan kişi belli bir süre sonra birlikte olmak ister onu görmek ister nereye kadar onu görmeden durabilin.. uzak ilişkinin sonunda buluşma varsa dayanılır ama o da kişiye kalmış bir şey. Uzak ilişkinin sonunda buluşma yoksa belli bir yerden sonra Uzak ilişki biter.
Uzak ilişki insana eziyet den başka bir şey yapmaz.
Benim vardı böyle uzak bir ilişkim, birinci yılımızı bitirmek üzereydik, bir kere görüştük, ikinci görüşmeye gidecektim, ailesi ile tanışacaktım, ikinciye gitmeden bir anda evlilik muhabbetlerine girdi, evlenmek için neyi bekliyoruz tarzında söylemlerde bulundu, henüz erken olduğunu söyledim, acele etme dedim, kavga ettik ayrılma noktasına geldik, bir şekilde ikna ettim, 7 ay sonra okulun bitince koyalım adını dedim, kabul etti, 2 gün sonra bazı bahaneler üreterek ayrıldı benden, 1 ay 25 gün sonra da evlendiğini öğrendim, aldatıldım mı bilmiyorum, sözde görücü usulü tanışmışlar.
Bu insanın kalbinde yüreğinde olan bir şey yani binlerce km uzakta olan biri seviyorsa değer veriyorsa karakteri düzgünse aldatmaz ama aksi bir insan yanı başında dahi aldatır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keşke burada olsaydın sözü ne demek biri bana açıklayabilir mi?