Uzak mesafe ilişkisi aldatma ayrılık?

Yalanlarla başlayan bir ilişkiydi. Kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıtıp beni kandırdı. Sonrasında bunu öğrendiğim süreçte ilişkimizde çok zorluk çıkaran kardeşim gibi dediği biriyle aldattı beni. Bir gün içerisinde oldu bunların hepsi 🤦🏻‍♀️ sonrasında ben bunu affettim baştan tanımak istedim ilişkimiz devam etti ama hiç görüşmedik çünkü bu süreçte de öfke problemleri vardı beni eski sevgilisiyle kıyasladı başka kızlarla konuştu görüştü benden gizli hepsini sonradan öğrendim. Ailemi kaybettim küçük yaşta bu durumla bile dalga geçti. Bu yüzden onun yanına gitmeye hep çekindim aramızda bir duvarmış gibi düşündüm. Yanına gidip onunla yaşamamı istiyordu ama böyle biriyle nasıl yaşanır ki. Seviyorum diye bırakamadım da. En son 2 gün önce yanına gidip görüşmediğim için beni aldattığını söyledi. Bir kızla görüşmüş gezip tozmuş sonra evine gitmişler. Ben yıkıldım tabi çünkü çok seviyordum. Ve üstüne gelmiyorsun diye beni terketti. Sizce onunla görüşmemekle hata mı yaptım? Yardımcı olun lütfen delirmek üzereyim

Güncellemeler
1 yıl
Onu çok seviyordum çok mutsuzum
Uzak mesafe ilişkisi aldatma ayrılık?