bence yapılır yani söyle düsün. cok sadıksın falan eyvallah. aylarca gormuyosun ve bu sürekli böyle. belki 1 kez gorusuyosun ediyosun falan. neyse kötü anında yanında olan birine akıl kayabilir vs. ben kendimden cok karsımdakine güvenmicegim icin kabul etmem uzak ilişkiyi. tanımadıgım bir ortamda yaşayıp bilmedigim şekilde yaşaması hiçbişey yapmasa bile kafamda soru işareti bırakır
tam adamına sordun şu an, mesafeli ilişki yaşıyorum. Aldatmak istesem etrafımda çok fazla insan var ama sevdiğim kız benim herşeyim 3 hafta oncesine kadar neredeyse her günümüz beraber geçti (ilişkimiz 2 aylık) herşey çok güzel gidiyor maşallahımız var batıran taraf kaybeder birazda vicdan meselesi bu karşındakine saygı meselesi. Hadi eyvallah...
Karakterle alakalı zaten göremez bilemez diye her haltı yiyip her kıza mesaj atan da var sevgilisi olduğunu unutmayıp sadece onunla ilgilenip mutlu eden de var
Ben yeni kaydoldum aslinda teknoloji uzurlu biriyimdir 25yasinda antalyadan katiliyorum yarismaya😂😂 saka bir yana aldatma. kavrami bence tek bir gozle bakiliyo insan gozuylede aldatir arzular ben yapmadim bakmadim yapmam falan bana sacma geliyor biraz tabiki karakterlede biraz alakasi vardir illaki ama 5ayda bir gorusuluyosa yapilir bence yasanmislik doymusluk onemli bence hayirlisi izmirli kiz cokda seapma bosver😏😉😂
2.5 yıllık uzak ilişki yasamıs birisi olarak tecrübede sabit ettiğim , aldatma olmasa bile bir tarafın fazla paranoyak davranması sonucu hertürlü boka sarıyor.
Karekterli insanla konusuyorsan bu dedigin zor.. Uzaktan iliskinin tek zorlugu dokunamamaktir.. Buda sevmeye yahut karsinda ki insana saygi duymana engel degildir.. :/
Hayır değil bence aşkın en doğal ve gerçek hali dış dünyasını göremeyip sana tamamı ile kendini ifade fırsatı olan iç dünyasını gördüğün birini sevmektir.
Kisinin karakteri ile alakali aylarca ayri kalip hasretle birbirini bekleyenlerde var ama 1 ay ayri kalinca sevgilisi askere gidince aldatan karaktersizlerde var
En İyi Cevaplar